Nem baj. Aranyos vagy, hogy érdekel. :-)
1. Nem anorexia-nyafi volt, hát olyan 6 kg-val voltam nehezebb, de az akkor mind háj volt, ezért nagyon meglátszott. Rajtam amúgy is 2-3 kg nagyon meglátszik. A mostani felépítésemben sok az izom, így átalakult a testem, és még ha van is néha többlet, teljesen más a kép. Nagyon keményen megdolgoztam érte, heti 5-6 edzéssel. Most van még rajtam kb. 2 kiló, ami nélkül már azért jól fogom érezni magam, és ami alá már rég nem mentem, de igazából le szeretnék fogyni kb. 4-et. Az lesz az ideális. :-)
2. Gyerekkorom óta álmom a színészet, és mindig úgy viselkedtem, mint aki annak képzeli magát. Sok gyerek-tinédzser-fotómon úgy pózolok, mint valami kis sztár. :-) Mindig is szerettem énekelni, szerepelni, és a társaság közepe lenni. Aztán gimiben kezdtem el ezzel komolyan foglalkozni, olyan 16 éves korom körül, akkor kezdtem színjátszókörbe járni. Azóta csinálom és szeretem. Csak ne lenne olyan nehéz pálya. A próbákért, az elõadások izgalmárt, a katarzisért, ha valami tényleg jól sikerül, és a tapsért szeretem csinálni. Sajnos azonban mindent fel kellene adni érte: magánéletet, biztonságot, mindent. Nem könnyû. Mert erre nincs életbiztosítás, hogy bejön.
Bocs a hosszú válaszért. :-)