Keresés

Csodálatos Júlia

2005. június 16., csütörtök 16:16
Az összes barátomnak vettem valamit + család, úgyhogy nem lehetett nagy ajándékokat venni. :-))) De azért majd emlékeztet rám, úgyis csak azért kapod. :-)))
0
2005. június 16., csütörtök 16:15
Szia! Hát nem nagyot, nincs sok pénzem. :-)))
0
2005. június 16., csütörtök 16:14
Akkor biztosan úszni mentél. :-)) Ennek örülök. Nemsokára én is megyek Cambridge-be, aztán majd ha haza is jövök a lányokkal, utána nyomban indulok angol-órára, és csak késõn érek haza. Akkor röviden (de tényleg csk röviden!) beköszönök. :-))) Olyan 11 körül otthoni idõ szerint. :-)
Akkor szép napot Neked és minden kedves fórumozónak! Jó étvágyat az ebédhez! :-)))
0
2005. június 16., csütörtök 16:12
Belefér 20 kilóba? Hát milyen picike ajándékot vettél nekem?
0
2005. június 16., csütörtök 15:51
Szia!
Akkor csak bekukkantottam. :-)) Azóta befejeztem a vasalást, bár ha megszáradnak a kiteregetett ruhák, lesz újabb adag. :-(
Lemértem a bõröndjeimet, épphogy beférek a 20 kg-ba, lehet, hogy picivel több lesz, de nem hiszem, hogy annyi számít. :-))) Voltál úszni? :-)
0
2005. június 16., csütörtök 15:13
Léptünk! :-)

Csákány.
0
2005. június 16., csütörtök 15:12
:-))))
0
2005. június 16., csütörtök 15:10
A négernek, a székelynek és a románnak egyszerre születik gyereke. Mindhárman várnak a szüőszoba ajtaja előtt, hogy végre megláthassák a gyereküket. Egyszercsak kilép a szobából a nővérke:
-Uraim, gratulálok, mindhármuk gyereke egészséges. Csak egy baj van, összekevertük őket. Kérem fáradjanak be, és válasszák ki a sajátjukat.
Erre a székely egyből berohan, és felkapja a néger gyerekét. Mire az:
- Székely! Nem látod hogy az az én gyerekem? Teljesen olyan mint én, a bőre színén is látszik.
Mire a székely:
- Lehet hogy a tied, de amíg ki nem derül melyik a románé, addig ez nálam marad!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 16., csütörtök 15:08
Hogy vannak a fogaid? Agyarazáson túl vagy? :) Koronáid bírják? :)))

DROPA: "Második vagy Ferenc József után, akit háromszor koronáztak meg!" :))))))
0
2005. június 16., csütörtök 15:05
Csak hogy jobb legyen a teljesítményem...:)
most posts by TM
0
2005. június 16., csütörtök 15:04
Ok, majd felzárkóztatunk, mint a romákat. :)
0
2005. június 16., csütörtök 15:02
Már megint mindenki felszívódott? :)
Jut eszembe! Ma még nem szívtam ki senki nyakát! Mármint a vért belőle. :))))

DROPA:"Segítséééééééééééééééééééééééééééééééééég!!!!!!!!!!!!!!!!"
0
2005. június 16., csütörtök 15:01
Ha már túlságosan is "elfoglaltak" lesztek, hívjatok be egy gépírónőt, nehogy valamiről lemaradjunk! :)
most posts by TM
0
2005. június 16., csütörtök 15:01
TM! Tudtad, hogy a TM mási is jelent? :))) Úgy röhögtem, mikor megláttam! Teljesítmény menedzsment! :) Rögtön te jutottál eszembe, és azonnal elkezdtem asszociálni. :) Tiszta Freud.

DROPA: "Mert mi asszociálni is tudunk ám, nem csak tanulni. :)"
0
2005. június 16., csütörtök 14:58
Jaja. Dropa most kiszállt, mert ketten vagyunk egy gépre. :)
Látom beindult az élet, kicsit lassú leszek, mert közben ugye mi "tanulunk", ami még közel sem biztos hogy "tanulás". :) Ugye értitek mit akarok mondani? ;)

DROPA: "Bár csak a 4 tételre is ketten volnánk. akkor én részemről már kész is lennék... :) Egyébként tanulunk, tényleg, nem vicc, megy a learning, a lernen, a netezés... Na jó, hagyjuk, elszóltam magam!   :)
0
2005. június 16., csütörtök 14:51
Hát, itt aztán dúl a tanulás :D
0
2005. június 16., csütörtök 14:50
Kivasaltad Magad? :)
most posts by TM
0
2005. június 16., csütörtök 14:46
Látom, te is tanulsz :D...

csak úgy, mint mi...
0
2005. június 16., csütörtök 14:44
:-))
0
2005. június 16., csütörtök 14:42
:DDDDD

Angelus részéről dettó :)
0
2005. június 16., csütörtök 14:40
Jack az agyafúrt üzletember a fiával beszélget:
- Szeretném, ha azt a not vennéd el, akit én választok neked.
- Apa! Majd én megválasztom a páromat!!!
- De a lány Bill Gates lánya lenne.
- Nos, ebben az esetben....
Ezután Jack elmegy Bill Gateshez.
- Lenne egy férj-jelöltem a lányának.
- De hisz az én lányom még túl fiatal a házassághoz!
- De ez a fiatalember a Világbank alelnöke!
- Nos, ebben az esetben...
Végül Jack meglátogatja a Világbank elnökét.
- Szeretnék egy fiatalembert bemutatni, aki alelnök szeretne lenni.
- De már így is több alelnökünk van, mint szükséges!!
- De ez a fiatalember Bill Gates veje.
- Áá, ebben az esetben...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 16., csütörtök 14:34
Na what happened?

Mindenki lunching?
0
2005. június 16., csütörtök 14:08
Igyekszik az ember...

Meg hát én is...

Bár most nem kommentálok, mert most tényleg tanulok... De hisz látod... :)

0
2005. június 16., csütörtök 14:04
Ne is. Inkább írj még olyan frappáns kommenteket a Heti-hetesbe. Én speciel néhányon lesetem a kanapéról, és fél percen keresztül a földön fetrengtem, mint valami részeg :)))

Gratula a jól sikerült dogákhoz, és erőt-egészséget a még hátralevőkhöz :)))
0
2005. június 16., csütörtök 13:54
Szeretném már azt mondani, amit XIV. Lajos, hogy: "az állam(vizsgán) túl vagyok"... Vagy azt a Győzike mondta? Nem tudom... De az még amúgy is hátra van. Egy hét múlva ilyenkor talán már végzek odabenn... Maybe...

Az év végi vizsgák jók lettek, ez van még hátra. Most is épp tanulunk Angelussal. Vagyishát ő úgy tesz, mintha tanulna, én meg nem pazarlom erre az energiámat... :)
0