Keresés

Csodálatos Júlia

2005. június 14., kedd 2:23
Éjjel azért jó repülni, mert nincs viszonyítási alapod, még az ablak mellett ülve sem, max. pár város fénye, elején meg a végén. Amikor Santorini körül csinált a pilóta egy hajszálkanyart, és a gép arra az oldalára dőlt, amelyiken mi ültünk, az aztán igazán ijesztő volt! Bármerre nyújtogattam a nyakam, mindenhol csak kék tengert láttam, a hullámzásból próbáltam meg kikövetkeztetni a magasságot!
Még egy olyan élmény nem kell! :)
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 2:19
Cannes-t=Cannes-i
0
2005. június 14., kedd 2:18
Az jó!!! Imádom a kulát, különösen, ha Cannes-t. :-)))
Hát igen, éjszaka érkezem. Érdekes lesz. Kicsit azért félek megint. Ez lesz a 2. repülésem. :-)
0
2005. június 14., kedd 2:16
Az vigasztal, hogy lesz még szőlő, lesz még lágy kenyér! :)
Itt visszatér a Cannes-i kula. Mázlid van, hogy éjjel fogsz jönni! :)
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 2:12
Igen. :-)))) Egyre jobb az idõ. Otthon is meleg volt? De hallom, a barométer esõre áll. :-))
0
2005. június 14., kedd 2:11
Nálatok is meleg volt ma? :)))
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 2:09
Talán ... :-)))
0
2005. június 14., kedd 2:08
Majd csakvigyáz rád valaki...:)
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 2:07
Végülis igazad van. De egyedül mégsem aludhatok a szabad ég alatt. Veszélyes lenne. :-)))
0
2005. június 14., kedd 2:05
Én már aludtam eleget a szabad ég alatt, még külföldön is úgyhogy bármi jöhet, nem izgat! :)
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 2:04
Akkor nem lesz gond. Majd én megvédelek a machó-men-ektõl. :-)
0
2005. június 14., kedd 2:03
Na ezen még én is filózok. Ha rajtam múlik, kivilágos kivirradtig dínomdánom (egybe :-)) lesz, persze attól is függ, mikor kezdjük. Vannak rokonaim Pesten, de nem hiszem, hogy szerencsés lenne hozzájuk hajnali kettõkor beállítani, esetleg kicsit becsípve. :-))) Van egy barátnõm is, akinél esetleg alhatnék, de nem olyan közeli barát, még egy régi színjátszótáborban ismertem meg ott, de azóta nem is láttam, csak néha emilezünk. Szóval nem tudom. És neked? :-)
0
2005. június 14., kedd 2:02
Hát, kevés Csonka Pici számot tudok, még Village People csak-csak, de mondjuk Elton és George Michael alapból megy! :)))
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 1:59
Akkor már nem. :)))
Kitaláltad nár, hogy hol fogsz aludni? Vagy kivilágos virradatig dínom-dánom lesz? :)
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 1:58
Megkértem rosszkutyuszt, hogy segítsen karaokee-bárt találni. Az interneten megnézte, azt mondta, csupa "meleg" hely jött ki. :-)))
De megkérdezi egy kollégáját, aki sokat bulizik, az majd biztosan tud segíteni. :-)
0
2005. június 14., kedd 1:56
Én is! :-)) Én biztos ott leszek, meg szerintem Te is, ugye? :-) Akkor már nem megyünk hiába. :-)
0
2005. június 14., kedd 1:55
Na de ne piszkáljuk az alvó embereket! Kíváncsi vagyok a végén ki lesz ott a randevún?! :)
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 1:54
:-))))))))))))))))))))))))))
Ez nagyon jó volt!!!! :-))))))))) Az illene hozzá. Vagy mint az Ur hangja Az ember tragédiájában. :-)
0
2005. június 14., kedd 1:53
Hát igen, ez így van. Field nem adja magát könnyen. :-) Én már akkor is olyan megtisztelve érzem magam, ha egyáltalán köszön. :-)
És az is igaz, hogy rosszkutyusz jókutyusz. :-)
0
2005. június 14., kedd 1:53
A találkozón Field bejelentkezhetne mondjuk egy kihangosított telefonvonalon, afféle Big Brotherként! :)
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 1:50
Vannak emberek, akiknek a barátságáért, bizalmáért "meg kell dolgozni", számomra egy ilyen helyzet is inspiráló tud lenni! :) Rosszkutyusz pedig egyszerűen hűséges! Azaz jókutyusz...:)
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 1:47
Ja, majd kinövi a kis tejfelesszájú. :-))) Hiszen még ott a fenekén a tojáshéj. :-))) Na jó, tovább nem ragozom. :-)))
0
2005. június 14., kedd 1:45
Fieldben biztos voltam, hogy nem jön el! Valahogy Reá ez a távolságtartó stílus a jellemző! De majd változni fog Ő is, hiszen még fiatal! :)
most posts by TM
0
2005. június 14., kedd 1:42
kifeltette=kifejtette
0
2005. június 14., kedd 1:41
OFF: Field nem fog eljönni, és rosszkutyusz sem. Nem tudom, miért, de field kifeltette rosszkutyusznak, és ezzel õt is akaratlanul lebeszélte. Ugy sajnálom. Mind a kettõjükkel szeretnék találkozni. Persze még azért meggondolhatják magukat. :-)
0