Keresés

Csodálatos Júlia

2005. június 12., vasárnap 1:15
Az jó lesz. :-) Már alig várom. :-)
0
2005. június 12., vasárnap 1:13
Ismerem igen. De nem régóta. Az Xpress-ről ismerem meg. Valószínű, hogy együtt megyünk a találkára.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 12., vasárnap 1:09
Ja, értem. Hát persze, valami nem attól lesz jó, hogy pesti. :-)) Persze ott sok a színház, és ezért egyiknek sincs egyeduralma, mint a vidéki színházak esetében, ezért jobban kell igyekezniük, hogy becsalogassák az embereket. Ezért jobb néha a színvonal. De korántsem mindig. Te is békéscsabai vagy? Ismered Angelust személyesen? :-)
0
2005. június 12., vasárnap 1:05
Nem, nem. Én békéscsabai vagyok, és most éppen itt vagyok / voltam hétvégén és itt a Jókai Színházban láttam. De ettől függetlneül szerintem volt olyan jó, mint bármelyik másik darab Pesten. A lányok jók voltak, a rendezés pedig tűrhető volt.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 12., vasárnap 1:00
Ismerem a darabot, filmen is láttam. Az Odry színpadosok csinálták? Jól játszottak? A rendezés tetszett?
0
2005. június 12., vasárnap 0:57
Első éves színiiskolások előadása volt. A címe az volt, hogy Cselédek. Igen nehéz darab volt, mind eljátszani, mind pedig megérteni a művet. De úgy gondolom, hogy a lányok (ugyanis 3 szereplős volt és csak lányok alkották), remekül megoldották a feladatot. Szóval semmi extra színház Kernnel és Koltaival vagy Eperjessel és Rudolf Péterrel. :) Ez csak egy szimpla színház volt, de szép délutánt szerzett nekem.
0
2005. június 12., vasárnap 0:52
Mit néztél a színházban, engem ez érdekel leginkább!!! :-)))
0
2005. június 12., vasárnap 0:50
Felkeltem reggel 9-kor. Egész délelőtt nem csináltam semmit. Aztán délután sem, 16.00-kor mentem színházba, aztán haverokkal lógtam 21.30-ig, aztán azóta itt esz a fene a gép előtt. :)
0
2005. június 12., vasárnap 0:50
:-)))) Na de TM, te olyan provokatív vagy! :-)))
0
2005. június 12., vasárnap 0:47
Hogy mit csináltál ma? :-)))
0
2005. június 12., vasárnap 0:46
A kérdés csak az, hogy melyikünk kérésétől pirultál el? :)))
most posts by TM
0
2005. június 12., vasárnap 0:46
Mire is kellene válaszolnom???
0
2005. június 12., vasárnap 0:45
Oh, de kedves! Mindketten akarjátok, hogy maradjak. Mindjárt elpirulok.
0
2005. június 12., vasárnap 0:43
Tadam! Inkább válaszolj a kérdésemre! Azt hittem, már megint leléptél, mert meg sem szólaltál! :-)
0
2005. június 12., vasárnap 0:42
És nem kéne a musicales DVD? :-)))
0
2005. június 12., vasárnap 0:42
Neeee! :-)))
0
2005. június 12., vasárnap 0:41
Igen láttam, olvastam! :)
most posts by TM
0
2005. június 12., vasárnap 0:41
Maradj, Tadam! :)
most posts by TM
0
2005. június 12., vasárnap 0:40
Itt van megjött TM? mostmár Tadam szégyen. :)

Lelépjek gyerekek? :)
0
2005. június 12., vasárnap 0:38
Good evening, my dear prince! :-))) De örülök, hogy hallom a hangod. :-)))
Elolvastad az alábbi soraimat, és láttad a képeket? :-)))
0
2005. június 12., vasárnap 0:37
Good evening, my princess! :)))
most posts by TM
0
2005. június 12., vasárnap 0:32
Mindegy. :-) Csak közben telefonáltam egyszer tegnap (este valamikor), és mire visszajöttem, te is meg Angelus is leléptetek. :-)
Hogy vagy? Mit csináltál ma? :-)
0
2005. június 12., vasárnap 0:31
Mikor jöttél tegnap? Nem emlékszem. De most itt vagyok! :)
0
2005. június 12., vasárnap 0:30
Szia, Tadam! Végre valaki!!! :-)))
Tegnap is jöttem, csak kicsit megkésve, és akkor már nem voltál itt. :-(
0
2005. június 12., vasárnap 0:26
Estét! Estét!
0