Keresés

Mátrix trilógia (3 DVD) (DVD)

2014. november 27., csütörtök 17:17
Már régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy beszerzem a három filmet - főleg, mióta ezer forintra lement a darabonkénti ára -, így különösen megörültem ennek a díszdoboznak. Ahogy számítottam rá, a három egylemezes változat lett egy papírtokba csomagolva, de ez teljesen rendben van, főleg, hogy kétezer forint az ára. A dobozon van egy elírás, amitől egy pillanatra kivert a víz, mivel a vele egyidőben beszerzésre ítélt Vissza a jövőbe-trilógiával voltak problémáim: az első film technikai paraméterei között a hangoknál nem szerepelt magyar hangsáv jelölés, szemben a többi filmmel, ám aztán megkönnyebbültem, mivel a műanyag tokon már ott szerepel. Ettől az apró hibától eltekintve teljesen korrekt a kiadás, pláne ilyen áron.
0
2014. november 7., péntek 16:47
Az izgalmas hanghatások maradtak, sőt fokozódtak. :)

Amúgy meg jobb helyeken ilyen is jön (digiben meg steelbookban is):
0
2014. november 7., péntek 16:28
Tényleg szép.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. november 7., péntek 9:08
Wooow, nagyon állat ez az artwork! Mondjuk nem játszik, mert épp a trilógia bekékítésén agyalok (nem kapkodom el a dolgokat, tudom), de ez a doboz az asztalon, vagy akárhol is állatul mutatna.

(A Mátrix BD-k hangban is jelentenek némi előrelépést? Most belegondolva izgalmas hanghatásokra emlékszem a filmből, a mélyfrekvencia terén is.)
0