Keresés

A maszk

2007. április 14., szombat 0:26
A Maszk fia nem nagy film (ahogy azt már ti is megírtátok). Egyébként a filmben látható kutya szőrén a barna foltok csak festve voltak. A filmben látható még egy másik kutya is, (egy nőstény), amely a valóságban az 1. rész Milo-jának valamilyen leszármazottja. A film CGI-effektjei nem valami jók (szerintem az előző részben élethűbbek voltak). Az egyik dolog, amit nem értek, az az, hogy bár Jim Carrey az első rész végén a vízbe dobja a maszkot, de a kutyája kihozza onnan, a 2. részben valahogy mégis belekerül egy folyóba. Na, mindegy. A 2. rész nem sokat ér!
0
2005. december 25., vasárnap 3:44
Uhm... no.
0
2005. június 23., csütörtök 9:09
Tintapaca-teszt. :))) Emlékszel még Gamma? :)
0
2005. június 22., szerda 19:13
És akkor jöhet mégegy :)))

Ez nem az, amire én gondoltam. Ez a kiadás van meg nekem is R1-ből. A most májusban megjelent extra változat kellene ide is.

Na, most már leállok :))))
0
2005. június 22., szerda 19:11
(na, még egyszer szólok:))

Ez kéne nekem is. DTS-ES 6.1, DD.5.1EX, két kommentár, extrák. Nekem a korábbi R1-es kiadás van meg, az 5.1-es hangot finoman szólva eltolták.
0
2005. június 22., szerda 19:10
Egyébként a film Chuck Russel legjobb rendezése.

A napokban láttam a Son Of The Mask c. film előzetesét. Szánalmas volt, ahogy a kis CGI baba össze-vissza pattog. Abszolút bukásnak tűnik, siralmas.
0
2005. június 22., szerda 19:07
Szerintem a szinkronhangok jól ki lettek választva, nekem nem hiányzik Kerekes József, esetleg csak akkor, mikor Jim fején fenn van a Maszk. Különben civilként nagyon illik Stanley-hez Rátóti Zoltán. Ami az angolt illeti, Dorian hangja kifejezetten zavaró, már-már nevetésre ingerel (Nico nem különben, és nem az akcentusa miatt).
A szinkron minősége illetve a fordítás viszont tényleg gyenge. Sok poént le sem fordítottak.

Nem zavarna, ha nem lenne szinkron, de jó lenne, ha lenne (ha egyáltalán megjelenik itthon a DVD)...
0
2005. június 22., szerda 19:03
Köszi. Az zavart meg, hogy a VHS-en lévő New Line logonál "A Turner company-t" írnak, míg a későbbi NL filmeknél ugyanitt már a Warner van feltűntetve.
Ma megejtek egy telefont a Warnernek :D
0
2005. június 22., szerda 14:19
egyetértek, az ilyen filmhez kell a szinkron, de a vhs-en lévő szinkron az tragédia... nem a szöveg, hanem a hangválasztás...
0
2005. június 22., szerda 14:13
Nekem spec. otthon figyel egy angol kiadású Maszk, amelyen talán még magyar felirat sincs... Annak ellenére, hogz nekem nem hiányzik a szinkron, szerintem ez is olyan film, amely élvezhetetlen, ha a feliratra kell figyelned - az angolul nem tudók kedvvéért (ami mégsem állampolgári kötelesség, ha jól emléxem) elengedhetetlennek tartom a szinkronos megjelenést, legyen akármilyen rossz is a magyar szöveg...
0
2005. június 22., szerda 13:55
ez ugye jön majd (magyar szinkron nem szükséges, mert ennél a filmnél kegyetlenül rossz a szinkron)....???????????????

forrás: www.jimcarreyonline.com

info a dvd-ről
0
2005. június 22., szerda 9:51
hát igen... a Maszk... ennek én is nagyon örülnék. nekem a Flamex által forgalmazott VHS van meg (de mikor rendeltem azzal is volt gond, zúgott a hang stb.). de a DVD-t szerintem én is megvenném, feltéve ha nem kapok infarktust az ára láttán... :))
0
2005. június 22., szerda 9:22
Mindhárom, általad említett stúdió a Warner fennhatósága alá tartozik.
0
2005. június 22., szerda 2:26
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy (ha esetleg ki adnák itthon a filmet dvd-n) melyik kiadó kezében van a mű? Warner, Turner, vagy a New Line? Annak idején a VHS-t a Flamex forgalmazta.

