Keresés

Csodálatos Júlia

2005. május 30., hétfő 17:41
Most jött be az anyuka a szobába, és bocsánatot kért, és átölelt. Mondta, hogy nem én voltam a hibás. Kérdezte, kérek-e csirkét enni. :-)
0
2005. május 30., hétfő 17:36
Nagyon helyes:)
0
2005. május 30., hétfő 17:34
Egyébként semmiképp nem maradtam volna kint tovább, örökre meg semmiképp. Túlságosan szeretem Magyarországot, a családomat, a barátaimat, stb. Nem bírnék külföldre költözni.
0
2005. május 30., hétfő 17:28
Jaj, Ivan!
Neked mindig sikerül zavarba hoznod. :-))))))
0
2005. május 30., hétfő 17:26
Kár, hogy nem írtad, mikor jössz, összefuthattunk volna Londonban. Jól jött volna a kedves magyar szó. :-)
0
2005. május 30., hétfő 17:26
Oh, akkor sok sikert:)

Akkor legalább itt maradsz biztosan Magyarországon ha felvesznek:)

Hiába na, nen engedheti meg ez a kis ország, hogy ilyen kis kincset elveszitsen mint Te:)
0
2005. május 30., hétfő 17:24
Ivan!
Szegeden az egyetemen van egy kétéves fordító- és tolmácsképzés. Azt próbálom meg.
0
2005. május 30., hétfő 17:23
Szia, rosszkutyusz! :-)

Csábító ajánlat. :-) "Aranyos kisfiú"? :-))))))
Látom, már jól kiismered magad Londonban, a hoteleket már próbáltad?
0
2005. május 30., hétfő 17:20
Szia, Field!

Teljesen igazad van, pont ez a helyzet. Tényleg azt hiszik, hogy egy kelet-európai még most is hajlandó mindent lenyelni csak azért, mert Nyugaton lehet. Most meg nem tudják, hogy már lejöttem ide a géphez, és hallottam, hogy az elõbb engem említett az anyuka. Ugy beszélt rólam, mintha valami alattvalója lennék. A stílusa nem tetszett. Aztán elkezdett egy korábbi au-apirrõl beszélni, hogy azzal mi volt a baj, stb. Mintha valami cseléd lennék. Na mindegy. Sok angol még tényleg azt hiszi, mi az õskorban vagyunk, és örüljünk, hogy ide jöhetünk.
A programod tetszett, én is biztos élveztem volna. :-) Tartalmas.
Persze a taxival kapcsolatban is igazad van. Egyesek nem tudják, mi a kötelességük.

0
2005. május 30., hétfő 17:19
Ha otthagynád ezt a munkát, én tudok ajánlani egy hasonlót Pesten. Porszívózni se kell, senki nem ordibálna, csak egy aranyos kisfiúra kellene vigyázni.... Én lennék az. :)

Ha úgy döntesz, hogy megfosztod őket magadtól /szegénykék!/, tudok Londonban egy 12 fontos hotelt a 2. zónában. :)
0
2005. május 30., hétfő 17:15
Hova felvételizel pontosan? (lehet már írtad, de én spec nem tudom)

Semmi különös:)

KT-t bővitek mint mondtam, azt Veled  beszélgetek amig itt vagy, zenét is hallgatok. Szoal nem sok mindent, ma csak ugy pihizek:)
0
2005. május 30., hétfő 17:14
Szia Juliet!

Hát amiatt ne legyél elkeseredve, hogy egy tapló a miladyd. Nem minden angol nevelkedett Oxfordban...

Nővérem volt bébi-sittes Berlinben, Olaszországban meg Londonban is, de a legutolsó helyet leszámítva mindenhol sikerült összeakaszkodnia a házigazdákkal. Ugyanis a jelek szerint sokan azt hiszik odakint, hogy egy kelet-európai még most is hajlandó mindent lenyelni csak azért, mert Nyugaton lehet.

