Épp csak a film címét felejtettem el leírni. (-: Na, akkor még egyszer. (-:
Szóval a SRÁCKOR című film esetlegles jövőbeni Blu-ray kiadásáról szeretnék érdeklődni.
Tisztelt Bontonfilm!
Két kérdésem lenne.
1. Elkezdődött már az Xpress.hu-val közös teszt? Ha igen, várhatóan összejön majd a kívánt mennyiségű előrendelés ahhoz, hogy itthon is megjelenhessen a film BD-n?
2. Ha megjelenik a BD, tényleg csak az az egy extra lesz a lemezen, mint ami az Xpress.hu adatlapján olvasható? Nem ugyanazzal a specifikációkkal jelenik meg nálunk a lemez, mint külföldön? Mert a külföldi kiadáson két extra van:
- A 12 éves projekt - 19 perces
- Közönségtalálkozó Richard Linklaterrel és a szereplőkkel - 52 perces
http://www.blu-ray.com/movies/Boyhood-Blu-ray/103595/#Review(A Special Features and Extras részben olvastam.)
Nekem ez a kiadvány lenne az első Blu-ray lemezem, ha megjelenik, és nagyon örülnék neki, ha megjelenne. (Szeintem nem vagyok ezzel egyedül.) Legyenek szívesek megjelentetni, az összes extrával, ami a külföldi kiadáson is rajta van, magyar felirattal! (-: Nekem személy szerint nem lenne baj, ha esetleg ne adj isten még mindig csúszna a megjelenés, csak legyen egy tökéletes BD-kiadása a filmnek itthon is. (A DVD-kiadás mellett!) A VILÁG (EGYIK) LEGJOBB FILMJE nagyon megérdemelné!!!
Válaszukat előre is köszönöm.