Keresés

Amerika kommandó: Világrendőrség

2005. április 22., péntek 23:06
De legalább ő legalább kultúrált...
0
2005. április 22., péntek 22:56
azért a te hozzászólásaid se kussolnak:)
villámgyorsan vonsz le következtetéseket egy hozzászólásból, majd rögtön általánosítasz is. attól, hogy kultúrált(abb) formába csomagolod, még nem lesz kevésbé sértő a mondanivalód...
0
2005. április 22., péntek 20:04
DeToX ÉRTÉKELÉSE:  
(15 látogatóból 1 találta hasznosnak ezt a hozzászólást)

KRITIKA: "Sok fikázó idióta! Ha nem tetszik a south-park sorozat, ha nem vagy kritikus típus, ha nem érted az iróniát, ha tetszik az ami ma folyik ebben a föld valoságshow világban, ha már csak a gyűrűkqraxarvarx 3D-re tudx csak felizgulni, vagy netán bigott vallásos vagy, és már 1 bazmegtől is kikéxülx, -végülis- ha 1általán nincs agyad, és droid vagy, akkor NE NÉZD meg ezt a filmet! Ez valóban nem a Jerry Brokihejmer rajongóknak kéxült. Csoda, hogy vannak még értelmes emberek az USA-ban, és nem mindenki seggfej. A film kivitele sem véletlenül olyan amilyen. Csak annyit, hogy az operatőr -aki mellesleg olyan "xarokat" csinált mint a mátrix- is azért vállalta el a melót, mert tele volt a répája a sok xar greenbox-os filmmel, és végre vmi értelmeset is akart csinálni. Xóval kötelezö darab ez mindenkinek aki az 1ensúlyt keresi! Uff! 8)"

a hozzászólás önmagáért beszél. szűklátókörű barom, aki kibeb*szott deviánsnak képzeli magát, mert lenézi a "buta jenkiket". detox az élő példa rá, hogy elsősorban az egyszerű embernek készülnek ezek a filmek. megjegyezném, hogy akinek nem inge ne vegye magára.
0
2005. április 22., péntek 16:03
Tessék, mindenkinek így lesz a legjobb!

Fellinit azért emlegettem, mert Ő értelmes filmeket csinált, talán a legértelmesebbeket a világon, messze nem lehet egy lapon emlegetni ezzel.
0
2005. április 22., péntek 1:30
bár ez a hozzászólásod már kevésbé sértő másokra nézve, de azért most sem bírod megállni kinyilatkoztatás nélkül: "Detox-szal egyszerűen nem értek egyet, mert ez a valami, mit ő értelmesnek nevezett, egyáltalán nem az." szerinted. ha ezt a szócskát - vagy valamilyen megfelelőjét - beírod, akkor ez egy vélemény. így meg nagyképű észosztás, amit sokan nem szeretnek - én sem. továbbá: "Aki ezt humorosnak találja, hát, valószínűleg nincs teljesen tisztában a humor fogalmával." ld. előbb. etc.

hogy jön ide fellini? más kor, más műfaj, más stílus, más eszközök. attól, hogy neked az jobban bejön, ez miért lenne értelmetlen?

valóban nem vetted detoxot egy kalap alá gatharral - ezt mondjuk nem is írtam -, viszont a lényeg nem is ez, hanem az, hogy a burkolt sértegetés az észosztással párosulva nem jobb az ő stílusuknál. még egyszer: adott esetben érdekel más véleménye, de a kinyilatkoztatásokra nem vagyok vevő.

a mozikban általában ott van a játszott filmek plakátja, tehát legalább akkor látnod kellett volna. mind1 nem akarok ezen lovagolni, csak nekem furcsa, hogy valaki úgy megy moziba, hogy nem tudja, mit néz, én ilyet utoljára kb. 10 éve csináltam, mert elnéztük a műsort, de ha már ott voltunk, beültünk a toy storyra. végülis jobban jártam, mint te:) lehet egyébként, hogy bennem van a hiba, különböző okok miatt mostanában ritkán jutok el moziba, akkor pedig nyilván jól megválasztom
0
2005. április 22., péntek 0:06
A Dvd-extrán már említettem, de leírhatom itt is. A South Park hazánkban először mozifilmként volt látható. Megnéztem, és tetszett is. A sorozat már semmi újat nem mutatott.
Detoxot nem fikáztam, és gatharral sem elmlítettem egy lapon, mivel gathar stílusa alúlmúlhatatlan. Ő valószínűleg egy filmet sem nézett meg, és csak azért jár ide, hogy öccse magomlését tárgyalja ki. Detox-szal egyszerűen nem értek egyet, mert ez a valami, mit ő értelmesnek nevezett, egyáltalán nem az. Kérdem én, ha ez értelmes, akkor egy Fellini film micsoda? Ha itt tartunk, éppen Detox sértegetett engem, mondván "én nem értem az iróniát, meg amerikabuzi vagyok, és csak a gyűrűk urárát élvezem"...
A film plakátját miért kellett volna látnom?
0
2005. április 21., csütörtök 23:53
gamma!

nem teljesen értelek, mert egyszer legyalázod az alkotókat, utána pedig azt írod, hogy a mozifilm jó. azt is ők csinálták...

azt sem teljesen értem (még mindig) - és ez a többieknek is szól - hogy miért kell olyan valamit habzó szájjal gyalázni, aminek eleve a stílusát sem szereti valaki. én igazán rühellem pl. a dél-amcsi sorozatokat vagy a valóságsókat, de csinálhatnának vad angyal vagy big brother filmet, azokat sem fikáznám - ugyanis nem nézném meg... hulladéknak tartom őket, ezért időt sem pazarolnék rájuk, semmilyen formában. az pedig nem igazán magyarázat, hogy meghívtak rá, és nem tudtad, mit nézel. eleve a címe is gyanús, a plakátról - amin nyilván rajta volt, hogy a south park alkotóitól - nem is beszélve.

fenntartom, hogy nem érted a stílust - és nem azért, mert hülyének nézlek, hanem mert azt gondolom, nem fordítasz rá elég időt. nyilván nem tetszik a hangvétele, ezzel nincs is semmi gond, de újra: ettől még nem kéne ilyen gyűlölettel fikázni. mint írtam, a filmet még nem láttam, de nem hiszem, hogy a sp sorozattól nagyon különbözne - amit szintén fikáztál -, az pedig messze nem csak amerikáról szól. gyakorlatilag mindent kifiguráznak, ami előfordul ebben a világban, kezdve a melegkérdéssel, a környezetvédelmen át a hitig. és lehet, hogy hihetetlen, de nekem az jön le, hogy ez a két pasi abszolút tudatosan a toleranciát hirdeti, márcsak a különböző előítéletekhez való hozzáállásuk miatt is. az, hogy ez náluk trágár formában jelenik meg, egy dolog - nekem bejön.

végül szeretnék 1-2 dolgot leszögezni:

1. eszemben sincs bárkit meggyőzni arról, hogy ez jó. nem érdekel, hogy másnak tetszik-e vagy sem. vitatkozhatunk róla, de akkor tartsátok azt is tiszteletben, hogy nekem viszont tetszik
2. kapcsolódva az előzőhöz: nem tudom, milyen alapon fikázzátok detoxot, vagy akár gathart - amit ti írtatok, az semmivel nem kultúráltabb, mint, amit ők. kinyilatkoztattok, fikáztok, sértegettek másokat, még ha kicsit burkoltabban is, mint ők...
0