Keresés

next up: 2oo2

2001. december 22., szombat 22:31
Nem olyan bonyolult (3 hét alatt rájöttem :-), e-mail-ben küldöm a kért címeket.
0
2001. december 22., szombat 22:08
köszi. jó lett volna ám e-mailben. :]

izé, sok melóval jár egy ilyen kibogozása? mert ha nem, akkor még küldhetnél nekem esetleg pár ilyen linket e-mailben [hart's war, mr. deeds, black hawk down, stb...]. nagyon hálás lennék. :]
0
2001. december 22., szombat 20:32
Közben meg jól tönkrevágtam az oldalt. Kérem az Xpress-t, hogy holnap törölje ki a hosszú beírást.
0
2001. december 22., szombat 20:30
Légy nekem hálás, kibogoztam a html lap kódjából a forrást:

http://a772.g.akamai.net/5/772/51/954c5b867b2f1d/1a1a1aaa2198c627970773d80669d84574a8d80d3cb12453c02589f25382f668c9329e0375e8177ae955ca3799026392ff64d2319a0867c93596f964c3f5/men_in_black_m480.mov

Ezt pötyögd be a letöltés manager-be.
0
2001. december 22., szombat 20:18
Sajnos olyat nem tudok. A legfrissebb előzetesek a www.apple.com/trailers oldalon vannak (nem véletlenül) viszont ezek az oldalak nem támogatják a letöltés managereket. Biztos felteszik majd más oldalak is (Hardwired) onnan könnyebben letöltheted. De keresek még hátha találok.
0
2001. december 22., szombat 19:40
esetleg egy linket, ha mellékelnél... [lehetőleg olyat, amit ha bemásolok vmi letöltő programba, már tölti is a múvit].
0
2001. december 22., szombat 17:38
Újabb nagy durranás 2002-ben, megjelent a

Men In Black II.

teaser-je. Nagyon hangulatos kis előzetes egy óriási poénnal. Méltó folytatás. 9/10
0
2001. december 21., péntek 13:41
Most jött ki az Unfaithfull trailer-je. Nekem általában bejönnek Adrian Lyne filmjei, na meg Diana Lane is. Richard Gere-t is kedvelem, úgyhogy minden együtt van egy kis romatikus megcsalatós kergetőzéshez. Bár az még nem tiszta, hogy mennyire lesz thriler, de azért várom rendesen.
0
2001. december 20., csütörtök 15:57
engem úgy is hidegen hagy a téma.
0
2001. december 20., csütörtök 13:01
A nagyon nagy ő (Shalow Hal) inkább ne is legyen Padödö szinkronnal! Amikor meghallottam ezt a tervet, egyből tudtam, hogy maxi felíratos változatban vagyok hajlandó megnézni.
0
2001. december 20., csütörtök 10:29
az erőteljesnek ígérkező januári hazai filmcsokorból nagy hirtelen eltűnt egy jó csomó: nem lesz a nagyon nagy ő, az utolsó kastély, ocean's eleven és az egyetlen is ahó végére csúszott.
0
2001. december 20., csütörtök 9:09
Az Austin Powers 3 előzetese valóban botrányosan rossz. További három (háborús) film:

We Were Soldiers: ismét egy visszatérő téma -a vitenámi háború- ezúttal Mel Gibson nem túl erőteljes interpretálásában. A trailer nem túl izgalmas, nem túl megható és nem is túl jó. 3/10

Black Hawk Down: hasonló alapfelállás néhány évtizeddel később a Bruckheimer Films-től Tony Scott rendezésében. Egy jó teaser után egy gyengébbre sikerült trailer a szokásos Brucheimer stílusban, repülnek a gránátok, mélyenszántanak a fiúk. De szeretjük Tom Sizemore-t. 5/10

Hart's War: az időpont itt a második világháború vége a középpontban Bruce Willis. Egy érdekes tárgyalótermi dráma ötvözve némi akcióval. Gyors vágások, jó zene, hangulatos képek. 9/10
0
2001. december 20., csütörtök 7:51
új trailerek a hardwired.hu-n.

- SIGNS -

m.night shyamalan következő eresztése a gabonakörök témát veszi nagyító alá, főszerepben mel gibson, hosszú snittek, arcokra szemérmetlenül ráközelítő kamerák, lassú történetvezetés és meglepő fordulat. a teaser nem mutat túl sokat, de azt hatásosan teszi. m.night shyamalan pedig úgy tűnik, márkajelzés lett. :] 1o/8.

- QUEEN OF THE DAMNED -

az anne rice által elindított vámpír krónikák lestatja visszatér most stuart townsend fehér bőrében, hogy megküzdjön az elátkozottak királynőjével [síron túlról: aliyaah], aki halált akar emberre, vérszopóra egyaránt. még egy vámpíros film drótokon rángatott szereplőkkel, mátrixos bunyókkal és piromán effektekkel. zuper. 1o/4.

- AUTIN POWERS 3 -

a hírek szerint mini-me nem fog szerepelni a harmadik epizódban, hisz mikor annak története játszódik, mini me még meg sem látta a klonozógépet. kárpótlásul most az egész teaser körülötte forog, voltaképp ez egy korábbi jelenet megismétlése mini austin powers-szel. csupán egy gond van vele: nem vicces. 1o/3.

