Keresés

Csodálatos Júlia

2005. június 13., hétfő 5:44
Már jöhetsz. :-)
0
4000!!!! :-))))))
0
Ok. :-)
0
2005. június 13., hétfő 5:43
Hú, az hosszú téma. Egy öcsém van, 25 éves lesz nemsokára, ügyvédbojtár. És neked? Van egy bátyád, ugye?
0
2005. június 13., hétfő 5:42
Lehet ez a holnapi téma, ha akarod! :)
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 5:42
De még nyugodtan válaszolhatsz, beleférsz még elõtte. :-))) Tudom, hogy azért vagy csöndben. Vagy nem? :-)))
0
2005. június 13., hétfő 5:41
Természetesen archiválva van, de nem az én pocsék hangsúlyozásom miatt érdekes az anyag! Nem is meséltél még a családodról! :)
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 5:41
Még egyet jubilálunk, aztán mennem kéne, korán kell kelnem. :-) Nem nagy baj? Majd még holnap is dumálhatunk. :-) Mindenesetre nagyon jó volt ma. :-)))
0
2005. június 13., hétfő 5:40
Szerencséd, hogy utólag csatoltad a smileyt. :-)))
0
2005. június 13., hétfő 5:39
Ok. :-) Az öcsém is nagy Senna-rajongó volt, biztosan tetszett volna neki a mûsorod. :-) Azért ne szerénykedj, biztos jól végezted a munkád. :-)
0
2005. június 13., hétfő 5:37
:)))
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 5:36
Lehet...
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 5:36
Nem igazán riporterkedtem én! A rádióban volt pár filmajánló műsorom, amihez zenéket is szerkesztettem, aztán volt pár zenei műsor. Az igazán jól sikerült munkám az Ayrton Senna halálának évfordulójára készült adás volt, amit egy nagy -nagy rajongó barátommal készítettem. Azt a műsort kb. 4x adták le. Aztán abbamaradt, de ez hosszabb sztori, majd elmesélem. :)
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 5:33
:-))))) Akkor is aranyos vagy, hogy így félig-meddig ismeretlenül ilyet írsz. :-))) Lehet, hogy találkozunk, és nem is leszek neked szimpatikus. :-)
0
2005. június 13., hétfő 5:31
Csak az igazat írtam! :)))
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 5:29
Jaj, de aranyos vagy!!! Ez nagyon jólesett! Tényleg!!! :-))))
0
2005. június 13., hétfő 5:28
Most aztán jó hosszú hozzászólásokat írunk. Nem semmi. ;-)))
0
2005. június 13., hétfő 5:28
Az az igazán jó dolog, hogy a színésznek nem kell az oklevelét kitenni a színpadra, oda elég a lelke is! Abból pedig Neked hatalmas van! :)
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 5:26
Köszi. :-))) A színpaddal kapcsolatban igazad van. Sõt, az a legjobb iskola. Nem is a Színmûvészeti. Gyakorlatban lehet mindent a legjobban megtanulni. :-)
A riporterkedést miért hagytad abba? Muszáj volt?
0
2005. június 13., hétfő 5:24
"Ha kell debil vagyok", ez jó volt. :-))) Nem kell, ne félj. :-)))
Többmindent is csinálhatsz, csak akkor nagyon jól be kell osztani az idõdet. Rész-munkaidõ, stb. Mondjuk a színészet ezért lenne jó, mert az változatos, sokmindent kipróbálhatsz. :-)))
0
2005. június 13., hétfő 5:24
Egy jó színpad is lehet jó iskola! Persze babázni amellett is komplikált! Viszont az önértékeléseddel nincs baj, szerintem! :)
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 5:22
A Színmûvészeti-felvételi pedig az egyik legnehezebb dolog a világon, és az nekem valahogy sosem ment, hogy 5 percben, hirtelen olyat alakítsak, ami annyira üt. Nem könnyû. Ott mindig rámjön a lámpaláz, az nem olyan, mint egy elõadás. Ijesztõ. Ezért persze a teljesítményem is csökken. :-(
0
2005. június 13., hétfő 5:20
Én ilyen kaméleon-szerű alak vagyok. Bármilyen közegben fel tudom venni a környezetem tulajdonságait, hangulatait. Ha kell debil vagyok, de mondjuk egy műveltebb csoportban sem lógok nagyon ki. Zenében is, meg filmben is mindenfélét szeretek. Amikor viszont egyvalamit ki kellene választani, nem tudok dönteni! Ez úgy látszik kihat a "pályaválasztásra is!
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 5:19
Hát a GNM semminek, sajnos. Nem vagyok egy 2. Ruttkai Éva, de jobb vagyok, mint egy Gryllus Dorka vagy egy Dobó Kata. Nem tudom, nehéz megítélnem magamat. Sokan dicsérnek, mondják, hogy jó vagyok, és sokszor, ha olyan szerepet játszom, ami tényleg nekem való, akkor én is érzem. Persze ha videón visszanézem magam, sok hibát látok, sajnos, az ember soha nem lehet elégedett. Sokat küszködök a szerepekkel, de szerintem ha folyton ezt csinálnám, és edzésben lennék, akkor az azonosulás is könnyebben menne, mintha hetente egyszer van rá csak lehetõségem. De most már minden iskolához "öreg" vagyok. Ha még elkezdenk járni, 33 lennék, mire befejezem, most meg már gyereket is kéne szülni, minden. Legfeljebb iskola nélkül, nyomban a színpadra. :-)))
0
2005. június 13., hétfő 5:14
Azért mielõtt lefekszel, hozzuk még össze a mai jubilálást, nehogy holnap valaki elvegye tõlem. Az ezresek az enyémek. :-))) Az 500-asok meg mindig a Tiédek, jó? :-))
0