Keresés

Csodálatos Júlia

2005. június 2., csütörtök 11:46
Brrr. Igy máris kíváncsibbá tettél ... :-))))))
0
2005. június 2., csütörtök 11:46
De ő már meghalt! :(
0
2005. június 2., csütörtök 11:45
amúgy eszembe sincs rábeszélni a filmre, sőt a lányokat általában ledumálom róla: ez a film tényleg egy macsóhimnusz, 1oo% színtiszta férfibrutalitás. :)
0
2005. június 2., csütörtök 11:45
Ehhez az image-hez valahogy nem illik a szilikonozott ajak. :-)
0
2005. június 2., csütörtök 11:44
:-))))))
0
2005. június 2., csütörtök 11:43
Jamamura, ennyire élet-halál kérdés neked, hogy megnézzem? Olyan aranyosan idegyûjtötted ezt a sok érvet. Komolyan meghatódtam. :-) Ha megnézem, az csak miattad lesz. :-)
0
2005. június 2., csütörtök 11:43
ismerned kellene őt, mint ember. nem vesz fel ő semmilyen álcát: ugyanilyan csodabogár ő a való életben is. :) ha kell, akkor trailerparkban él, imádja a pudlikat, s szarik ő az egész ranglétrára. nem rinyál amaitt, hogy kicseszett vele a világ, tudja ő jól, hogy ő szabta el. sz al minden tiszteletem az övé: korunk egyik legnagyobb visszatérője.
0
2005. június 2., csütörtök 11:40
Tetszett, hogy majdnem elsírta magát a Sin City premierjén!
Már nem is emlékeztem rá, hogy Ő is ember...:)
most posts by TM
0
itt lesz pl. az új filmje, a domino. néhány ok, amiért érdemes várni erre a filmre:

1. richard kelly (donnie darko) írja a forgatókönyvet...
2. egy valójában is létező fejvadász(nő) élete nyomán...
3. aki kurvára ki van akadva, mert a filmnek kb. semmi köze nem lesz az ő valódi életéhez. kelly: "csak egy dobbantó".
4. a főszerepben keira knightley - új frizurával és egy kibeszabott mordállyal
5. mickey rourke szignifikáns szerepben!
6. egy kép a filmből, amely odaszabós
7. tony scott rendez. előző filmje, a man on fire végül is jó lett, ha vki eldugja a vágóollót, akkor akár még jól is nézhet ki a film.
8. további szereplők: lucy liu, mena suvari, christopher walken, delroy lindo, tom waits.
9. nézzétek meg a trailert!
0
Szia, kedves TM!
Jól vagyok, semmi különleges nincs mára, kivéve az, hogy veletek beszélgethetek. :-))))
Nincs semmi baj, én láttam belõle részletet, nekem sem tetszett, nem te beszéltél le. Én ennyibõl meg tudom ítélni, az ilyen képregények soha nem jöttek be. Ez inkább olyan fiús dolog. :-)
0
2005. június 2., csütörtök 11:38
Ez szubjektív, jamamura, engem soha nem tudott megfogni az alakításával, egyszerûen lepereg rólam. Nem tehetek róla. Ez a macho-image meg nem illik hozzá szerintem, csak úgy felveszi, hogy hátha ettõl különleges lesz. Számomra a machó: Marlon Brando
0
2005. június 2., csütörtök 11:36
Szia, Juliet! Jó reggelt! Ne hagyd Te sem, hogy lebeszéljelek valamiről is!
Csak az első benyomásomat írtam le, lehet kissé elhamarkodottan,na mindegy most már ez van...! :)
Amúgy jól vagy?  Lesz ma valami különleges programod ? :)
most posts by TM
0
2005. június 2., csütörtök 11:35
Jaj, ne, TM!!! :-))
0
no, a filmet követően már nem biztos, hogy "kedvenc" lesz. ;)
0
no azért ne essünk túlzásokba, kérem!

heaven s gate, body heat, diner, rumble fish, year of the dragon, angel heart, a prayer of the dying, barfly: karrierje hajnalán mickey csak úgy ontotta magából a jó filmeket, s épp most éljük át a nagy visszatérést. rourke óriási színész, az a típus, akiből nem lehet dunát rekeszteni a piperkőc hollywoodban.
0
2005. június 2., csütörtök 11:34
Én bírom őt! :)
Meg amúgy kedvenc hobbitunk is játszik a filmben. :)))
0
2005. június 2., csütörtök 11:33
Még egy mondat az előzőekhez:
Annyit írtam csak, hogy a Sin City-t nem tudtam végignézni MÉG!
Azt nem mondtam, hogy nem is fogom, és ugyebár az egész történetet látva kell megítélni a filmet, nem részletekből. Tehát akár még S.C.-fan is lehetek! :)
most posts by TM
0
2005. június 2., csütörtök 11:31
Egyedül vagyok? :-(
0
2005. június 2., csütörtök 11:28
Látom, ment a vita a Sin City-rõl. Teljes mértékben TM-mel értek egyet. Nekem sem a stílusom, de igazad van, Angelus, ízlések és pofonok. Itt ment is a TV-ben a múltkor egy interjú Mickey Rourke-kal egy showmûsorban. Nem tudom, én egy jó filmet nem láttam, amiben õ játszott volna. Esetleg az Angyalszív, de az se õmiatta tetszett. Nem nagyon rajongok érte.
0
2005. június 2., csütörtök 11:26
Reggelt neked is!
0
2005. június 2., csütörtök 11:23
Na ez megint mosolyt csalt az arcomra! :)))
(mint az, hogy: bigussssz dikussssz...)
:))))
most posts by TM
0
2005. június 2., csütörtök 11:22
Bepótoltam a jó poénokat, amikrõl lemaradtam. :-)))
0
2005. június 2., csütörtök 11:21
Jó reggelt! :-))))
0
2005. június 2., csütörtök 11:17
Majdnem... :)
Na jóccakát, én ma éjszaka is melózom :(
0
2005. június 2., csütörtök 11:16
peep show? :)
0