Hát nekem ez nem jött be. Olyan volt mintha a Társas játék egyik részét néztem volna. Ugyan azok a szereplők, meg még a zene is. :) Egyedül Bögőcs vagy hogy is hívták a mesélő/szereplő jött be, rajta lehetett 1x-2x mosolyogni a dumáján.
Ennyi
SuperHeRo
0
2014. szeptember 6., szombat 18:56
390
Szerintem is egyedül Szandtner Anna (Nikki) volt 100%-ban hiteles. Mindenkit lejátszott. :) Simon Kornél és Réti Adrienn már az HBO Társas Játékában is házasodni készültek egymással. Esküvő ott sem lett a dologból, de abban a sorozatban mindketten sokkal de sokkal jobbak voltak. Nem tudom, ennek mi az oka. Talán a forgatókönyv vagy a rendező? Simon Kornélt egyébként nagyon bírom, de itt végig nagyon fáradtnak és kimerültnek tűnt, ami a játékán is meglátszott sajnos. Különböző fórumokon sokan szidták Osvárt Andreát is. Engem egyáltalán nem zavart, sőt! Kellemes látvány volt a képernyőmön, és egész jól játszott. :)
0
2014. szeptember 6., szombat 16:52
7074
Na akkor egyben már biztos egyetértünk. :)
0
2014. szeptember 6., szombat 16:34
14599
Én is a karakterekre gondoltam elsősorban, az már más kérdés, hogy szarul játszották el őket.
Egyébként pont a színészekhez kapcsolódik a másik pozitívum, hogy legalább nem a Koltai-Kern-Bajor triumvirátust kell bámulni, mint az ezredfordulón majdnem mindenben, hanem kvázi ismeretlen arcokat, akik még nem játszották el nálam a hitelüket. Mondjuk a menyasszonyt játszó Réti Adrienn azóta már leírta magát nálam azzal a kijelentésével, hogy Alföldi egy zseni szerinte. Szerintem meg egy buzi kisköcsög...
0
2014. szeptember 6., szombat 15:52
7074
Bocs, a színészekre gondoltam, nem a karakterekre.
0
2014. szeptember 6., szombat 15:35
14599
Nálam kb. a 10/6-7 között van most a megítélése, sajnos erősen jelen van az egész film alatt egy bizonyos RTL Klub-színvonal, amit nem tudott levetkőzni.
Nekem az a nő simán leverte a biztosítékot, annyira irritáló volt a karaktere, sokat rontott az összképen. Bögőcs is csak a végére lett elfogadható figura, mikor először feltűnt, simán pofánkúrtam volna egy húszkilós kalapáccsal vagy ötször. A jövendőbeli feleséget is annyira erőtlenül játszották el, hogy egyetlen értékelhető momentumot nem tudok felidézni. Amikor "borult a bili", vártam egy hatalmas szócsatát mindannyiuk között, de csak egy csendes lefagyásra futotta mindenkitől.
Ami pozitívum, hogy a szponzori reklámokat nem tolták a néző arcába undorítóan tolakodó módon, hanem szépen a háttérben elvoltak.
0
2014. szeptember 6., szombat 14:59
7074
Érdekes, hogy pont a pszichológusnőt emelted ki, szerintem a kurván (Nikki) kívül szinte mindenki halovány volt. Amúgy nekem a film kellemes meglepetés volt az itteni kritikák után.
0
2014. szeptember 6., szombat 14:51
14599
Annyit mondjuk a film javára lehet írni, hogy 2014 augusztusára végre mi magyarok is megtanultuk, hogyan kell rendes BD-lemezt csinálni, ugyanis a hang az dts-HD MA 5.1-es (nagyon jó bitrátával), plusz a kép is 1080p (natív 24 fps-sel, nem a külföldön - kivétel Franciaország - megszokott 23,976-tal pörög). Igaz, hgoy egy erősen tömörített verziót láttam, de az tisztán kivehető volt, hogy az eredeti anyag minősége simán odaver bármelyik külföldi filmének.
0
2014. szeptember 5., péntek 10:51
324
Ezen szerintem az 990.- es akciózás sem segít, nagyon régen szenvedtem végig ennyire rossz filmet. Pedig mostanában nagyon lent van a minõségi határ, sajnálom az életembõl az a masfél òrát amit erre szántam: 10\1
0
2014. szeptember 4., csütörtök 2:45
14599
Háááát...
Most néztem meg. Elsőre nem mondanám, hogy sikerült meggyőznie arról, hogy a polcon a helye. Voltak jó pillanatai (Jordán Adél rulez), de az összhatás valahol a közepes és az elmegy-kategória között mozog. Egyelőre a mérleg nyelve a boltban marad felé billeg. Majd egy esetleges akció keretében visszatérek rá, ha épp olyan hangulatom lesz.
0
2014. augusztus 28., csütörtök 20:50
14599
Az adatlapon 1.85:1-es képarányt írnak. Mivel manapság nem találkoztam moziban ilyen méretű filmmel, lehetséges hogy így futott ott is? Sajnos lemaradtam róla nagyvásznon.