Keresés

Sajtóközlemény: Új köntösben jelennek meg a Star Wars-filmek

2015. szeptember 4., péntek 1:04
Még várjuk a pontos DVD specifikációkat, de várhatóan ugyanazok az extrák lesznek a lemezeken, mint a korábbi kiadásokon, és mindegyik részen lesz magyar szinkron.
0
2015. szeptember 3., csütörtök 20:10
Sziasztok! Nekem csak két kérdésem van.
Lesz e esetleg valami extra tartalom a DVD kiadásokhoz, illetve 5.1-es magyar hangot kapunk e ?
:)
0
2015. augusztus 12., szerda 16:42
Dömi: kicsit elterelődött a gondolat arról a csapásirányról, hogy akkor a PV vagy a Disney-e az oka annak, hogy nincs Magyarországon Disney BD forgalmazás. Ha mindenáron a PV-t akarod gyalázni, felőlem tedd, ahogy mondani szokták nekem se kutyám, se macskám.

Ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni, a gyűjteményemben minden forgalmazótól és minden stúdiótól vannak "selejtes" termékek. Elég ha csak arra gondolok, hogy több évig éltem külföldön, ezért meglehetősen jól beszélek angolul, így mind szinkronnál, mind feliratnál találkoztam igen komoly félrefordításokkal. A helyesírásról pedig ne is beszéljünk.
0
2015. augusztus 12., szerda 16:14
"Szakmajukba"?????
Ez ugy vicc?!?!
Ha szakemberek dolgoznanak a PV-nel akkor nem lennenek ennyires es ilyen sok selejtes termekuk. Ha szakemberek  dolgoznanak ott akkor a sorozatgyartas elott a master lemezeket leellenoriznek. Es meg folytathatnam.
0
2015. augusztus 12., szerda 14:51
Dömi: a PV-nek gondolom két okból lehet érvágás: egyik, hogy a Disney beletenyerelt a szakmájukba, másrészt nem tudják kiszolgálni a vevőközönségüket, akik emiatt őket gyalázzák.

Nocturne-nek teljesen igaza van. Olyan kicsi a magyar DVD és BD piac, hogy örüljünk, hogy egyáltalán még vannak forgalmazók. Nézzük meg, hogy hova jutott az IC és a "Szelekt".
0
2015. augusztus 12., szerda 14:35
Nocturne: Egyetértek, olyan kevés BD fogy, hogy a Disney nem foglalkozik a magyar piaccal. De akkor ez miért a PV hibája?
0
2015. augusztus 12., szerda 14:21
44. Valóban. Kolosszális bevételtől esik el ezzel, hogy nem ad ki bd-t a lepkekaka méretű Magyar bd piacon. Szerintem a legjobb címek esetében is max néhány százat lehet eladni, és akkor még a gyengébb címekről nem is beszélve... Sok offline helyen már bd-ket sem árulnak, maradtak a dvd-nél, ami szintén nem sokkal van jobb helyzetben. Azt sem volt véletlen, hogy rengeteg bd-t néhány száz forintért szórtak ki, aminél ne mondja senki, hogy egy forintnyi haszna is volt a kiadónak. Éppen ezért, gondolom én, a provideo egyre kevesebbet rendelt, és végül elérte azt a szintet, aminél a Disney azt mondta, hogy ekkora mennyiségre már át se állítják a gyártósort.
0
2015. augusztus 12., szerda 14:19
ALLITOLAG nalunk csak 100-200 db-ok fogynak BD-kbol, tehat ez nem nagy ervagas ALLITOLAG a ProVideo-nak. Csak akkor azt nem ertem h ha 100-200 db fogy akkor mibol elnek meg, mert persze az is koztudott h europaban nalunk a legkisebb az arres ALLITOLAG.
Most akkor h is van ez???
0
2015. augusztus 12., szerda 13:39
Nocturne: ha nem ad ki BD-t, nincs bevétel. Elég egyszerű..
0
2015. augusztus 12., szerda 12:53
42. Bünteti magát? Azzal, hogy nem ad ki BD-t Magyarországon? Jó vicc.
0
2015. augusztus 12., szerda 0:57
DNS: nem értelek. Mi baja lenne a Disneynek a PV-vel? Ha pedig baja van, akkor miért nem veszi el a liszensz jogot, miért bünteti magát azzal, hogy nincs Disney BD forgalmazás Magyarországon? Ebben mi az ésszerűség?
0
2015. augusztus 11., kedd 19:23
40. Az eredeti kérdés nem is az volt, hogy a PV miért nem hozza ki a Disney-filmeket BD-n, hanem az, hogy a Disney miért nem engedi nekik. Vagy történetesen bárkinek - azaz miért nem szakít ezzel a társasággal, ha konkrétan valami baja van velük, vagy csak egyszerűen képtelenek eleget eladni/bevállalni a kiadványaiból.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. augusztus 11., kedd 17:07
DNS: teljesen egyetértek, a Disney iszonyatosan sok pénzt keres (nyilván nem keveset invesztál), ezért én sem gondolom, hogy sajnálni kéne őket. Viszont még mindig nem kaptam választ arra senkitől, hogy vajon a PV-nek mi oka lenne arra, hogy ne forgalmazza pont a Disney (elsősorban Marvel) címeket BD-n, amikor a szuperhős zsáner fénykorát éli, és messze ezek a filmek tartalmazzák legtöbb látvány és hangeffektet, amit pont ezért otthon BD-n, méter fölötti LCD vagy LED TV-n, brutál hangtechnikával érdemes nézni. Szerintem nem rajtuk múlik. Eddig kihozták a filmeket BD-n, most meg nem? Szerintem kapálóztak a döntés ellen rendesen.
0
2015. augusztus 11., kedd 16:45
38. Természetesen nem millió, hanem több tíz (vagy inkább száz!) MILLIÁRD dollár bevételt realizálnak.
0
2015. augusztus 11., kedd 16:40
37. Ezzel egyrészt az a gondom, hogy egyes infók szerint egy ideje valamivel nőtt a Blu-ray filmek eladása Magyarországon, mégis most tett keresztbe a Disney. De persze nem tudom biztosan, nincsenek a kezemben konkrét adatok, amivel ezt alátámaszthatnám.

