Keresés

Bontonfilm

2015. szeptember 4., péntek 23:19
Mondjuk úgy, hogy te nem vennéd meg szinkron nélkül. Más meg így is örülhet neki jó esetben...
0
2015. szeptember 4., péntek 21:18
Ha csak felirat van rajta, akkor inkább ne is adják ki.
0
2015. szeptember 4., péntek 20:57
Ha már az Xpress-en bevállalták, hogy az angol kiadású nyolclemezes Clint Eastwood-gyűjteményt forgalmazzák (bár az árképzése eléggé durva), akkor semmi sem lehetetlen.
0
2015. szeptember 4., péntek 20:54
Köszi az infót, remélhetőleg a Bontonfilm hamarosan mindenkinek válaszolni fog ismét és akkor többet fogunk tudni, mindenesetre nagyon jó lenne, ha itthon is megjelennének a filmek.
0
2015. szeptember 4., péntek 20:49
A négy Michael J. Fox BD-ből a Dupla vagy semmi kivételével már lehet tudni, hogy lesz magyar felirat.

A napokban látott napvilágot az A Sárkány: Bruce Lee élete című alkotás is BD-n, azon is ott van a felirat, ahogy az eredeti 1971-es Az Androméda törzs-ön is.

Ezeket sem ártana itthon megjelentetni, ha már így belehúzott a kiadó...
0
2015. szeptember 4., péntek 20:09
Az Egy maréknyi dollárért BD esetében szerintem rosszul tudják azt, hogy van belőle magyar nyelvű változat, mert én még az életben nem találkoztam vele. Ugyanígy rosszul tudják azt is, hogy a Predator 2 BD-n nincs magyar vonatkozás, mert azon meg ott a szinkron és a felirat is.
0
2015. szeptember 4., péntek 17:53
Tisztelt Bontonfilm!

Köszönöm a válaszukat az előző levelemre.
Pár újabb kérdésem lenne.

Az első kérdésem :
Az olyan filmekre, amikre lenne igény, de jelenleg nincs rajtuk magyar szinkron/felirat azt ki tudják adni BD-n magyar szinkron vagy felirattal?
pl.:
– Commando / Kommandó
– A Good Year / Bor, mámor, Provence
– Working Girl / Dolgozó lány
– Terminator 3 / A gépek lázadása
– Transporter / A Szállító
– Cast Away / Számkivetett
stb...

A második kérdésem :
Az olyan filmek, amik függetlenek és lenne rá igény azt lenne módjuk kiadni BD-n?
pl.:
– Love Actually / Igazából szerelem (Független).
– Terminator 2 / Az ítélet napja (Független). Nagyon hiányos a sorozat a folytatások nélkül
– Total Recall (1990) / Az Emlékmás (Független).
– Bridget Jones Diary 1-2 / Bridget Jones naplója 1-2 (Független).
stb...

A harmadik kérdésem:
Az olyan filmeket, amiket nincs joguk kiadni, ugyanakkor külföldön Universalhoz tartozik vagy itthon egyik forgalmazó se adta ki és nem is fogja - és itt nem Stúdió filmekre gondolok, mint Warner, Paramount ... -  azt esetleg egy felmérést követően ki tudják adni BD-n ?
pl. :
– Running Man / Menekülő ember
– American Pie / Amerikai Pite ( Az első rész nélkül nagyon hiányos a sorozat)
– Limitless / Csúcshatás
- The Divergent / A beavatott ( itthon csak a folytatása jelenik meg s az első rész nélkül hiányos )
- RED (az első rész nélkül hiányos a sorozat)
- Rambo 1-2-3
- Cliffhanger / Függő játszma
- Over the Top / Túl a csúcson
- Enders Game / Végjáték
– Prisoners / Fogságban
- Source Code / Forráskód
- The Age of Adaline / Adaline varázslatos élete
- Apocalypse Now / Apokalipszis most
stb..

