Keresés

Salo, avagy Sodoma 120 napja

2005. március 23., szerda 1:17
Egyaltalan nem kedves noname2!

Jobb ha tudod, hogy mas forumon az ilyen szemelyeskedesert siman kapnal egy honap bant, hogy el tudj gondolkozni az elet rejtelmeirol
0
2005. március 23., szerda 0:41
Hát igen, de én inkább a továbbiakban kimaradok a Noname2 féle "vitákból". Úgyis váltig kitart az igazáért, nem lehet meggyőzni, (ld.: még Fieldnek sem sikerül).

Jó éjszakát!
0
2005. március 23., szerda 0:37
Ne húzd fel magad, Gamma! Már az is sok, ha Noname2-t noname komolyan veszi. Osztott személyiségü kultúrmisszionáriusunk olyan gondolkodó, mint amilyen politikus Torgyán: rengeteget lehet rajta nevetni - csak hatalom ne kerüljön a kezébe! "Nincs szebb, mint a Föokos elött vigyázzban álló láthatlan röhögés..."

Tudom, hogy "Ilyen hülye analógiákat csak egy liberális tud kitalálni", de nem lehet, hogy valami internetes átverésshow áldozatai vagyunk? Hogy Boros meg Bochkor írják ezeket az elképesztö dumákat, és közben fuldokolnak a röhögéstöl?
0
2005. március 23., szerda 0:24
az ember olvassa ezt a szöveget  és csak csóválja a fejét..... szomorú, hogy ilyen emeberek is léteznek...
0
2005. március 22., kedd 23:44
Nos, anyanyelvi szinten beszélek spanyolul, portugálul és olaszul. „Persze, nem várhatom el a hozzád hasonló mocskos fasisztától, hogy valaha is megértse ezt.” Ezek után kíváncsi lennék, a Te felsőbbrendű elképzelésed szerint, hogy honnan idéztem a korábbi hozzászólásomban. Pukkadj meg. „Az ilyen embernek nevezhető romlott húsnak a pokolban a helye, és nem kéne az Xpress fórumán ontani a baromságait.” A Te kedvedért azért írhatok még személyesebb hangvételű hozzászólást.

Parlo italiano, spagnolo e portoghese, come se fossero la mia lingua materna. „Naturalmente non spero  che un  fascista sporco come te tutto questo potrá capire.” Peró sono molto curioso che secondo la tua immaginazione superiore io da dove abbia preso la citazione che ultimamente ho scritto. Vattene al diavolo!  „Un carne deteriorato come te che non si puo essere definito un essere humano, dovrebbe andare al inferno, e non dovrebbe scrivere le sue stupidagini nel foro de Xpress.” Peró se vuoi, posso scriverti ancora piu frasi in stile piu personale.

Falo italiano, espanhol, portugués como se fossem a minha lingua materna. „É natural que nao espero que um fascista esporco como te poder comprender todo isto. ”Mas sou muito curioso que segundo a tua imaginacao superior eu de onde tinha tomado a citacao que escrevi ultima vez. Anda ao diavolo! „Um carne deteriorato como te que nao pode ser definido como um ser humano deveria ir ao inferno e nao deveria escrever as suas locuras em  foro de Xpress.” Porém se tu quiseres eu posso escrever  mais frases em estile mais personal.

Ez volt az utolsó „anyázó” hangvételű hozzászólásom Noname2-nek intézve. Részemről befejeztem, és hidd el Noname2, ezeket a dolgokat nem szórakozásból írom, nem azért, hogy „most jaj, de megmondtam” stílusú legyek. Betelt a pohár, elég volt ezekből a szánalmasan nevetséges „vitákból”. Nem azért, mert változott volna a véleményem, hanem azért, mert ezekkel a szóváltásokkal nem lehet egyről a kettőre jutni. Szerintem Noname2 is osztja a véleményemet (mik vannak?), legalábbis, ha van egy kis esze, akkor biztos. Elnézést a korábbi erős hangvételű felszólásomért, de nem szeretem, ha lenéznek, különösen akkor nem, ha Noname2 az illető, aki ugyan értelmes ember, csak a nézeteivel nem értek egyet. Belőlem csak a jóindulat beszélt, ezek után nyugodtan le lehet prolizni, le lehet hülyézni, anyázhatsz is, többet nem írok sértő szövegeket, nem abból az okból, hogy „bevágódjak”, hanem mert ezekkel magamat járatom le, és szerintem ezzel Te is így vagy. A fordításomat nem a tartalma miatt írtam, azért tettem bele idézőjeleket, mert a szóban forgó mondatokat korábbi „beszólásokból” idéztem, és csak az elsőt írtam én! A korábbi olasz szöveget „kisdobos becsület szavamra” nem idéztem egy irodalmi (vagy akármilyen) műből sem. Nem kell elfogadni a véleményemet, én sem fogadom el a Tiéd. Kössünk kompromisszumot, én befejezem, Te is befejezed, az ügy le van zárva. Ha még ezek után sportot űzöl a felém irányuló támadásokból, az már nem engem minősít.
Visszavonom minden korábbi sértő állításomat.
(A fordításomban lehetnek hibák, elnézést)

U.i.: ez az üzenet Pengének is szól.
0
2005. március 22., kedd 22:56
Világos a kép nyomorult kommunista liberális banda? Mert ha igen akkor kuss!!! Pál megmondta az igazat!!! söpredék...

