Keresés

ProVideo: 2014. decemberi megjelenések

2014. november 14., péntek 21:32
50 - 51. Most őszintén: el tudjátok képzelni, hogy a ProVideo az év legjobban várt BD-megjelenését annulálja? Valószínűleg több fogyna ebből a címből, mint az összes idei BD-megjelenésből együttvéve - főleg így Karácsony táján. A kiadó nyilván nem lőne ekkora öngólt. E mögött valami olyasmi lehet, ami biztosan NEM a magyar forgalmazón múlik. És az ilyen hozzászólásokkal csak magunkról állítunk ki szegénységi bizonyítványt.
0
2014. november 14., péntek 21:17
Na, erre meg lehetne fogalmazni egy szép hosszá választ, majd utána burkoltam elküldeni őket a k... anyjukba!!
0
2014. november 14., péntek 20:50

Megjött a Patkány Video reakciója a Galaxis őrzői BD megjelenésének hiányára:

"Tisztelt Érdeklődő!
A Patkány Video nem azzal foglalkozik, hogy a vásárlói igényeket kielégítse.
Mi azért dolgozunk nap, mint nap, hogy a saját zsebünket megtömjük.
Ha valakinek valami nem tetszik, akkor tehet egy szívességet!"

0
2014. november 14., péntek 17:49
44. Azért az is érdekes, hogy a BD.com információi szerint 19 dollárért (kb. 4000Ft) hazavihető a Transformers 4 Dolby Atmosostul! Ott nem újdonság az új hangsáv csak nálunk? Miért kell ekkora felárat fizetni itthon egy 2D-s megjelenésért, amikor  a többi kiadó már egy ideje a 4990-es árra lövi be az újdonságok árait?
0
2014. november 14., péntek 16:02
47: Tuti?
0
2014. november 13., csütörtök 21:38
43: A Robin Hoodra nem került szinkron. A cseheknél rosszul vannak feltüntetve a specifikációk.
0
2014. november 13., csütörtök 21:32
45. Jogos, bár én most elsősorban a Galaxis őrzői elmaradt hivatalos tájékoztatására gondoltam.
0
2014. november 13., csütörtök 21:09
44: Nem kéne komolyan venni egy "Ha minden igaz..." kezdetű hozzászólást. Egyelőre semmi hivatalos magyarázatot nem kaptunk.
0
2014. november 13., csütörtök 21:04
37. A legszebb az egészben, hogy minden illetékes lapít, mint szar a fűben. Kellemetlen dolog magyarázkodni, de legalább egy hivatalos nyilatkozat illő lenne.

Csak azt ne mondják, hogy mindez azért van, mert csökkennek az eladások. A Transformers 4 BD 10 ezer forintos induló ára után ugyanis pont nem abba az irányba viszi a piacot, hogy több fogyjon egy címből...
0
2014. november 13., csütörtök 20:48
Arról miért nincs hír, hogy a Kevin Costner ROBIN HOOD-ja november 19-én megjelenik 5.1-es magyar szinkronnal blu-ray-en? A cseheknél már előrendelhető !
A golf bajnokai (Disney-film) meg a németeknél kapható 5.1-es szinkronnal. Persze hogy nem fogy Magyarországon, ha nem is tudunk a megjelenésekről...
0
2014. november 13., csütörtök 12:12
41: Nem szokasom telemocskolni a forumot, arra se idom, se kedvem. Igazabol azert irtam, amit, hogy hatha latja, olvassa vki a donteshozoknal (tudom, ok kulfoldiek, de a kiadoban magyarok vannak), es hatha erdekel is valakit, hogy miert partolnak el a filmvasarlasrol azok is, akik eddig becsuletesen megvettek mindent. Mert eddig, a rekordmagas ar ellenere a filmjeim 99,9%-at Mo-n vettem, es a megjelenesektol fuggoen hajlando vagyok/voltam akar havi 6 szamjegyu osszeget is otthagyni a kasszanal.
0
2014. november 13., csütörtök 11:10
40: Örülj neki, ezután akkor már a fórumba se kell jönnöd telemocskolni :)
0
2014. november 13., csütörtök 10:11
37: Hat a rekordmagas arak miatt nem is csoda a szanalmas eladas, de az ilyen hozzaallassal meg kevesebben fognak filmeket venni, es egyre tobben a torrent fele fordulnak.

A Galaxis-t 3D-ben szerettem volna, 1 orszaggal arrebb meg is jelenik, asszem ideje tovabblepnem a magyar piacrol (csak lojalitasbol vasaroltam eddig ott, mar  evekkel ezelebb elhagytam a sullyedo hajot). Sajnalom, de ez van...
0
2014. november 13., csütörtök 9:36
37:
Nah f@sza. :(
Így akkor sajnos más alternatíva után kell nézni, hogy meglegyenek azok a filmek, amik tetszettek és Disney, és megszerettem volna venni BD-n...
A Galaxiy is ilyen lett volna, akár csak a többi Marvel-es film.

Köszi Dizniiii

SuperHeRo
0
2014. november 13., csütörtök 8:28
37. És ha nem minden igaz? :/
0
2014. november 13., csütörtök 0:19
Ha minden igaz, akkor a gyenge eladások miatt a Disney kivonult a magyar BD-piacról. A Demóna volt az utolsó új megjelenésük. Egyelőre úgy fest, hogy se a Marvel filmek, se a Star Warsok nem kékülnek majd.
0
2014. november 12., szerda 10:46
35: :)
0
2014. november 12., szerda 9:27
33. Na már vártam a nagy megmondóemberek reakcióját akik egész nap a gép elõtt reszketve lesik mikor érvényesülhetnek. Kedves Grétsy László a helyesírát tényleg érdemes lenne átnéznie mert a "hajára" szót nem ly-vel írta…. :-) Egyébként a fenti kifejezés leírása direkt volt de mindegy most hogy mindenhol eltűrjük a szlengeket az interneten….. örülök hogy reagált valaki még ha nem is sikerült az adott témába…..:-)
0
2014. november 12., szerda 9:27
Akkor Galaxis őrzői 100% hogy nem lesz mostanában BD-n?
0
2014. november 11., kedd 23:07
31: Ugyvan. A magyar hejesirás szabájait meg kennye a hajára a akadémijai kiado!
0
2014. november 11., kedd 22:46
29:Januárban jön a Se|ecttől.
0
2014. november 11., kedd 19:59
Nem baj úgy is egy vagyonért adjak a BD-ket még mindíg olcsóbb külföldrõl!
Itthon csak az akciós filmeket érdemes venni mert az újakat még mindíg aranyárban adják……kennyék a hajukra.
0
2014. november 11., kedd 19:27
29.
az Paramount (Selejt kiadó)
0
2014. november 11., kedd 19:24
mutáns teknőcök sem lesznek már idén?miért?
0
2014. november 11., kedd 18:31
Nagyon f@sza, hogy nem jelenik meg BD-n a A galaxis őrzői. :(
Remélem azért valamelyik külföldi kiadásra rákerülünk legalább csak felirattal és akkor legalább belehet majd onnan szerezni.
Eddig az összes Bosszúálló megvan BD-n, remélem azért nem csinálnak ebből rendszert, hogy a következőket sem adják ki. :(

Lehet, hogy így akkor más forrásból kell megszerezni a BD-ket...
SuperHeRo
0