"Valamivel" a tarsolyban biztonságosabban állhatsz a földön, ez biztos! Csak hát az emberben van egy "mi lett volna, ha" érzés! Szerinted voltál, vagy olyan jó, hogy összejöjjön a színművészeti? És most már a stúdiót is kizártad? Látod ott a melák Növényi, kis túlzással még ő is színész lett. Bár nem tudom a GNM mekkora nívónak számít...
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 5:10
8905
Neked van valami, amit tudod, hogy szeretnél csinálni, csak a körülmények miatt nem lehet? A színészet még ilyen? Vagy a riporterkedés? Vagy más? :-)))
0
2005. június 13., hétfő 5:06
8905
Hát igen, ezt mondják, és mégse jött össze a színészet, pedig nagyon akartam. Azt akartam igazán. Bár lehet, hogy annyira kellett volna akarni, hogy nem kellett volna az egyetemre 6 évet rászánnom, hanem fel kellett volna menni Pestre, es valami stúdióban próbálkozni, mégha az nem is a Színmûvészeti. Igy több év alatt talán összejött volna valami. Csak nem akartam diploma nélkül maradni, több lábon akartam állni, a biztonság kedvéért. Persze a szüleim is ezt akarták. Igy legalább van 2 diplomám. Mert a színészet nagyon kiszámíthatatlan. Akik elvégzik a fõiskolát, azok is sokan nem tudnak elhelyezkedni. Na mindegy, próbálom most a tolmácsoskodást is legalább annyira akarni, hátha az összejön. :-)
0
2005. június 13., hétfő 4:59
52685
Azt mondják, hogy ha az ember valamit igazán szeretne, akkor azt el is tudja érni! Persze az ésszerűség határán belül.Bár, ha az űrhajós Anettkára gondolok, akkor az utolsó mondat sztornó...Ha nagyon szeretnéd ezt a tolmácsoskodást, nem lesz gond! :))
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 4:55
8905
Ok, elment. Ezt csak én írtam, most nincs itt nálam a röplapja, de a lényeg benne van. Még nem lehet tudni, melyik darabbal fogunk foglalkozni az idén, majd azt késõbb megírják. :-) De mindig nagyon jók szoktak lenni. :-) De errõl majd személyesen még sokat mesélek, úgy jobb. :-)))
0
2005. június 13., hétfő 4:53
8905
Én ugyanezt kívánom Neked. Remélem, mind a kettõnk kívánsága teljesül. :-)) Most reménykedem, hogy bejön ez a tolmácsképzés. Meglátjuk. :-)
0
2005. június 13., hétfő 4:51
52685
Persze! Ezzel még nem kötelezem el magam semmire! :)
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 4:50
52685
Sok mindenben hasonlítunk egymásra! Kívánom, hogy találd meg a kulcsota boldogulásodhoz mihamarabb! :)
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 4:42
8905
Zalaszentgrót. Nem messze Keszthelytõl. :-) Küldjek neked róla egy részletes emilt? :-)
0
2005. június 13., hétfő 4:41
8905
Dehogyis!!! Teljesen egy cipõben járunk. Tudom, milyen érzés. Ez a legnehezebb dolog a világon. Eldönteni, hogy mit akarsz csinálni. Az ember sokszor megtalálja, amit szeret, de mégsem csinálhatja azt. Egyszerûen nem jön össze, és hát valamibõl meg is kell élni, ugye. Én is így vagyok a színészettel. Nekem is annyi egészségügyi problémám volt az utóbbi félévben, amennyi elõtte egész életemben nem volt. Mert most már tényleg döntenem kell sokmindenrõl, a barátom is türelmes volt, de most már nem élhetek örökké a színészi álmaimmal. Ez a tanárság is emiatt nem jött össze. Nem azt akartam. Nem élveztem. Teljesen értelek, és tudom, hogy milyen szar érzés!!! Valamit találnunk kell, amit szeretünk, különben baj lesz. Ez tényleg rámegy az ember egészségére.
0
2005. június 13., hétfő 4:38
52685
És hol van ez a tábor? :)
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 4:37
52685
:))))
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 4:36
52685
Az vagyok! Egyébként Ő azt szertné, hogy olyasmivel foglalkozzak, amiben örömömet lelem, mert hát ez a nyomdászattal nem így van! Persze a pénz sem mellékes, de nem ez a fő dolog! És igazán még mindig nem tudom, hogy mi leszek, ha nagy leszek. Ennek a hosszantartó " lebegésnek" az egyik tünete például a mostani gerincnyavalyám is, ez tuti! Látod, már megint nyafogok! :)
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 4:30
8905
Igen, csak nagyon drága orvosság vagyok. :-))) Persze, barátoknak ingyen a rendelkezésére állok. :-)
0
2005. június 13., hétfő 4:29
8905
Azon az oldaton majd elosztozunk, mert azért színésznõség ide vagy oda, karaokee elõtt nekem is kell. Azt nem csinálom olyan gyakran. :-))) Szerencsés fickó vagy, hogy ilyen megértõ a feleséged. :-)
0
2005. június 13., hétfő 4:29
52685
Mindig megdumálsz! :) Lehet Téged kapni receptre? :)))
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 4:27
8905
Ugyis tudom, hogy milyen vagy Te igazából, bármit mondasz nekem a komplexusaidról, ne izgulj, olvasok én a sorok között. :-))) Csak fel kell egy kicsit rázni Téged, és lehullik rólad az összes gátlás, és kiengedjük a szellemet a palackból. :-)
0
2005. június 13., hétfő 4:25
52685
A karaokee előtt azért majd valami bátorító oldatot beszerzek! :) Ha a feleségemre gondolsz, vele nem lenne vitám emiatt (sem) :)
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 4:22
8905
Dehogyis. :-)))) Tudom, hogy ez más dolog. A karaokee-hoz is nagy bátorság kell, és ha ahhoz megvan, akkor hidd el, ez is menne. :-))) Csakhát idõ is kell hozzá, egy kis pénz, meg otthonról sem biztos, hogy elengednek. :-)
0
2005. június 13., hétfő 4:19
52685
Az előző (dupla) megállapításodat most frankón szétrúgtam...
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 4:19
8905
Nincs mit. Tényleg örülnék, ha jönnél. :-) Azért biztosan fel tudnál oldódni, segít a közeg, hidd el! Ott sem mindenki teljesen gátlástalan. Bár van egy-két olyan ember is, de az a kevesebb. :-))
0
2005. június 13., hétfő 4:17
52685
Kedves vagy, de ehhez én nem vagyok elég bátor, és főleg gátlástalan. A komplexusaim fogva tartanak. Nehezen oldódok, bár ezt úgysem hiszed el! Tényleg nagyon kedves Tőled, köszi!
most posts by TM
0
2005. június 13., hétfő 4:17
8905
Ezt nagyon bírom Benned, hogy olyan vidám és gondtalan vagy, és minden muriban benne vagy! :-))))
0
2005. június 13., hétfő 4:11
8905
Ezt nagyon bírom Benned, hogy olyan vidám és gondtalan vagy, és minden muriban benne vagy! :-))))