:)))  Elnézést inden jóérzésűtől....
0
2005. március 22., kedd 21:34
basszus, rájöttem! pál egyenlő kerényi. annyira személyeskedő. és ha már pál, mit szól szóltok ahhoz, hogy nem is oly régen egy párt, pontosabban egy liberális párt nagy konzervatív fordulatot hajtott végre? hiteles egy ilyen párt? képes értéket közvetíteni?
0
2005. március 22., kedd 21:29
Köszönöm, noname2, hogy ostobának neveztél! Szívesen vagyok az, ami Te nem.
0
2005. március 22., kedd 20:19
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. március 22., kedd 20:19
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. március 22., kedd 16:32
Kösz, akkor ezt tisztáztuk. Én voltam a nehéz felfogású. (Hogy is merem Noname2 intellektusát kritizálni!)
0
2005. március 22., kedd 16:27
Jesszus! :-))) Fieldnél van az igazságnak az ő záloga! Igen, ZS megjegyzésein derültem, főleg mert lelki szemeim előtt megjelent noname2, amint leleplezi saját szobrát. A csudába az elírással, én is négyszer elolvasom a szövegeimet, a "tolsztoji posztulátum" helyett mégis valami marhaság lett a végeredmény.
0
2005. március 22., kedd 16:13
Azt hiszem, igazad van. Félreértettem a jelet.
0
2005. március 22., kedd 15:37
Nehogy Ti kezdjétek félreérteni egymást! :))

Te nem vetted komolyan noname2-t, s a megjegyzéseid a jelek szerint tetszettek Kunfu-cénak: az én értelmezésem szerint...
0
2005. március 22., kedd 15:21
Bocs. Komolyan kellene vennem Noname álintellektuális tirádáit?
0
2005. március 22., kedd 15:19
Nem az elírás volt a :-), hanem a megjegyzés!
0
2005. március 22., kedd 15:13
Kunfu-ce: Természetesen leleplezed. A második hozzászólásban javítottam.
0
2005. március 22., kedd 12:05
Cefi ÉRTÉKELÉSE:  
(1 látogatóból 0 találta hasznosnak ezt a hozzászólást)

RÉSZLETES ÉRTÉKELÉS:
FILM: KÉP: HANG: EXTRÁK:

KRITIKA:
Node hová tűnt Aurelianus értékelése???

valszeg a sok NEM miatt tünt el
0
2005. március 22., kedd 11:34
hímsoviniszta :)))
0
2005. március 22., kedd 9:53
Figyi mán Holu!
Há mi ezzel a bajod: "a nőknek nem lenne szavazati joguk"?!
Nekem tetszene :-)))
0
2005. március 22., kedd 9:39
"...ha majd eleplezed saját szobrod"

:-)))
0
2005. március 21., hétfő 20:45
"Ahogy az irodalmi adaptációi sem kívántak értékes megközelítései lenni egy írástudatlan kor kulturális válságában. Pasolini egyetlen célja a megbotránkoztatás. Vizuális vetületei annak a perverzitásnak, amit a liberalizmus ragályos betegségként mocskolt a világra. Beteg emberek kétségbeesett projekciói az egészséges lelkiségre. De mint ilyet, egy hanyatló világban el lehet fogadni művészfilmként."

Nagy örömmel tölt el, hogy írástudatlan, romlott, perverz, antiklerikális liberálbolsevik világunkban van valaki, aki az igazi tudás birtokában, erkölcsi piedesztálról szól hozzánk megfellebbezhetetlenül. Örülünk, hogy vagy, bölcs Nomame, ha majd leleplezed saját szobrod, csendes hódolattal hajlunk meg elötte. Mint Sergio Leone - aki se kommunista, se meleg nem volt, mégis nagyra becsülte Pasolinit, Neked ez biztos felfoghatatlan! - höse a hozzád hasonlóan Név Nélküli Férfi érkezel a sivatagba és leszámolsz mindenkivel. Kár, hogy nem vagy olyan hallgatag, mint Clint.

Hordót a szónoknak, hordót, hordót!
0
2005. március 21., hétfő 20:41
"Ahogy az irodalmi adaptációi sem kívántak értékes megközelítései lenni egy írástudatlan kor kulturális válságában. Pasolini egyetlen célja a megbotránkoztatás. Vizuális vetületei annak a perverzitásnak, amit a liberalizmus ragályos betegségként mocskolt a világra. Beteg emberek kétségbeesett projekciói az egészséges lelkiségre. De mint ilyet, egy hanyatló világban el lehet fogadni művészfilmként."

Nagy örömmel tölt el, hogy írástudatlan, romlott, perverz, antiklerikális liberálbolsevik világunkban van valaki, aki az igazi tudás birtokában, erkölcsi piedesztálról szól hozzánk megfellebbezhetetlenül. Örülünk, hogy vagy, bölcs Nomame, ha majd eleplezed saját szobrod, csendes hódolattal hajlunk meg elötte. Mint Sergio Leone - aki se kommunista, se meleg nem volt, mégis nagyra becsülte Pasolinit, Neked ez biztos felfoghatatlan! - höse a hozzád hasonlóan Név Nélküli Férfi érkezel a sivatagba és leszámolsz mindenkivel. Kár, hogy nem vagy olyan hallgatag, mint Clint.

Hordót a szónoknak, hordót, hordót!
0
2005. március 21., hétfő 16:54
hm, kicist fura a motor

a többesszám a libnberalizmust szidókra vonatkozott
0
2005. március 21., hétfő 16:53
volt szerencsém elolvasni az előpzményeket, amire válaszoltál
noneme  nem kötelező ide irni
0