- BLADE 2 -

no, eza fél perces szösszenet sem mutat túl sokat: blade még mindig tud iszonyú mód vigyorogni, meg keményen nézni, meg mászni a falon [más vámpírokkal egyetemben], sokat bulizik, elkapja a levegőben forgó nyaknyiszáló ketyeréjét és a napszemüvegét is, ha kell. jó csávó. 1o/7.
0
2001. december 18., kedd 21:26
mayerus : 10 pont!
0
2001. december 18., kedd 19:19
nem tudom, ki vagy, de hétrét feküdtem magam röhögés közben. thank ya, man! :]]]] sőt: :DDD

gaboca: khm. full stop. a sztoritól ugyan én is félek erősen, DE amit a trailer mutat, az minden, csak nem mesterkélt. ilyen képeket hiányolok a legtöbb filmből: ezek azok a beállítások, amikre csak egy besson vagy egy fincher képes. 1oo akciófilmből 98 ugyanúgy néz ki: a panic room képei a maradék kettőhöz hasonlíthatóak. ami pedig az alien3-at illeti: a film zseniális, a trükkök gagyik. eleget beszéltünk már róla.
0
2001. december 18., kedd 18:11
Csá everybody!

Yesterday night én is downloadoltam pár new trailert. Oaahh az ám!
Meg is watcholtam őket azon hotjába mindet. Le is vontam several conclusion-t!
Lesznek fasza fullaction meg adventure moviek, amiket majd go és megnézem a Megaplazába.
És mivel ilyen good kis gádzsó vagyok, meg nagyon professional a moviek terén a
-maygar vagy miylen nyelv is nagyon megy- ide szépen le is writeolom nektek
super szakértői vélemyenyemet!! And adjatok is ám rá.. So az én favourite moviejaim a following
lesznek a nu éjvben:

-Time Machine-

Végre fuck u!Megcsinálták for us a yenkee istenek ezetet a remake-t.
Mer hiába van ám meg, rá fér minden moviera, hogy 30-40 évenként lecleaneljék őket!
Lesz benne go motion, super mega goraud shaded animation meg everything!
Ezért jó voltam a studiohoz és adtam nekik 10/7 pointot!

-Bad Company-

Néztem a trailert de fullra szét volt vágva, apám! Understand? Villogot az agyam, aszittem
beállt nálam a brainstorm, de nem at last.. But annyit azért megállapítottam ebből a tarilerből, hogy
jokes nem very lesz benne.. De hát Joel Schumacher made it ezért adtam neki: 10/4. Yo!

-Panic Room-

Oahhh man! Ez simply fantastic! Olyan colourok villogtak in front me, hogy azt hittem lesz nálam ejaculation.
És ott lüktetet a brainemben az order, hogy assimilate ezt a filmet!
Na ezért: 10/10

Na császtok, jövök legközelebb is..
0
2001. december 18., kedd 15:12
A Panic Room-ból egy MPAA aprooving-ra váró trailert láttam csak, de nem igazán sikerült hasra esnem tőle. Mível ez egy belső térben játszodó történet, ezért úgy tünik, hogy Fincher régi betegsége - lásd Alien 3 - , miszerint nem tud mit kezdeni egy bezárt helyen a storyval, (tér kell a fiúnak) itt is előjött. A másik bajom a képanyaggal, hogy nagyon díszletszerű a kinézet. Mesterkélt. Na most míelött Zalus eléget elvenen, leszögezném, hogy ettől a film akár életem legjobb filmje is lehet, hiszen ez csak egy trailer!!!!

Nekem viszont a Spider Man full trailer-je nagyon bejött!! Ha ilyen hangulatú lesz a film is akkor OK!

Jött még Minority Report. Bár a trailer-e igen csak rövid, de annál látványosabb. Lehet, hogy Spielberg csinál végre nézhetőt is? (Mann megjegyezte, hogy az a kár, hogy nem tellett igazi főszereplőre(színészre:), csak egy Tom Cruise-ra:)P
0
2001. december 18., kedd 10:15
letoltam az iccaka három brand nu trailert a darkhorizonsról. konklúzió ahead:

- THE TIME MACHINE -

wells klasszikusára tényleg ráfér némi újragondolás: a millió éves eredeti ugyan máig a legjobb időutazós film, csak kissé poros darab: az új verzió CGI morlockjai viszont erősen csalódás kategóriába sorolhatóak, valamint én orlando jones-nek nem adnék szerepet egy ilyen filmben... sőt úgy általban semmiben sem... dreamworks produkcióként azért némi szenszre számítani lehet, de ha ilyen fuillaction látványosság lesz, akkor is megér egy nézést. jeremy irons maszkja mindenképp. 1o/7.

- BAD COMPANY -

szanaszét vágott trailert láttam, ami végére már kifelé folyott a szemem, de azért annyit sikerült észrevennem, hogy a kapkodó jelenetek ellenére nem sok akcióval, se nem poénnal nme szolgál egyelőre a film. azért a végén, a slusszpoénon feküdtem, de morcos leszek azt látva, hogy joel schumacher a -most wanted- tigerland és a flawless után megint kommerszet farigcsál. 1o/4.

- PANIC ROOM -

egyszerűen zseniális! gyönyörű képek, nagyon jó színek, és a háttérben villogó parancs, hogy MENJ, NÉZD MEG EZT A FILMET! nem tudok ellenállni neki. remélem, sokkal többet ki tudott hozni fincher a sztoriból, mint ami benne rejlik: a trailert látva mindenképp. remélem, nem háromnegyed óra múltán kezdődik el a film, mint anno a játsz/ma esetében. mindenesetre: 1o/1o.
0