Keresés

Csodálatos Júlia

2005. június 15., szerda 3:33
:-)))) Te jobbat érdemelsz! :-)))
0
2005. június 15., szerda 3:31
:))))
most posts by TM
0
2005. június 15., szerda 3:31
Tudod egy időben minden újság, meg tévécsatorna vele foglalkozott! Ő meg Velem! :)))
most posts by TM
0
2005. június 15., szerda 3:30
Én észre sem vettem, de értettem a lényeget. :-)))
0
2005. június 15., szerda 3:29
Ami késik, nem múlik. :-)))
Gregor Bernadett??? Pont azzal a mûnõvel? Választhattál volna mást is! :-)))
0
2005. június 15., szerda 3:27
"élőben" ez kicsit morbid! véletlen volt...
most posts by TM
0
2005. június 15., szerda 3:26
Kösz a bizalmat! ("nőkkel") Kolléganővel már előfordult, híres emberek közül talán Gregor Bernadett volt meg, ha jól emlékszem! :)
Veled még nem álmodtam...:)
most posts by TM
0
2005. június 15., szerda 3:25
Még senkit nem láttál? Ez tényleg érdekes. De lehet, hogy nem is baj. Nem túl jó élmény, fõleg ha ismerted. :-(((
0
2005. június 15., szerda 3:23
Érdekes halálról nagyon ritkán álmodok, szerencsére! Ha belegondolok, még élőben sem láttam halottat, ezt nem annyira bánom...
most posts by TM
0
2005. június 15., szerda 3:23
Oscar, hagyd abba!!! :-)))
0
2005. június 15., szerda 3:22
A repülés az tényleg jó!!! :-)))
Erotikus álmok? :-))) Hát igen, azok jók. Érdekes, én nem ébredtem fel annak idején a "lényeges résznél". :-)) És ilyenkor híres emberekkel is álmodsz, és környezetedben levõ emberekkel vagy teljesen ismeretlen nõkkel?
0
2005. június 15., szerda 3:21
Nem Póknak hívták az illetőt? :)))
most posts by TM
0
2005. június 15., szerda 3:19
Meg persze azok nagyon rosszak, mikor a családoddal, a szeretteiddel történik rossz dolog vagy meghalnak az álmodban. Olyankor mindig sírva ébredek. :-(
0
A kellemesebb álmaim közé a repülés tartozik leginkább! Persze minden segédeszköz nélkül! Erotikus álmom is gyakran volt, (van) érdekes, hogy amíg érintetlen voltam, addig a lényeges részhez érve mindig felébredtem!
Lassan hívhatjuk Freud urat...:)
most posts by TM
0
Ez jó, ha ki tudsz fejleszteni egy ilyen technikát, ezt nem is hittem volna. Sokszor  üldöznek és meg akarnak ölni az álmaimban. Az iszonyú. De nagyon ijesztõ módokon. Aztán az sem semmi, mikor szellemekkel álmodom. És egyszer volt olyan, hogy én öltem meg valakit az álmomban. Na az volt a legrosszabb! :-(((
0
2005. június 15., szerda 3:17
-valahogy
most posts by TM
0
2005. június 15., szerda 3:15
Az nem kellemes! Egyszer volt egy világvége álmom. Olyan mint a T2 játszóteres jelenete! Felijedtem és csurom víz voltam. Aztán volt amikor hátulról rámdobtak egy zsákot és szaladtak velem, ez visszatérő álom volt! Aztán üldöztek is lezuhantam egy hegyről és felébredtem. Később ezt technikává fejlesztettem, mikor álmomban bántani akartak, akkor valahogy mindig ugyanarra a hegyre keveredtem valahogy, én meg csak "lazán" leugrottam, mert már álmomban tudtam, hogy fel fogok tőle ébredni! :)
most posts by TM
0
2005. június 15., szerda 3:12
:-)))))))))
Nekem nagyon is hihetõnek tûnik. :-)))) Még jó, hogy idejében leállítottak. :-))
0
2005. június 15., szerda 3:11
:)))) Kiskoromban történt, hogy egy szobaátrendezős nap után, éjjel elindultam a vécére, de a szüleim szobájában kötöttem ki. Mikor már készültem belepisilni a vitrinbe, akkor elirányítottak a helyes irányba, végeztem és aludtam tovább! Ezt a sztorit persze sosem hittem nekik el...:)
most posts by TM
0
2005. június 15., szerda 3:09
Mindig. Tudom, mindenki mindig álmodik, csak nem mindenki emlékszik rá. Én általában emlékszek. De nagyon színeseket, izgalmasakat álmodok, és a legképtelenebb dolgokat. Már egy csomó sikerfilmet le lehetett volna forgatni belõlük. :-) Viszonylag sokszor vannak rémálmaim is, úgyhogy valami nem lehet rendben. :-))) És Te?
0
2005. június 15., szerda 3:07
Az jó! :-)))
Nekem meg volt, hogy annyira kómás voltam, mivel elõtte keveset aludtam, hogy ahogy aludtam, és megcsörrent a mobilom, valaki hívott, én meg a tévé távirányítóját kaptam a fülemhez, ami ott volt mellettem, azt hittem, az a telefonom, benyomtam rajta egy gombot, aztán beleszóltam, és csodálkoztam, hogy miért nem szól vissza senki. :-))) Az öcsém meg ott fuldoklott a nevetéstõl, mert épp ott volt, a tévét nézte a nappaliban. :-)))
0
2005. június 15., szerda 3:05
És sűrűn álmodsz? :)
most posts by TM
0
2005. június 15., szerda 3:03
Volt, hogy a  szoba közepén nyomtam le a vekkert, nem tudom, hogy sikerült! :)
most posts by TM
0
2005. június 15., szerda 3:02
:-))))
Bár sokan azt mondják, aludni ráérünk a sírban is. :-))) Meg hogy: "Aki sokat alszik, keveset él". :-( De én szeretek aludni, és álmodni fõleg. :-)))
0
2005. június 15., szerda 3:00
Szintén zenész! Az időt álmomban sem tisztelem! :)
most posts by TM
0