Keresés

Csodálatos Júlia

2005. május 31., kedd 22:40
Megint eltûntél? :-(
0
2005. május 31., kedd 22:33
Jaj, de jó! Hogy sikerült? Remélem, jól! :-)
0
2005. május 31., kedd 22:32
Szi Julie!:)

Persze, hogy visszatértem, csak tegnap picit idegbeteg voltam a szigorlat miatt, de már túl vagyok rajta:)
0
2005. május 31., kedd 22:31
Helló!
Ezek szerint Ivan visszatért! :-)
0
2005. május 31., kedd 20:59
Igen, elég beszédesek voltak. :)
Itt vagy még?
0
2005. május 31., kedd 20:49
Huh, szépen termeltetek az elmult egy napban:)

0
2005. május 31., kedd 18:04
Este várunk!
0
2005. május 31., kedd 14:37
Annyira nem akartam reklámozni. :-)) De jó pénz, ez a lényeg. Amíg itt vagyok csinálom, otthon még jó pénzért sem csinálnám. Egyébként ha jól akarod csinálni, nagyon fárasztó. Minden elismerésem a profi takarítónõké. :-)
0
2005. május 31., kedd 14:33
Tegnap csak a katedrálist említetted, bértakarításról szó se volt, mi másra gondolhattam volna? :)
most posts by TM
0
2005. május 31., kedd 14:19
Hat, nem hagy takaritani, de ezert muszaj megdicsernem, mert olyan jo poen volt. :-))))
Nem, egy egyszeru csaladi hazat, de tobb kosz van benne, mint egy katedralisban. :-)
0
2005. május 31., kedd 14:16
Na most mar tenyleg megyek takaritani, lehet, hogy csak este tudok megint benezni, mert napkozben kirandulni megyunk a hazinenivel es a kislanyokkal. Lehet, hogy lelkiismeretfurdalasa van. :-) Nekem jo. :-)
0
2005. május 31., kedd 14:16
Csak nem katedrálist takarítasz? Mert akkor nagyon nem irigyellek! :)
most posts by TM
0
2005. május 31., kedd 14:15
Field!
Az Egyiptom hercegevel kapcsolatban nem abban a topikban irtam valamit, hanem, ha jol emlekszem, ebben, de csak 2-3 mondatot, es probaltam diplomatikusan es elfogulatlanul fogalmazni. Nagyon ermelem, hogy Ivan tenyleg nem haragudott meg, mert nagyon birom a fejét! :-)
0
2005. május 31., kedd 14:12
Hello!
Csak pillanatokra ugrottam be, mert folytatnom kell a takaritast, most nem otthon takaritok, egyszer egy heten 3 orat takaritok egy masik haznal is. Jo penzert. :-)
Nem is hasonlitok mindenkit szineszekhez, csak aki hasonlit valakire. De majd gondolkodok, hogy te kire hasonlitasz, kedves Angelus. :-)
0
2005. május 31., kedd 13:57
Hú, én dolgoztam Schütz Ilával! Nagyon aranyos volt! Majd elmesélem! Nagyon nagy kár érte!
0
2005. május 31., kedd 11:08
Reggelt!

Úgy látszik Juletünk nem tud elszakadni az asszociációktól, és mindenkit filmszínészekhez hasonlít. Ezzel csak az a bajom, hogy én legkevésbé sem hasonlítok, mondjuk David Boreanazra,mármint az eredeti Angelusra. :)))
0
2005. május 31., kedd 10:28
Rendben, majd tájékozódom a honlapotokon, és utána irány a bolt! :)
Kérésed máris teljesült! :)
most posts by TM
0
2005. május 31., kedd 10:26
Kösz a választ. Érdekes, újabban arra gondolok, hogy mennyi netes ismerős lehet, akivel talán még egymás mellett is ülünk a buszon, s egyikünk se tudja a másikról, hogy a neten egymással folytatunk levelezést.
0
2005. május 31., kedd 10:25
Szia TM!

Nem támogatom, hogy a konkurencia Jung-könyveit olvasd. :)) Rosszkutyusz jóvoltából belepillantottam az egyikbe: finoman szólva is kivonatosnak mondanám őket, 4-5 mondatos szemelvények a szerző gazdag életművének különböző darabjaiból. Létezik egyébként már két megjelent Jung-kötet, melyeket én szerkesztettem, s most jön a harmadik. Ezek az eredeti művek teljes magyar változatai.

P. S.: Légy szíves, válaszolj Pet Shopos elméletemre legalább igent vagy nemet, mert nagyon furdallja az oldalam a kíváncsiság.
0
2005. május 31., kedd 10:23
Mivel én tatabányai vagyok, ezért nem láthattál a fővárosban kutyával, még más háziállatával sem. Viszont elég sokat csavarogtam abban az időszakban és azóta is Budapesten,ezért aztán akár láthattuk is egymást - még többször is! :)
most posts by TM
0
2005. május 31., kedd 10:19
Jut eszembe! Már büszkeséggel dagadó mellel kezdtem majdnem leírni, hogy a könyvespolcunkon olyan könyvek vannak, amelyeket Field szerkesztett!
C.G. Jung pszichológiai gondolatgyűjteményeit - melyeket még régebben vásároltunk - tegnap fedeztem fel a könyvespolcon, és egyből feütöttem a fedelét. Ezek azonban még régebbi keltezésű könyvek, egy másik kiadótól.
Mindenesetre Field révén most bekerültek az elolvasandó könyvek sorába! :)
most posts by TM
0
2005. május 31., kedd 10:14
Abszolút jó értelemben gondoltam.

Apropó, múltkor nem válaszoltál arra az ideámra, hogy esetleg Pet Shop Boy-koromból ismerlek valahonnan, mivel a fotód alapján ismerősnek tűnsz. Lehetséges időpontok és helyszínek: 1994 és 1999 között az első bő két évben Óbuda, Lajos utca, aztán VIII. kerület, Horváth Mihály tér, illetve netán valamilyen kutyás találkozó ebben az időintervallumban. (Én csak mint alkalmazott voltam jelen, háziállatom nincsen.)
0
2005. május 31., kedd 10:06
Ezt akármilyen értelemben írtad, köszönöm! :)
most posts by TM
0
2005. május 31., kedd 9:52
Nem olvastam, hogy mit írtál oda, de szerintem Ivan elég intelligens ahhoz, hogy helyesen értelmezze az ott leírtakat. Majd mindjárt elolvasom...
0
2005. május 31., kedd 9:50
Szia TM!

Ez igaz, de hát viccelődni is csak értelmes emberekkel érdemes, mert ők legalább értik a poénokat...
0