Nővérem főnöknője egyébként gyerekestül egy hétig itt volt tavaly nyáron Magyarországon. Vendégül láttuk őket, egy teljes napig például én voltam a gardedámjuk. Jól megszívattam szegényeket: úttörővasútazás Hűvösvölgyből a János-hegyre, gyalog fel a kilátóba, le libegővel, gyalogtúra haza ebéddel megszakítva, cukrászda stb. A lady közölte, hogy "real gentleman" vagyok, s a legjobb napja ez volt Magyarországon: shoppingolni (nővérem folyton oda vitte) ugyanis otthon is tud. A gyereknél csak második lettem: nem tudtam nála űberelni a Vidám Parkot, ahová nem én vittem. Aztán mikor visszamentek Londonba, a hölgy egyik nap a megbeszéltnél jóval később ment haza a gyermekéhez. Nővérem emiatt már nem tudott LKV-val (copyright by Rosszkutyusz) hazamenni, ezért taxit kellett hívnia. A nagyvonalú hölgyben fel sem merült, hogy a taxit akkor illett volna neki fizetnie...
0
2005. május 30., hétfő 17:13
Én ugyanígy vagyok vele. :-)
0
2005. május 30., hétfő 17:12
Köszi:)

Sajna éppen elromlott:(

De jó, hogy itt vagy, igy legalább beszélgetek valakivel, meg mellete a KT filmadatbázisát is tudom bőviteni és nem unatkozom:)
0
2005. május 30., hétfő 17:12
Szerintem semmi különöset. Készülök a tolmács-felvételimre, az legalább hasznos. És te?
0
2005. május 30., hétfő 17:10
Majd nagyon szorítok neked holnap!!! Ugyes legyél és ne izgulj! A magabiztos fellépés kb. 80 %-ot ér.
Hallottam, hogy meleg van otthon. Nincs ventillátorod vagy valami?
0
2005. május 30., hétfő 17:10
Mit csinálsz a nap hátralevő részében még?
0
2005. május 30., hétfő 17:07
Nagyszerűen:) Idegbeteg vagyok, mert holnap szigorlatozok:)
Ráadásul olyan meleg van, hogy csak na! (komolyan márez nem normális)

0
2005. május 30., hétfő 17:06
Igazad van. Csak én magamból indulok ki. Én senkivel nem kiabálnék így. Idegennel meg semmiképp. De mindegy. Hagyjuk a fenébe. Meséljetek ti valamit magatokról, hogy vagytok! :-)
0
2005. május 30., hétfő 17:04
Figy én csak magamból tudok kiindulni, da ha minden ilyet felvenék akkor már rég klinikán kezelnének:)

Az kétségtelenül gáz, hogy nem szolhatsz vissza neki, de végülis ki ő Neked? a munkadód azt annyi! (ha olyan bánt meg akit szeretsz vagy tisztelsz az más, akkor megértem, hogy kibuksz, de ilyeneknéll nem szabad:) Ok, leszidot, hagyd rá azt annyi:)
0
2005. május 30., hétfő 17:03
Tudom, de mégis. Na mindegy. Nem tudom, bocsánatot kér-e, de ezután már semmi sem lesz a régi. Eddig olyan jól megvoltunk. :-(
De aranyos vagy, köszi, megpróbálom megfogadni a tanácsod. :-)
0
2005. május 30., hétfő 17:01
ne hagyd már, hogy elcseszék a napodat:)

Nem volt igaza a fönökasszonynak, ugyhogy majd bizti belátja azt bocsánatot kér!

Amugymeg lehet jogtalanul dorgált meg, de ne foglalkozz vele! Pár hét és itthon vagy, azt többet nem látod a nőt:)
0
2005. május 30., hétfő 17:00
De jó, hogy itt vagytok, annyira rosszul érzem magam, már jó ideje csak bõgök. Olyan megalázó volt az egész...
0
2005. május 30., hétfő 16:59
Szia KEDVES Juliet!
0
2005. május 30., hétfő 16:59
szio!:)

Állunk rendelkezésedre drága Julietunk:)
0