A negyedik kérdésem:
Azok a filmek, amiknek a megjelenésük nincsenek beütemezve  - pl A Fistful of Dollars / Egy maréknyi dollárért  - automatikusan megjelennek Bd-n vagy felmérést követően döntik el ?

Az ötödik kérdésem:
Michael J. Fox filmek jelennek meg nemsokára BD-n, ezeket idehaza is lehet majd kapni? Nagyon jó lenne...
- The Hard Way / Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő
- For Love or Money / Szenzációs recepciós
- Greedy / A pénz boldogít
- The Secret of My Success / Dupla vagy semmi

A hatodik kérdésem :
A Disney jogokat  - legalábbis BD-n vagy a soron következő UHD filmek esetében -  át tudnák venni ?

Az utolsó kérdésem :
Maggie című filmet többünk Bd-n szeretnénk megvenni, esetleg lehetne ebből is felmérést készíteni ?

Várom ismételt válaszukat!

Köszönöm

U.I. : Nagyon jó a 2015. őszi/decemberi megjelenési kitekintő !
0
2015. szeptember 4., péntek 4:21
Tisztelt Bontonfilm!

A 24 9.évadja ismét kapható lesz Hamarosan?
Kösz
0
2015. szeptember 3., csütörtök 12:23
Érdeklődnék, mikor derülnek ki konkrétumok a Jurassic World megjelenése kapcsán? Kapunk-e BD3D-t, külön extra lemezt (bár ez elvileg egy USA bolt exklúzív kiadásához lesz csak), különleges kiadást (szobros, kör alakú steelt)? Mert az egyéb Jurassic-os vásárlásaim miatt jó lenne tudni, higy osszam be a fizetésemet :D
0
2015. augusztus 27., csütörtök 16:12
Ja hogy Blu-ray, az úgy már teljesen más. Bocsi.
0
2015. augusztus 27., csütörtök 16:09
Nem veszek egy adott sorozatból egyetlen egy részt sem, ha nem tudom megvenni mindet. Blu-ray-t gyűjtök, DvD nem kell.
0
2015. augusztus 27., csütörtök 15:54
Akkor viszont nem értelek. A kaptárból a 3. rész kivételével mindegyik kapható úgyhiszem, itt az xpressen is. A fűrészt sem éppen lehetetlen beszerezni. Néhány rész még itt is kapható.
0
2015. augusztus 27., csütörtök 15:45
Köszönöm mindkettőtöknek. A gyűjtődoboz nem lényeg, sima "fapados" változatok érdekelnek csak és kizárólag.
0
2015. augusztus 27., csütörtök 15:42
De igen. Át is kerültek.

A Fűrészt anno a Budapest Film adta ki, de ők ma már csak moziforgalmazással foglalkoznak. Az e cég embereiből verbuválodott ADS Service Kft vette át tőlük a mozifilmek home videos terjesztését.
Tehát náluk lenne érdemes kopogtatni. A mailcímüket megtalálod a honlapjukon.

A Kaptárt régen, - ha jók az emlékeim-, az SPI adta ki itthon. Ők is ma már mással foglalkoznak, a filmjeik jogai átvándoroltak a Gamma Home Entertainment Kft-hez.

0
2015. augusztus 27., csütörtök 15:41
Akár a filmek adatlapjairól is ki lehet silabizálni, hogy melyik film kihez tartozik. A kaptár mondjuk egy speciális eset. Az első két rész a Gamma Home Entertainment-hez tartozik, mivel függetlenek, viszont a harmadik résztől a Selec_t Videohoz, mivel onnantól a Sony a jogtulaj. Épp ezért igen valószínűtlen, hogy kijöjjön belőle bárkitől egy gyűjtődoboz, ami megjegyzem felesleges is, mert csak most készül a befejező rész.

A Fűrészből DVD-n kiadtak egy gyűjtődobozos változatot a Budapest Film forgalmazásában, de ez a cég már a múlté. Most azt hiszem, hogy az ADS az illetékes.

