Keresés

Szeretünk Raymond! - 1. évad (5 DVD)

2007. január 4., csütörtök 16:49
Ray Romano stand-up-ja a Late show with David Letterman cimu musorban ihletett. Ezt nem tudtam, viszont a dvd elso evadjanak extrai kozott megtalalhato es az evad vegere erve mar tudom, hogy a stand-up-bol meritett boseggel a sorozat. Nekem tetszett ez a resz, ezert megosztom:
- I go there quite often, to Burger King, McDonald s. I have children, I have to take them somewhere.
- I have a 3-year-old daughter and twin 2-year-old boys. (tapsol a kozonseg)
- Thank you. Single people are here.
- Single people go "Yay, twins!". Parents: "That could have been us." (kozben keresztet vet) Oh, my God.
- I ll tell you, it doesn t matter if you laugh or not... I m just happy to be out of the house right now. I ll be honest with you.
0
2005. április 20., szerda 18:22
Nálam a Joey is működik. Próbálok a sztorira koncentrálni, (amit egyébként ugyanazok írnak, mint a Friendset) s nem arra, hogy hol van Matthew, Jennifer és a többiek. Persze azért a Friends überelhetetlen!
most posts by TM
0
2005. április 20., szerda 4:40
Na a Joey az ténlyeg nem a legjobb. De sztem ez nagyon faja. Egyébként talán nem véletlen, hogy a sorozatot jelölték Emmy-re.
0
2005. március 24., csütörtök 17:19
"én adtam a sorozatnak egy, kettő, sőt három esélyt is, de egyszer sem sikerült elmosolyodnom, így beletettem a will és grace nevével fémjelzett skatulyába, a brutálisan humortalan sitcomok közé. pff."

Hát valahogy ugyanigy vagyok vele énis. Mellesleg nálam a Joey most az elsőszámú, legerőltetettebb, legelhibázottabb post-humusz sorozat az "addig ütjük a vasat, amig el nem fogy..." szériából.
0