Másrészt ne mondja nekem senki, hogy egy olyan globális cégóriás, mint a Disney, a mi parányi piacunkon való költségcsökkentéstől függne, illetve arra rászorulna. Akik az utóbbi nénány év leforgása alatt olyan dollármilliárdos franchise-okat várásoltak, mint a Marvel és a Star Wars, melyekből az elkövetkező néhány évben több tíz (vagy száz) millió dolláros bevételeket realizálnak (akár csak magát a kapcsolódó, eszméletlen léptékű merchandisingot tekintve), illetve világszerte gigantikus szórakoztató parkokat építenek, azok szájából elég nehéz hitelesnek tekintetni a hasonló panaszokat és kifogásokat...

Szóval nehogy már sajnálni kelljen a Disney-t, hogy milyen rosszul megy nekik!
0
2015. augusztus 11., kedd 13:31
Húha, úgy látom, hogy a labdarúgáshoz és a politikához hasonlóan a filmekhez, illetve a filmforgalmazáshoz is mindenki ért Magyarországon..

Legjobb tudomásom szerint a PV a Disney mellett a Warner filmeknek is a magyarországi forgalmazója. A Warner filmek pedig BD-n is megjelennek, tehát ha lehetősége lenne rá, akkor miért ne hozná ki a Disney és Marvel címeket BD-n? A cég kommunikációja szerint A galaxis őrzői volt az első film, amely a Disney döntése értelmében Magyarországon már nem jelenhetett meg BD formátumban. Mivel a Disney sem karitatív szervezet, gondolom pénzügyi okok miatt hozta meg a rajongók számára ezt a szomorú döntést. Tehát, ha több BD fogyna (kevesebben töltögetnének), akkor valószínűleg lenne még Disney/Marvel BD.

0
2015. augusztus 10., hétfő 16:32
Tényleg! Köszi!! Benéztem...
0
2015. augusztus 10., hétfő 10:25
34:
Azért 5öt mert a harmadik rész korábban már megjelent szinkronnal. Viszint a többi 5 most fog csak szinkronosan jönni DVD-n.
0
2015. augusztus 10., hétfő 9:56
A cikk a 6 filmből 5-öt igér szinkronnal dvd-n.
Ez senkit nem izgat? Hogy is lesz ez?
0
2015. augusztus 10., hétfő 2:26
Bocsánat, nem elégedetlenkedni szeretnék, csak két kérdés:
- a bővített szinkron hibáit és Vader EP5-ből hiányzó szuszogását sem javítják? (értem a "A BD-kiadványok tartalma megegyezik a már korábban megjelent változatokéval." mondatot, de hátha)
- a The Clone Wars animációs sorozat (folytatása) esetleg nem jön valamilyen formában (elvileg maradt WB)?
Köszi :)
0
2015. augusztus 9., vasárnap 2:47
A steelbook sizer must have lesz, meg akkor is, ha megvan az elozo gyujtemenyes doboz.
0
2015. augusztus 8., szombat 21:40
Én csak arra leszek kiváncsi hogy ezek együtt mennyit fognak érni.Remélem nem 10 ezret,mert akkor kevesen fogják megvenni.
0
2015. augusztus 8., szombat 20:55
Én csak arra lennék piszokul kíváncsi,hogy most furamód megfelelt a vájtfülű THX labornak a magyar szinkron minősége,hogy felkerülhetett a dvd-re?..vagy sok gyerekes szülő anyázós levele után észbe kaptak? :)
0
2015. augusztus 8., szombat 18:25
28. Én elhiszem, csak az volt megtévesztő, hogy konkrétan az Ultron korára hivatkoztál:)

Amúgy ja, reméljük úgy lesz.
0
2015. augusztus 8., szombat 18:05
27. Nem hoztam összefüggésbe.
Reményemet fejeztem ki, hogy egyszer lesz egy kiadó aki által lesz magyar vonatkozású Disney Blu-Ray.

0