0
2015. augusztus 27., csütörtök 15:35
És a jogok nem kerülhetnek át más kiadóhoz?
0
2015. augusztus 27., csütörtök 15:33
Nem kell tudni, elég annak utánanézni, hogy Fox vagy Universal stúdióhoz tartozik-e a keresett cím.

De itt az Xpressen is utána lehet nézni, hogy ki adta ki ezeket a filmeket utoljára.

A Fűrészt a Budapest Film, így az ADS Service-nél kéne érdeklődni, a Kaptár pedig ha jól tudom SPI sorozat volt, így jelenleg a GHE az illetékes egy esetleges kiadásban.
0
2015. augusztus 27., csütörtök 15:21
Jó. És ezt honnan lehet tudni? Azt hogy éppen most kihez tartozik egy adott film!?
0
2015. augusztus 27., csütörtök 14:57
Mivel egyik filmsorozat se hozzájuk tartozik, így tőlük semmi.
0
2015. augusztus 27., csütörtök 13:45
Tisztelt kiadó!

Az alábbi filmek(sorozatok) érdekelnének, szerintem nem csak engem, hanem jó pár gyűjtőt még!

A FŰRÉSZ - teljes sorozat
A KAPTÁR - teljes sorozat

Van e rá legalább minimális esély?
0
2015. augusztus 27., csütörtök 12:18
Akkor nagyon remélem, hogy a kiadó lép az ügyben, nálam ez ugyanolyan első napos vétel lenne, mint a Stretch!
0
2015. augusztus 27., csütörtök 11:32
Rajta vagyunk a BD-n szinkronnal!
0
2015. augusztus 27., csütörtök 10:47
Azt hiszem, hogy a Cold in July (a tavalyi év egyik legjobb filmje) is a Universalhoz tartozik, már szinkront is csináltattak hozzá, így azt se ártana behozni. Mindegy, hogy DVD-n és/vagy BD-n, csak legyen!
0
2015. augusztus 26., szerda 20:28
Épp csak a film címét felejtettem el leírni. (-: Na, akkor még egyszer. (-:

Szóval a SRÁCKOR című film esetlegles jövőbeni Blu-ray kiadásáról szeretnék érdeklődni.

Tisztelt Bontonfilm!

Két kérdésem lenne.
1. Elkezdődött már az Xpress.hu-val közös teszt? Ha igen, várhatóan összejön majd a kívánt mennyiségű előrendelés ahhoz, hogy itthon is megjelenhessen a film BD-n?
2. Ha megjelenik a BD, tényleg csak az az egy extra lesz a lemezen, mint ami az Xpress.hu adatlapján olvasható? Nem ugyanazzal a specifikációkkal jelenik meg nálunk a lemez, mint külföldön? Mert a külföldi kiadáson két extra van:
- A 12 éves projekt - 19 perces
- Közönségtalálkozó Richard Linklaterrel és a szereplőkkel - 52 perces

http://www.blu-ray.com/movies/Boyhood-Blu-ray/103595/#Review
(A  Special Features and Extras  részben olvastam.)

Nekem ez a kiadvány lenne az első Blu-ray lemezem, ha megjelenik, és nagyon örülnék neki, ha megjelenne. (Szeintem nem vagyok ezzel egyedül.) Legyenek szívesek megjelentetni, az összes extrával, ami a külföldi kiadáson is rajta van, magyar felirattal! (-: Nekem személy szerint nem lenne baj, ha esetleg ne adj  isten még mindig csúszna a megjelenés, csak legyen egy tökéletes BD-kiadása a filmnek itthon is. (A DVD-kiadás mellett!) A VILÁG (EGYIK) LEGJOBB FILMJE nagyon megérdemelné!!!

Válaszukat előre is köszönöm.
0
2015. augusztus 25., kedd 20:00
Ugy tudom megjelenik novemberben dvdn is de csak az egyik hiper market ben (a T betüsben,csak hogy ne legyen reklám) lesz kapható elöször 2 honapig majd januárban már minden boltban kapható lesz.
0