Szia Juliet, helló Mindenki!
Csak találomra olvastam bele az éjszakai beszélgetésetekbe, s pont sikerült kifognom azt az oldalt, ahol az Xpress találkán való megjelenésem esélyeit taglaljátok. Ezzel kapcsolatban semmi olyasmit nem mondtam Rosszkutyusznak, amit Nektek ne mondhatnék el, vagy nem írtam volna meg korábban. Nem szeretném azonban, ha azt gondolnátok, hogy valami nagyképűség miatt ódzkodom a találkától. Az egyik legfőbb ok, hogy – egészen komolyan – szerintem messze nem vagyok olyan érdekes és szórakoztató, mint azt esetleg gondoljátok. Nemcsak Veletek, hanem általában minden ismeretlennel nehezen szánom rá magam a személyes találkozóra. Innen az Xpressről például közel 1 éve hangulatos privát levelezést folytatok egy hölggyel, de találkozóra még Vele sem került sor, noha az ötlet már régebben felvetődött. Az origós fórumozókkal közel két év után álltam rá a személyes találkozásra. Mindenki rokonszenves volt élőben is, mégis úgy érzem, mintha kicsit elillant volna az ismeretlenség jótékony izgalma: korábban sűrűbb és tartalmasabb üzenetváltásaink voltak, bár nyilván az én hibám is, hogy ez most már nem teljesen így van. Nem elhanyagolható szempont, sőt talán a legfontosabb, családi ügyeim, amelyek miatt olykor egészen hirtelen vagyok kénytelen lemondani lefixált programokat: múlt szombaton pl. félórával a megbeszélt időpont előtt voltam kénytelen lemondani egy baráti találkozót, s emiatt a másik fél kicsit megsértődött. Ugyancsak családi problémák miatt voltam kénytelen lemondani egy holnapra tervezett közös mozizást Rosszkutyusszal: a SIN CITY-t néztük volna meg, hogy utána kempingáron ünnepeljük a mozit. Persze nem lennék őszinte, ha letagadnám, hogy vannak bizonyos emberek, akikre különösen kíváncsi vagyok (pl. Te, TM, Jamamura, Daemiaen, Gamma, Ivan, Kunfu-ce, Jevgenyij és persze Xpress Robi), míg mások esetében egyelőre még nem hoz annyira lázba a személyes találkozó lehetősége. Szóval nagyjából ilyesmik miatt nem ígérkeztem el véglegesen, de ez nem jelenti azt, hogy biztosan nem leszek ott.