Keresés

A gyűrűk ura

2016. január 10., vasárnap 11:41
Szerintem zseniális.

Egyébként simán lehet western, mert az összes arra jellemző "klisé" itt is megjelenik: szürke kisváros kocsmája züllött arcokkal, jófiúl vs. rosszfiúk, seriff, kietlen síkságon vándorlás, festett arcú indiánok, nagy leszámolás... :P :)
0
2016. január 10., vasárnap 10:41
Most sem láthatsz:)
Mint ahogy azt sem, hogy közben a macskát tutujgatom... Ohh yeah!:D
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. január 9., szombat 22:15
Még sosem láttalak ilyen feldobottnak. :)
most posts by TM
0
2016. január 9., szombat 21:20
Aki ezt írta, az egy gyűrűqrva:)
0
2016. január 9., szombat 21:18
Azért a leìrás se semmi. :)
0
2016. január 9., szombat 21:15
Már hogy a fenébe lehetne western, amikor a végén nyugatra hajóznak, tehát maga Középfölde ehhez képest keleten van:-P

Amúgy persze, háborús film... Aye aye, Captain!
0
2016. január 9., szombat 19:48
Revolver nélkül :D :D :D :D :D
0
2016. január 9., szombat 19:45
Nem is tudtam, hogy a kedvenc filmem western. :D Mindig tanul valami újat az ember.
0
2016. január 5., kedd 13:32
Ohoho, de jòl néz ki. Tudom, hogy nem fér el nálad. :)
2002 februárjában azt hiszem találkoztam ilyennel, sosem hittem volna, hogy még látom.
Hétvégén volt a tvben, ritkán nézek filmet reklámokkal, de ha megy A gyűrűk ura akár hol tart leülök elé.
0
2016. január 5., kedd 13:19
Jani, ezt még Neked fényképeztem takarításkor. :)

most posts by TM
0
2007. április 25., szerda 20:36
Nekem megvan mindhárom díszdoboz, de az idő múlásával mindig másképp hatnak rám.
A FotR örök kedvenc, abban szinte semmi hiba. Főleg bővítve.
A TTT nagyszerű, bár van benne pár idegesítő elem, legjobban a bővítettben az Osgiliath visszafoglalós-családi veszekedős résztől kapok herótot.
A RotK: először a sima verziót láttam, és óriási csalódás volt a könyv (meg az előző két film) után. Aztán, mikor megtudtam, mi lesz a bővítettben, kicsit csillapodott a felháborodásom, és megnéztem megint, és akkor kb. onnantól, hogy Frodó elküldi Samut, folyamtosan bőgtem. Aztán megnéztem a bővítettet, örültem neki, de még mindig rettenetesen irritál Denethor minden jelenete, meg az egész Holtak Ösvénye, meg Elrond és Arwen nyűglődései. A rohíros, illetve a Frodós-Samus-Gollamos részek nagyon királyak, meg a dark side-osak is (orkok, Bosziúr, Szarumán).
És még mindig hiányolom az Ispotály normális bemutatását, a Megye megtisztítását, a fanyűvőket, Beregondot, Ioreth-t, a kószákat, Elladant és Elrohirt, meg Galadrieléket a koronázásról, meg a két orkot, akik közül az egyik legyakja a másikat a mordori pusztában, meg az Anor-követ, meg a quenyául hablatyoló füvesembert, akit Aragorn kifiguráz...
Hogy csak pár fontos apróságot említsek.
Összességében még mindig a RotK a legrosszabb, és hiába istenkirály a rohírok vágtája, amikor annyi elcseszett jelent van benne...
11 Oscar? Szentséges Ilúvatar a mennyekben és hófehér ruhás Varda a Taniquetilen, és jóságos Mandos az ő csarnokaiban... és Melkor az Örök Sötétségben...
0
2002. október 7., hétfő 23:39
www.szinhaz.hu/csoregabor
0
2002. július 11., csütörtök 20:59
Augusztus 27. a megjelenés napja a 2 lemezesnek ami már itt is olvasható,de ami a leg leg leg ,hogy lesz könyvtámasztós díszdoboz is.
0
2002. július 11., csütörtök 13:21
Ha igaz,akkor ma lesz a hivatalos bejelentés a magyar változatról.Ha nem akkor tévedtem :)
0
2002. július 1., hétfő 20:07
Szerintem is inkabb dts.
0
2002. június 22., szombat 18:25
Hát Én eddig mindíg hatalmas különbséget hallottam a DD és a DTS között.Elég csak a Múmiát meghallgatni.Igazából nekem azzal van bajom, hogy a szinkron DD-k szarabbak az eredeti hangsávnál.Pl:Pearl Harbor, Jurassic Park III, Harry Potter.Persze van kivétel, mint pl: a jól sikerült Taxi II. szinkronja.
Nálam inkább a DTS legyen mint a magyar szinkron.
0
2002. június 13., csütörtök 4:00
Ez a szinkron vs DTS verseny nem igazán értelmes, több okból is.
Az első és legfontosabb ok, hogy valószínűleg a 4 lemezes kiadás esetében sem eszerint mérlegel az, aki végülis dönt:-) A második ok az, hogy nagyon nem mindegy, hogy milyen a szinkron avagy a DTS sáv minősége. Harmadik ok, hogy az sem mindegy, hogy milyen filmről van szó. Van amelyiken még a stereo sem fontos, a szinkron viszont igen, és van ahol ezzel szemben nagyon fontos a hang.

