Keresés

Csodálatos Júlia

2005. június 14., kedd 14:47
Szia, kedves Juliet! :)
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 14:45
Sziasztok!
Bocs, most megyek, majd késõbb visszanézek! Sok sikert a fogorvosnál, kedves TM, és a többihez is! Kedves Angelus, majd beszélünk. Még délután is visszanézek, ha írsz Angliáról, el tudom olvasni, és ha itt leszel, dumálhatunk is. Most megyek. Bocs. Sziasztok! :-)))
0
2005. június 14., kedd 14:34
Szia!
Mikor jössz és hogyan? :-))))
0
2005. június 14., kedd 14:28
Helló mindenki! :-)

A régi gépem még mindig nincs kész, még jó, hogy van másik. :)))

Julie!
Én is megyek Angliába! :-)
0
2005. június 14., kedd 14:08
Elnézésedet kérem, nemsokára jövök. :-)
0
2005. június 14., kedd 14:04
Ok, akkor este majd dumálhatunk kicsit (!). :-))))
Remélem, egyik vizsgálat se mlesz fájdalmas. :-) Vigyázz magadra! :-)
Ezzel a fogalmazással nagyon felkeltetted a kíváncsiságomat. :-)
0
2005. június 14., kedd 13:59
Kora du. fogorvos, mert tegnap nem jött össze - egy műtét miatt megint elfoglalt volt a doki. Utána folytatok egy "fogalmazást" amit valakinek megígértem, csak nehezen jön az ihlet. 6 órára pedig CT vizsgálatra megyek. Velejéig ható élmény lesz! Este valamikor leszek! :)
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 13:51
WC-pucolás, fürdõszoba-takarítás, vasalás, készülés a vizsgámra (!!!!). Kb. ennyi. Gondolkodtam, elmenjek-e edzeni, de most már mindegy. Majd otthon. :-) És te?
0
2005. június 14., kedd 13:49
;)))
Mit teszel ma?
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 13:44
Na, ez tényleg így van. :-)))) Ez a szerencséd. :-))) Tetszett az az "is". :-)
0
2005. június 14., kedd 13:37
Mert más nő is van az életemben akihez alkalmazkodom! És ő korábban kel mint Te. :)
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 13:34
Nekem mindenképp. :-)))) Most már Te is megkaptad az új képernyõvédõdet. :-))) Jól aludtál? Valahogy mindig hamarabb ideérsz a géphez, mint én. :-)))
0
2005. június 14., kedd 13:30
Jól kezdődik a nap! :)
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 13:28
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
0
2005. június 14., kedd 13:24
Viccelsz? Még vakon is kitapogatnálak a monitoron! :)
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 13:21
Neked is! :-))) Azt hittem, már észre sem veszel. :-)
0
2005. június 14., kedd 13:16
Amúgy jó napot Neked is! :)
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 13:13
Szia, Field!
Tökéletesen megértelek! És elnézést kérek, ha esetleg valami sértő hangzott volna el személyeddel kapcsolatban! Kérlek ezt tudd be az ismeretlenül is nagyon tisztelt, kedvelt ember iránti túláradó rajongásnak. A "monitor-álarc" levetkőzése valóban rejthet a későbbiekre kiható változásokat. A magam részéről azonban nem hiszem, hogy változna a benyomásom Rólad! A családi problémáidat nagyon sajnálom, abból életem során jócskán kijutott nekem is. A témáról ezennel leszálltam.
TM
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 13:11
olyanolyan=ugyanolyan
0
2005. június 14., kedd 13:10
Szia, kedves Field!
Ne haragudj, hogy errõl is beszéltünk, csak rosszkutyusz olyan titokzatos volt. :-)
Természetesen az eszünkbe sem jutott, hogy nagyképû lennél, csak viccelõdtünk. :-) Köszi, hogy leírtad az indokokat, tulajdonképpen meg is értem õket, kicsit én is félek, de erõsebb nálam a vágy, hogy személyesen megismerjelek titeket, mint az attól való félelem, hogy elillan a varázs. :-) Én is nagyon kíváncsi vagyok Rád, ezért szeretném, ha jönnél. :-)))) Ha rajtam múlik, utána is olyanolyan marad a levelezésünk, errõl biztosíthatlak. :-)
Persze ha nem érsz rá, az más kérdés. De szerintem, ha nem is jelentkezel biztosra, ha aznap mégis el akarsz jönni, akkor biztos találunk még ott az étteremben egy széket Neked. :-))) Ha meg nem, legfeljebb rosszkutyusz marad a földön. :-))))
0
2005. június 14., kedd 13:01
Szia Juliet, helló Mindenki!

Csak találomra olvastam bele az éjszakai beszélgetésetekbe, s pont sikerült kifognom azt az oldalt, ahol az Xpress találkán való megjelenésem esélyeit taglaljátok. Ezzel kapcsolatban semmi olyasmit nem mondtam Rosszkutyusznak, amit Nektek ne mondhatnék el, vagy nem írtam volna meg korábban. Nem szeretném azonban, ha azt gondolnátok, hogy valami nagyképűség miatt ódzkodom a találkától. Az egyik legfőbb ok, hogy – egészen komolyan – szerintem messze nem vagyok olyan érdekes és szórakoztató, mint azt esetleg gondoljátok. Nemcsak Veletek, hanem általában minden ismeretlennel nehezen szánom rá magam a személyes találkozóra. Innen az Xpressről például közel 1 éve hangulatos privát levelezést folytatok egy hölggyel, de találkozóra még Vele sem került sor, noha az ötlet már régebben felvetődött. Az origós fórumozókkal közel két év után álltam rá a személyes találkozásra. Mindenki rokonszenves volt élőben is, mégis úgy érzem, mintha kicsit elillant volna az ismeretlenség jótékony izgalma: korábban sűrűbb és tartalmasabb üzenetváltásaink voltak, bár nyilván az én hibám is, hogy ez most már nem teljesen így van. Nem elhanyagolható szempont, sőt talán a legfontosabb, családi ügyeim, amelyek miatt olykor egészen hirtelen vagyok kénytelen lemondani lefixált programokat: múlt szombaton pl. félórával a megbeszélt időpont előtt voltam kénytelen lemondani egy baráti találkozót, s emiatt a másik fél kicsit megsértődött. Ugyancsak családi problémák miatt voltam kénytelen lemondani egy holnapra tervezett közös mozizást Rosszkutyusszal: a SIN CITY-t néztük volna meg, hogy utána kempingáron ünnepeljük a mozit. Persze nem lennék őszinte, ha letagadnám, hogy vannak bizonyos emberek, akikre különösen kíváncsi vagyok (pl. Te, TM, Jamamura, Daemiaen, Gamma, Ivan, Kunfu-ce, Jevgenyij és persze Xpress Robi), míg mások esetében egyelőre még nem hoz annyira lázba a személyes találkozó lehetősége. Szóval nagyjából ilyesmik miatt nem ígérkeztem el véglegesen, de ez nem jelenti azt, hogy biztosan nem leszek ott.
0
2005. június 14., kedd 12:59
Kellemes jó reggelt minden kedves Xpress-es fórumozónak! :-)))
Különös tekintettel a Budai Rezesre! :-))
0
2005. június 14., kedd 12:32
Kellemes napot Mindenkinek!
Külön üdvözlet a Budai Rezesnek! :)
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 4:27
Szia! :-)
0
2005. június 14., kedd 4:26
Szia! :)
most posts by TM