Ezer köszönet előre is!
0
2005. június 19., vasárnap 23:11
a maszk is az a fajta sorozat, melyben nem kötött a főszereplő. mivel itt egy tárgyról, magáról a maszkról van szó, melyet bárki felvehet, ezért bárkit meg lehet tenni főszereplőnek. és sajnos ezt meg is teszik.

adott a főszereplő, aki magán a maszkkal pikipakizik egyet asszonykájával, és így egy olyan gyermek születik, aki ugyebár rendelkezik minden olyan képességgel, amivel a maszkot viselő bárki.

a második rész lapos, erőltetett és poéntalan. jöjjön csak az első rész új kiadása! :D
0
2005. június 19., vasárnap 22:43
A DVD-Biz oldalon ezt írják:

"Jim Carrey alakítja a gyenge jellemű banki hivatalnokot, Stanley Ipkiss-t, aki felfedezi, hogy egy titokzatos ősi maszk vadul kihozza legbelsőbb vágyait. Együtt a kiskutyájával ez a zöld tornádó a feje tetejére állítja Edge City-t a romantikus akcióvígjátékban."

Se több, se kevesebb, mégis, ez egy hír. Szép...
0
2005. április 18., hétfő 8:12
Mióta az első képregényt megkaptam USA-ban élő féltestvéremtől, asszem még a nyolcvanas években, megrögzött fanatikusa lettem ennek az őrült zöldpofájú embernek. Nagyon vártam a film hazai bemutatóját, ha jól emlékszem  94-ben. Féltem a csalódástól, és az álom elvesztésétől, de a filmben nagyon kellemeset csalódtam. Azóta megvan VHS-en, és R1-ben is, de szerintem a klasszikus szinkron csak hozzátett a filmhez. Ugyan még nem Kerekes Józsi volt Carrey szinkronhangja, és Diaz magyar hangja - Für Anikó - is sejpeg, mégis valahogy a szívemhez nőtt ez a fordítás. A legjobb az lenne, ha a BuFi felkarolná a filmet, és esetleg a Kutyaszorítóban kiadványához hasonló minőségi DVD-t tolnának ki. Rajta lenne az eredeti hang 5.1-ben és DTS-ben, a régi szinkron sztereoban, és új, Kerekes Józsis 5.1-ben. +1 bónusz cd. Félek, ez a kiadvány megmarad szépen dédelgetett álomnak. Ha valaha is kijön, nem biztos, hogy lesz rajta egyáltalán valamilyen szinkron, de azért reménykedem.

Van valami új info?
0
2005. április 8., péntek 14:29
Én csak azt nem értem, hogy ki vagy mi a Maszk fia. Mert én első hallásra Stanley Ipkiss fiára gondoltam mivel hát ő volt a Maszk. De neki nyoma sincs a filmben, csak a kutyának már ha az a kutya.
Egyedül ami jó lehet a filmben az a pszihológus akihzt Ipkiss járt, egy pillanatra feltűnik az előzetesben.

"Nem tud megijeszteni, Mr. Ipkiss."
0
2005. április 8., péntek 12:29
nem értem minek kell úgy folytatni egy filmet hogy tudják hogy 10000000000% bukás lesz. az lett....szerintem nem hozta vissza a lóvét...
a legelső trailerben már láttam hogy szánalmasan rossz film a MASZK FIA. soha nem is fogom megnézni. néha nem értem a filmkészítőket...
Talán ha visszahozták volna Jim Carrey-t és Diazt, de még akkor sem mondom hogy tuti nyerő lett volna. Ilyen címmel meg pláne nem. inkább a normál Maszk-os sztorit kellett volna folytatni.
0
2005. április 8., péntek 10:23
Ez A maszk nem egy nagy szám, de nem is rossz. Én először rajzfilmen láttam, az angyon jó. A filmben kicsit csalódtam, nem volt benne a Maszk főellensége a rajzfilmből: Pretorius.
A folytatása rettenetes lehet, én láttam az előzetesét szánalamas. Nagy bukás lehetett.
0
2005. április 7., csütörtök 23:43
Azért ez a második részt tudhat valamit, mert az imdb-n máris ott van minden idők legroszabb filmjeinek listáján, az "előkelő" 9.-ik helyen.

0
2005. április 7., csütörtök 13:34
Ez is olyan folytatás, mint a Dumb és Dumber 2. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. április 7., csütörtök 1:42
Így semmi értelme sem lessz!
0
2005. április 6., szerda 22:17
a 2. részről csak annyit, hogy az 1 résszel egyszerre fog megjelenni, nincs nagy sikere és nincs benne se Carrey se Diaz
0
2005. április 6., szerda 21:28
Nekem régebben tetszett a maszk, de amikor legutóbb néztem, nagyon fárasztott. Jó nagy marhaság az egész. A 2. részről tudtok valamit?
0