Azt már régebben olvastam, hogy a DVD-n megjelenéo rendezői válozatban brutálisan véres képek is lesznek és a csata utáni kórházi jelenetek sem lesznek elhomályosítva. Hivatalosan 140 millió dollár, nem hivatalsan 200 millió felett a bevételek 450 millió dollár (világviszonylatban) körül mozognak. A 450 rugó bevétel annyit jelent, hogy anyagilag úgy ahogy sikeres, de még mindig kevesebb mint az Armageddon-né, pedig nagyobb filmnek szánták. Talán mert európai szemmel túl amerikai, hazafias film.
0
2001. december 22., szombat 12:36
17243
nincs rajta magyar felirat, viszont dts sincs. viszont egyáltalán nem rossz film.
0
2001. december 22., szombat 12:13
634
bécsben már lehet kapni, magyar felirat nem tudom van-e rajta. (egyébként nagyon rosz film)
0
2001. december 22., szombat 11:31
4
pörl hárbör = titanik sok hajóval
0
2001. december 22., szombat 0:28
16
Hát én anno kétszer megnéztem a moziban előszőr jó volt aztán másodjára volt szerencsém a megvágott változathoz(állítólag kopik a filmtekercs és ezért) elég is volt ennyiszer. Maximum ha kijön a rendezői változat azt megveszem DVD-n de ezt semmiképp sem.
0
2001. december 21., péntek 19:50
37
Könyörüljön meg valaki rajtam és mondjom már valaki, valami érdekeset! Igaz, hogy euban dec 16-án jelent meg? Lessz valami EX-extra rajta szóval valami giga? Ha lehet ne száműzzetek valami angol URL mert az nagyon értem, (nyelvileg)! Amúgy meg nem is tom mé várom annyira, többnek nem tetszet mint akinek igen, de azért mindenki megnézte, meg hát az év sikerfilmje volt. Nekem tetszett a csajomnak még inkább. A vége számomra abszolútt kiábrándító volt, azt a süket szöveget soha nem felejtem el, valahogy így volt: "2500 emberünk veszett oda, még most is ott vekszenek szégény jenkik a víz alatt..." -de azt már nem mondták oda, hogy 80 ezer embert irtottak ki a bombájukkal japánban. Az "égi háború" rész végett érdemes megnézni, bár a Cinema szerint a repülők túl kicsikre sikerültek. A csajci mikor írja a szerelmes leveit a tengerparton állitólag olyan ruha ami rajta van akkoriban még nem is létezett. De azért jó pont, hogy nem 5 percenként van szembeötlő (dramaturgiai, fizikai) hiba mint az Armageddon-ban, hanem 10 percenként. Ja, és a régi bevált trükk mint pl.:Szikla, Armageddon és mosr a PH.: A csajcinak mindig ott kell lenni az irányító központban, hogy közvetlenül értesülhessen arról, hogy mikor kell sírnia. A PH esetében meg külön kéredszkedik. Persze pont akkor kezdi el amikor a néző is majdnem elérzékenyül és csak akkor kezd el sírni, erre a néző meglátja és ...( tisztelet a kivételnek, persze nem rossz dolog folyni) Ennyi. Akinek van kedve folytathatja a kritizálást, vagy a kritikát