Keresés

24: Élj egy új napért! (Kilencedik évad) (4 DVD) (DVD)

2016. május 6., péntek 8:17
Hat bontatlan peldanyert tenyleg az. Ugyhogy kihagyom. Azert koszonom szepen.
Ha mas nem marad akkor amazon lesz belole.
0
2016. május 6., péntek 6:08
Koszi :)
0
2016. május 6., péntek 1:56
Dömi, megint van a vaterán, bár most elég horroráron.
0
2016. április 19., kedd 12:33
Koszi
0
2016. április 19., kedd 11:14
Vaterán gyakran van. 2 hete vettem ott 3500-ért.
0
2016. április 19., kedd 0:26
Ebbol nem tud valaki egy elado peldanyt?
0
2016. január 28., csütörtök 9:32
Ha még csak a bőrszínen múlna...
most posts by TM
0
2016. január 26., kedd 21:49
Black Bauer... :o :(

https://sg.hu/cikkek/117111/a-the-walking-deadbol-erkezik-az-uj-jack-bauer
0
2016. január 15., péntek 23:08
11% örül neki, míg 83% szavazott arra, hogy Bauer nélkül nincs értelme.
most posts by TM
0
2016. január 15., péntek 22:47
Ééééésss... tényleg...

http://www.origo.hu/teve/20160115-keptelenek-leallni-a-24-gyel-keszul-a-24-legacy.html
0
2015. október 5., hétfő 15:49
Aztán rájöttem, lehet úgy értették, hogy filmen
belül közös jelenetük is van...
0
2015. október 5., hétfő 15:34
Hát, sajnálom én is.
0
2015. október 5., hétfő 15:30
Az MTI is tévedhet:)

Ha ölni kell (A Time to Kill)
most posts by TM
0
2015. október 5., hétfő 14:42
"a filmben először szerepel együtt apjával, Donald Sutherlanddel."

Kiefer már játszott együtt az apjával ha jól emlékszem.
A film címe most nem ugrik be hirtelen, de Sandra Bullock, Samuel L. Jackson és Matthew McConaughey is szerepelt benne.
0
2015. október 5., hétfő 13:54
Sajnos én is olvastam róla. Kár érte, nélküle a 24 nem 24 - márpedig Hollywoodot ismerve ez nem fogja őket zavarani.
0
2015. október 5., hétfő 13:32
No, ez a kérdés az alábbi MTI-hírrel megoldódott:

Kiefer Sutherland közölte, hogy semmiféleképpen sem fog visszatérni Jack Bauer ügynök szerepében a 24 című nagysikerű televíziós sorozatban.

Sutherland, aki tavaly még egy minisorozatban eljátszotta a kemény és agyafúrt ügynököt, nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy ismét Bauer bőrébe bújik, amikor a Fox csatorna az év elején bejelentette a sorozat életre keltését. Az akkori kijelentéséhez képest változott az álláspontja:
"A 24 határozottan befejeződött számomra. Ez volt az egyik legnagyobb ajándék, amelyet színészként kaptam, de a sorozat nélkülem fog folytatódni, más dolgokat akarok csinálni" - közölte múlt szerdán Sutherland a BBC-vel.
A 48 éves kanadai színész elmondta, hogy a televíziózás alapjaiban változatta meg színészi felfogását. "Többet akarok televíziózni. Hihetetlen tapasztalatokat szereztem a 24 forgatása során, de a legfőbb hasznom az volt, hogy olyat csinálhattam, amit az emberek szívesen néztek és élveztek"
- hangsúlyozta, annak a véleményének hangot adva, hogy jelenleg nincs jobb médium a televíziónál.

Az Emmy- és Golden Globe-díjas Kiefer Sutherland új filmjének, a Forsaken című westernnek a bemutatása alkalmából nyilatkozott a zürichi filmfesztiválon, a filmben először szerepel együtt apjával, Donald Sutherlanddel. A Jon Cassar rendezésében készült alkotásban Sutherland pisztolyhőst alakít, aki megpróbálja rendbe hozni kapcsolatát apjával. Sutherland a Zürichben folyó nemzetközi filmfesztiválon Arany Szem díjat kapott sokoldalú, mindig megújulni képes színészetéért.
most posts by TM
0
2015. június 2., kedd 21:37
Egyetértek. A legtóbbi 12 még jó volt, de elég fura lesz, ha JB már csak mentorkodni fog...
0
2015. június 2., kedd 18:30
Jack Bauer nélkül nem 24 a 24. Mint ahogy Charlie bácsi nélkül sincs Két pasi. Mondjuk a Fleischman nélküli Alaszkákat megnéztem, de azok sem voltak valami jók.
0
2015. június 2., kedd 15:42
Na, ez is elkövetkezett:

Jack Bauer nélküli 24

- ami persze csak oldalági folytatás, meg persze néha-néha látható lesz benne Kiefer is. Legalábbis az alkotók ezzel mentegetőznek, csak azt nem bökik ki, hogy minek új főszereplő, hogyha a régi is ott áll majd készenlétben.

Kösz, nem.
most posts by TM
0
2014. december 3., szerda 16:46
Hátha valakit érdekel: még nem bontottam ki a kiadványt, de egy vastag, átlátszó műanyagtokban van, nincs slipcase, van belső borító. A borító nyomtatási minősége nem valami szép szerintem. Én személy szerint jobban örültem volna egy slimtokos, slipcase-es kiadványnak, hogy illeszkedjen az utolsó évadokhoz, de persze már azért hálás vagyok, hogy megjelent nálunk.
0
2014. október 9., csütörtök 1:51
Nem furcsa. Először felirattal láttam minden évadot és utána simán megszoktam a szinkront. Nekem ez nem annyira ikonikus, mint néhány film esetében, ahol számít az "első bevésődés"
most posts by TM
0
2014. október 8., szerda 22:11
Ez egy nagyon érdekes dolog.
Általában én is szinkronnal nézem a filmeket.
A 24 esetében az volt a helyzet, hogy kb. a 4. évadnál járt a történet amikor elég olcsón meg lehetett venni a DVD-ket, és én akkor láttam először a sorozatot, TV-ben előtte nem.
Tehát minden epizódot eredeti hanggal néztem végig, majd egyszer valamelyik csatornán futott valamelyik évad, és belenéztem.
Hát döbbenetesen kiábrándító volt úgy hallani minden hangot.
Valahogy elveszett valami az élményből.
Én lepődtem meg a legjobban, és rögtön az jutott eszembe, "hogy ez mennyivel jobb volt eredetiben".
Mondom ezt úgy, hogy szinkron párti vagyok és rengeteg kedvenc szinkron színészem van.
Furcsa, de minden csak megszokás kérdése.
0
2014. október 8., szerda 21:27
Szóval részemről sajnálatos, hogy a szinkron ezúttal sem került rá, így meggondolandó, hogy gyári példányom legyen belőle.
most posts by TM
0
2014. október 8., szerda 21:19
Ennél az évadnál én is megvártam a szinkronos sugárzású vetítések végét, hogy egyben, magyarul élvezhessem. A korábbi évadok újranézésénél is ezt az opciót választottam és sokkal több mindent láttam az egészből. Bármennyire is gyorsan olvasok, a feliratra pillantással elveszítődik a vizuális élmény egy része.
most posts by TM
0
2014. október 7., kedd 23:52
Mint írtam, nem tudom, de hiszek neked. :)
0