Keresés

Csodálatos Júlia

2005. június 17., péntek 10:38
Nem mentek még tropára az idegeid? :-)))
0
2005. június 17., péntek 10:38
Szia!!! Oh, be kár! :-((( Késõbb leszel? :-)))
0
2005. június 17., péntek 10:35
Tassék? :)

Igazából csak benéztem, megyek vissza tanulni. :(
0
2005. június 17., péntek 10:31
Lusta banda! Ki az ágyból!!! :-))))
0
2005. június 17., péntek 10:31
A tegnapi elköszönéshez csak annyit, hogy mennyire egy rugóra jár hármunk agya, nekem is pont az a Jóbarátok rész jutott eszembe közben. :-)))
0
2005. június 17., péntek 10:29
Én már 6.45-kor felkeltem, bizony! :-))) (Csak az nálatok 7.45)
0
2005. június 17., péntek 10:27
és persze a gyönyörû és kedves Angelusnak!!! :-)))
0
2005. június 17., péntek 10:26
Jó reggelt minden kedves Xpress-es fórumozónak különös tekintettel TM-re és Tadamra. :-)))
0
2005. június 17., péntek 2:46
:) Jó éjt néked is! Bye.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 17., péntek 2:43
Ne aggódj! Van elég munkája a Kaszásnak, még jó darabig nem ér rá Veled foglalkozni! :)
Most megyek és kipihenem az eddigi virrasztásokat!
Mégegyszer: Jó éjt, Tadam! Álmodj szépeket!
Helló!
Most gyorsan kikapcsolom a gépet, mielőtt eszedbe jut, hogy mi is játszuk el Rossékat! ;)))
Ciao! :)
most posts by TM
0
2005. június 17., péntek 2:36
Sejtem mennyire... :) Azon veszekednénk, hogy ki üljön a jobb helyre, ami már önmagában főnyeremény, hogy az ember ott lehet a Madách Színházban és megtekintheti a remekművet. :) Kíváncsi vagyok milyen érzés lesz... És arra is, hogy milyen lesz a darab... A filmet láttam elsőre, amit sajnálok, de biztos tudok majd különbséget tenni, merthát a színház az mégiscsak színház. Na de hagyjuk. 17-e még messze van. addig bármi történhet velem: előt egy autó, fejbeüt egy tégla, atomrobbanás következik be, összedől a színház, jön King Kong és estebéd néz, szóval bármi megtörténhet. :)))
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 17., péntek 2:29
Nagyon aranyos vagy, de miattam ne tegyél alá a lánynak...:))))
Meg majd én is egy lánnyal megyek, ha megyek. Bár Te is vonzó társaság lennél! :)))
most posts by TM
0
2005. június 17., péntek 2:25
:) Azért annyit nem érne a dolog, hogy rám szakadjon a csillár. :) De egész jó kis helyecske lesz valahol nem tudom hol. :) Nem egyedül megyek és nem én intéztem a jegyvételt. TE! Ha esetleg valami történne a párommal aznap és nincs senki más aki eljönne velem, esetleg szóljak neked? Vagy tegyek róla, hogy ne tudjon eljönni? :))))
0
2005. június 17., péntek 2:22
Szép átkötés volt, gratulálok! Amolyan Tadamos...:)
Majd meséld ám el, hogy milyen volt!
Remélem nem a csillár alá szól a jegyed? :)))
most posts by TM
0
2005. június 17., péntek 2:19
Okok, nincs gáz. Csak bejövök, köszönök, és kb. a 25. hozzászólésotok után, amikor már eltelt vagy 20 perc, megkérdezi valaki:
"Te, mintha valaki köszönt volna, nem?" :))) De nincs gáz. Ismerem én ezt az érzést, amikor az ember fülig pirul a boldogságtól. Mint én, hogy 17-én megyek A Fantomra. :)
0
2005. június 17., péntek 2:15
Hát igen... Rövid volt ez az utolsó este!
És bocs, hogy nem írtam, de egyfelé is rohadt nehéz gépelnem, mivel pocsékul megy! Ezt gyors észjárással próbálom kompenzálni, bár ez sem mindig látszik...:)
most posts by TM
0
2005. június 17., péntek 2:12
Én is imádom a Jóbarátokat. Szerintem is a tiétekhez hasonló dolog történt itten. :) De látom, csak sikerült elköszönni, bár nem ment egykönnyen. :)
0
2005. június 17., péntek 2:10
Amúgy azt arészt nagyon imádom, akár az egész szériát!
Tök jó hasonlat! :)))
most posts by TM
0
2005. június 17., péntek 2:10
Hát, akár...
0
2005. június 17., péntek 2:08
Kedves Tadam!
Az éleslátásoddal akár vadászpilótának is elmehetnél! :)))
most posts by TM
0
2005. június 17., péntek 2:07
Erről az egész elköszönősdiről egy Jóbarátok rész jut eszembe. Amikor Ross azzal a kínai csajszival járt és beszélgettek egyszer telefonon Rachel jelenlétében, és már éppen elbúcsúztak volna, de nem igazán tudtak, mert mindenki azt szerette volna, hogy ő legyen az utolsó.
Öhöm...
Ross: Nem, te tedd le a telefont! Nem, te! Nem, nem...
Erre Rachel fogta és letette helyette. :)
Ross utána egyből felhívta!
0
2005. június 17., péntek 2:03
Te tiszta hülye vagy! Hál Istennek...:)
most posts by TM
0
2005. június 17., péntek 2:03
Igenis, parancsnok úr! :-)))
0
2005. június 17., péntek 2:02
Ne bámulj, menj aludni! Jó éjt, Hercegnő! :)
most posts by TM
0
2005. június 17., péntek 1:59
:-)))) Most már csak a Sleeping beauty hiányzik. :-))) Na jó, most már tényleg megyek. :-)) Szia. :-)
0