Keresés

Csodálatos Júlia

2005. június 1., szerda 20:02
Szia TM!

Valószínűleg valami könnyen olvasható ponyva lesz nálam. Zenét nem tudok vinni, mert egy gyékényen árulok egy másik kiadóval, s az onnan érkezők talán nem Boney M-fanok... :)) Ráadásul a hangszóró szinte egész nap ontja a híreket és a zenét: tavaly például a könyökömön jött ki az ötpercenként elhangzó SMOOTH OPERATOR című Sade-szám, noha egyébként szeretem a dizőzt. Viszont a kihangosított közönségtalálkozón időnként jókat lehet röhögni. A legjobbakat néha akkor, amikor a riporter vagy riportalany nem is tréfálkozni akart...
0
2005. június 1., szerda 19:56
Angelus!
Nem is Ivannak, hanem Brad Pittnek ajánlottam filmeket a topicodban, már emlékszem. Nem mintha Ivant bárkivel össze lehetne keverni, csak akkor még nem ismertem olyan jól. :-))
0
2005. június 1., szerda 19:50
Szia Field! Jó munkát a téren! Vigyél magaddal valami hangulatjavító muzsikát!
Egyébként az a bizonyos két könyv kapható lesz a helyszínen?
most posts by TM
0
2005. június 1., szerda 19:35
Ha idén meglátom, majd meggyónom neki... :))
0
2005. június 1., szerda 19:33
Ugyan már! Ha a Star Warst fel merted vállalni, már semmi sem árthat az imidzsednek. :-) Még nem sikerült elolvasnom az ajánlót, majd este. Bár utána nem lesz könnyû egyedül ágyba bújni, gondolom. :-)))
0
2005. június 1., szerda 19:31
És milyen igaza volt. Ugye? :-)))))
0
OK. Közben vasalok, de majd minden ing után visszajövök. :-))))))
0
Előtte napokig gondolkodtam, hogy vajon imidzsemre nem lesz-e rossz hatással, ha két szexfilmet ajánlok ilyen részletesen... :))
0
2005. június 1., szerda 19:30
Field visszafordult a sarokról. Kanyarodjunk vissza Junghoz... :))
0
2005. június 1., szerda 19:29
Hát nem tudom, a tavalyi gyötrelem volt. Óránként szakadó eső, unalom, szűk hely. Kiválóan elvoltam azokkal, akikkel egy bódéban voltam, de szemmel láthatóan nem voltam szimpi a környező bodegák egyes eladóinak... :))

Elmondom egy ízléstelen sztorimat erről. Az utolsó nap muszáj voltam elmenni a közös WC-re. Ami ott fogadott, az valami döbbenet volt. Isten kegyelméből azonban problémámat állva is meg tudtam oldani. Kijövetelemkor egy hölgy állt az ajtóban. Mondtam, hogy inkább ne menjen be, de nem fogadott szót. Szerintem azóta is azt hiszi, hogy amit ott látott, azt én műveltem... :))
0
2005. június 1., szerda 19:24
Julie! Field elment a Bazilikához, beszélhetünk a szexistennőkről! :))) /vagy vel/
0
2005. június 1., szerda 19:22
Örülök, hogy tetszettek :)
Csak nem nagyon reagáltak rájuk. :(
0
2005. június 1., szerda 19:19
Ja, egyébként tök jó vicceket raktál be a vicc topicba, Angelus, nagyon jót nevettem rajtuk. :-)))))))
0
2005. június 1., szerda 19:17
THX, hogy még valakik gondolnak az én topicocskámra! :)
Ezt olyan jól esik olvasni. :)))
Várom a beszámolót! :)))
0
2005. június 1., szerda 19:15
Azért ne búsulj, biztosan jó lesz. Jól fogod érezni magad. Mi megvárunk itt. :-)))
0
2005. június 1., szerda 19:14
Én írtam bele nem olyan rég, azt hiszem, pont Ivannak ajánlottam filmet. Vagy más volt? Azt hiszem, õ kérdezte, hogy mi fér bele másfél órába, és alapmû. Ne izgulj, írunk még oda, csak sajnos nincs a fõoldalon.
A szexfilmes ajánlódról lemaradtam, Field, gyorsan visszaolvasom majd. Izgalmasan hangzik. :-)))
0
2005. június 1., szerda 19:10
Én majd a jövő héten felhozom. Rosszkutyusz önzetlen mecénási ténykedésének hála, egy hátborzongató és hátborzongatóan jó filmről szándékozom írni oda olyan terjedelemben, mint a minap a szexfilmekről a tévés ajánlóban...
0
2005. június 1., szerda 19:08
Köszönöm. Annyira meghatódtam, hogy parányi lelkesedésem is tovaszállt az 5 napos plen-air munka iránt...
0
2005. június 1., szerda 19:06
Szió filed!
0
2005. június 1., szerda 19:06
Az a baj, hogy csak volt. :(((
Már senki nem ír oda, én szoktam néha-napján, de rajtam kívül senki más, pedig azt hittem jó sokáig közkedvelt marad.
0
2005. június 1., szerda 19:04
Nagyon fogsz hiányozni!!! Vigyázz magadra! Sok puszi!!! :-))))))
0
2005. június 1., szerda 19:03
Field most más topicokat nyitogat a kollégainői előtt.
0
2005. június 1., szerda 19:01
Sajnos most 5 napig nélkülözni vagyok kénytelen benneteket, mert legfeljebb csak estefelé tudok pár percre majd gép elé kerülni. (Ha a bátyám nem lesz éppen valami on-line pókerpartiban...)
0
2005. június 1., szerda 18:59
Komolyan? Nagyon ügyi vagy!!! Csak gratulálni tudok hozzá, az egyik legjobb topic volt!!! :-))))))))
0
2005. június 1., szerda 18:53
Ezt a topicot én indítottam. :))))
0