Ha mindezt nem veszem figyelembe akkor a személyes hozzáálásom a DTS-hez általában semleges, vagy inkább nemleges:-) Ugyanis olyan DTS sávot, ahol valóban érezhető különbséget tapasztaltam, egyedül a Gladiatoron hallottam eddig. A többin a DD és a DTS sáv kb. ugyanolyan volt számomra (minőségben a sz*rtól a nagyon jóig terjedően mindkettő esetében:-) Persze mindez egy átlagos házimozi hangszetten értendő (150e erősítő, kb. 250e hangfalak - mély nélkül). Lehet, hogy ennél jobb cuccon jobban kijön a különbség, de az engem nem érint, tekintve hogy ennél többet nem akarok és nem is fogok költeni hangcuccra:-)

Ezek alapján nem különösebben érdekel, hogy van-e a lemezen DTS, és ha ezen múlna, több pénzt végképp nem adnék ki rá. Számomra a 4 lemezes kiadás elsősorban a +30 perc miatt érdekes, másodsorban pedig az extrák miatt. A szinkron pedig plusz pont, de - tekintve, hogy a 2 lemezesen lesz szinkron - nem létszükséglet ebben az esetben.

0
2002. június 6., csütörtök 12:57
Uraim!
Lehet, hogy a szavazás felesleges lesz mert a legfrissebb hírek szerint a franciák (fúj!) úgy adják ki a 4 lemezest, hogy lesz rajta DDEX,DTS ES eredeti és francia szinkron DD5.1 és DTS.
Állítólag minden országban így lesz, persze az ország saját nyelvével a szinkron.
Szóval MINDEN lesz rajta.Ez minimum 4 nézés rögtön egymás után.
0
2002. június 4., kedd 20:37
ja egen. a szinkron minimum dd5.1.
0
2002. június 4., kedd 20:36
Én ritkán nézek szinkronos filmet ezért a DTS-re szavazok. Akad pár kivétel azért. Pl. Frédi és Béni nem kellene DTS-el ha a szinkron az ára.
0
2002. június 4., kedd 20:34
de amúgy pedig a filmje válogatja, néhány filmnél simán odadobnám a szinkront, és fordítva, tehát eléggé filmfüggő kérdés ez..
0
2002. június 4., kedd 20:31
de amúgy pedig a filmje válogatja, néhány filmnél simán odadobnám a szinkront, és fordítva, tehát eléggé filmfüggő kérdés ez..
0
2002. június 4., kedd 20:28
ha a szinkron minimum dd5.1-es, akkor vesszen a DTS ;)
0
2002. június 4., kedd 20:27
nehéz kérdés... jómagam nagy DTS párti vagyok, enyhe túlzással milliószor jobban megtudja szólaltatni a rendszeremet, mint bármelyik DD5.1, a magyar szinkron pedig a legtöbbször gyötrelmesen szar, azonban a GYU esetében más a helyzet: a szinkronrendező és a magyar hangok beleadtak apait-anyait és az utóbbi évek egyik legjobb szinkronját hozták létre. sz'al -kizárólag- a GYU esetében: hajrá szinkron!
0
2002. június 4., kedd 19:55
Szavazzunk: 2:1-re vezetnek a DTS pártiak (Sutter és Ákosking) a botfülű, inkább szinkron, mint DTS-pártiakkal (jómagam) szemben.
Várom a további szavazatokat!
0