Keresés

Csodálatos Júlia

2005. május 30., hétfő 16:58
TM? Ivan? Angelus? Valaki? Nagyon kéne a kedves szó ...
0
2005. május 30., hétfő 16:50
Helló mindenkinek!
Igen, Angelus, már nagyon hiányzik az otthon. Most különösen, hogy ma minden ok nélkül leordított az anyuka. Ilyen még nem volt. Épp porszívóztam, mire bejött, és elkezdett ordibálni, hogy minek csinálom, õ már megcsinálta. Mondom, bocsánat, nem tudtam. De nem látom? Ne ítélkezzek az õ munkájáról. Tiszta vörös volt a feje, aztán becsapta az ajtót és kiment. Én csak mindent rendesen akartam csinálni, hogy ne mondják, nem dolgozom meg a pénzemért. Volt jópár morzsa a földön, ezért gondoltam, felporszívózok, mert vendégeket vártak. És egyébként minden hétfõn ezt is kell csinálnom. Nem tudom, mikor csinálta, én nem láttam. Szóvel ez elég szarul esett, elnézést a szóért. Utána felmentem a szobámba egy másfél órára, csak most jöttem le. És még el sem mondhatom a véleményem, mert tõlük függök, kell egy hely, ahol alszok. Szóval nincs túl jó kedvem, remélem, majd ti felvidítotok. :-(
0
2005. május 30., hétfő 9:36
Reggelt Álomszuszékok!!! :)))

Látom szép kis csevegés alakult ki itt az éjjel. Méghogy nem járkál ide seniki! :)

Juliet!

A leírásodból itélve tegnap is jó napod volt, de azért érzem, hogy már mennyire haza akarsz jönni. Ez jó. mikor én Lengyelországban voltam, már első este haza akaratm jönni. Ez van. Olyan kis molyfing ország, de úgy tud hiányozni! Nem?:))

téglagyári megálló!

Helló! Azt hittem csak ma jöttök haza. :) A leírásodból ítélve nem volt valami felemelő ez a hétvége. Megint betegállományga vonulsz? :((( Az nem jó, ha fáj a derék. Nekem is szokott, a sok üléstől, de majd megyek úszni, persze ehhez uidő sem ártana, ami meg nem nagyon van manapság. Holnap ZH, utána azombaton pót ZH, utána Államvizsga. Atyám. Inkább nem is írok róla, mert még elájulok a sok feladattól. :)))

Ma majdnem leszek egész nap. Majd két fejezet között beköszönök! :)))
0
2005. május 30., hétfő 3:31
Bee Good! :)
most posts by TM
0
2005. május 30., hétfő 3:31
-e
most posts by TM
0
2005. május 30., hétfő 3:30
Na ezt nem fogom kihagyni! :)))
most posts by TM
0
2005. május 30., hétfő 3:29
Na most már tényleg megyek! Jó éjt!
0
2005. május 30., hétfő 3:28
Még szép! Nagyon jó volt!!! :-))))))))
OK, leiszom magam a sárgaföldig, de akkor is megverlek! :-)
0
2005. május 30., hétfő 3:27
Képzeld, milyen gyors lennék, ha nem kéne a kódokkal veszõdni! :-)
0
2005. május 30., hétfő 3:27
A legközelebbi chatelésünk előtt igyál valami erőset és sokat, én meg majd bespeedezem magam:))
Jó éjszakát! Öröm volt dumcsizni, remélem Neked is!
Helló!
most posts by TM
0
2005. május 30., hétfő 3:26
Ha akarod, majd egyszer élõben is bemutatom, hogy bánok a billentyûzettel. :-)
0
2005. május 30., hétfő 3:26
Nekem álmomban is megy, ez van! :-)
0
2005. május 30., hétfő 3:25
Köszönöm az elismerést. De azért te nem vagy Uhrin Benedek. :-)
0
2005. május 30., hétfő 3:25
Na, erről beszélek! Ő már rég alszik, én meg még verem...
most posts by TM
0
2005. május 30., hétfő 3:24
Williams
most posts by TM
0
2005. május 30., hétfő 3:23
Tavaly nem voltam, de most asszem fogok menni:
Míg válaszoltál addig legörgettem az oldalt és döbbenten nézegettem azokat a soraidat amiket akkor írtál amikor én kerestem a betűket a klaviatúrán. Mit mondjak:szédületes!
Mintha egy teniszpályán Serena Villiams Uhrin Benedeknek adogatna! :))
most posts by TM
0
2005. május 30., hétfő 3:22
Hu, most már tényleg nagyon álmos vagyok. Ne haragudj, pedig olyan jó veled beszélgetni, de az elmúlt két napban ágyban összesen 8 órát aludtam, és ma még vagy 100 km-et vezetnem is kellett. Plusz a sok gyaloglás, stb. Kérlek, ne haragudj, de muszáj mennem. Megtisztelõ volt beszélgetni Veled! :-))))))
Jó éjszakát, álmodj szépeket! Good night!
0
2005. május 30., hétfő 3:19
Hát majd meglátom, de szerintem örülni fogok, ha hazakeveredek megint a saját ágyikómba. De azért köszi az ötletet. :-))) Te mész?
0
2005. május 30., hétfő 3:17
Még 18-19 között is tart ez a fieszta, de ha nem, hát nem! Filmekről mesélni? Szoktam, bár ritkán. Lehet hogy a jövőben gyakrabban...
most posts by TM
0
2005. május 30., hétfő 3:15
Nem sok film van egyébként, amirõl bánom, hogy lemaradtam.
0
2005. május 30., hétfő 3:14
Nem hiszem, hogy lesz erõm éjfélkor mozizni, bár csábító az ajánlat, de a sok bõrönddel kicsit kényelmetlen volna. :-) Majd te elmész, és elmeséled. :-)
0
2005. május 30., hétfő 3:12
Úgy látszik még nem telített a piac.Ja, ha leszállt a géped, már ne is hagyd el Pestet, mert akkor lesz a Moziünnep és harnadáron nézheted meg azt, amit esetleg kinn elmulasztottál!:)
most posts by TM
0
2005. május 30., hétfő 3:11
Na majd ha hazatérek, felkavarom az állóvizet. :-)
0
2005. május 30., hétfő 3:10
Ez aztán a dilemma. Errõl sem hallottam. Pedig mindig nézem a híreket. Én mondjuk nem rajongok a szerencsejátékokért. De itt már annyi kaszinó van, mint a nyû.
0
2005. május 30., hétfő 3:09
Itthon minden csendes...
most posts by TM
0