Keresés

Sajtóközlemény: Új köntösben jelennek meg a Star Wars-filmek

2015. augusztus 8., szombat 14:19
26. Már bocsi, de az Ultron kora BD-t és a BontonFilmet hogyan hoztad összefüggésbe, amikor a Pro Video már bejelentette, hogy csak DVD-n fog megjelenni a film az ő "gondozásukban"?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. augusztus 8., szombat 12:59
Örülnék, ha a fémdobozok lemez nélkül is kapható lenne.
Gondolva azokra, akik már megvették az összes Star Wars Blu-ray lemezt.
Sejtésem szerint ez csak álom.

Az eddigi BONTONFILM kiadványok nagyon tetszenek csak így tovább (hajrá Bosszúállók: Ultron kora BD)
0
2015. augusztus 8., szombat 4:38
24. De a Disney miert akarta volna azt h ne jelenjenek meg ha az eg vilagon semmi kozuk hozza (az elso hat reszhez)????
Amugy az utolso mondatoddal maximalisan egyetertek!
0
2015. augusztus 7., péntek 22:46
23. Hát, nem tudom. Szerintem ha kifejezetten azt akarták volna, hogy ne jelenhessenek meg a filmek nálunk Blu-rayen, akkor nem is jelenhetnének meg újra. Mindez számomra azt látszik alátámasztani, hogy valóban a Pro Videoval mint forgalmazóval adódott valami komoly problémájuk vagy nézeteltérésük.
0
2015. augusztus 7., péntek 22:16
20-21.
Hidd el semmi koze a Disney-nek ehez a 6 reszhez!
0
2015. augusztus 7., péntek 21:37

17.

Fentebb ez olvasható:
"A BD-kiadványok tartalma megegyezik a már korábban megjelent változatokéval."

Tehát nem fognak új szinkront csinálni a filmekhez.

0
2015. augusztus 7., péntek 21:16
19. Jah, amúgy a cikkben is írva vagyon, hogy "a megjelenésekről a tegnapi napon adott hírt a Walt Disney Studios, a Lucasfilm Ltd. és a 20th Century Fox".

Ezek szerint csak kellett legyen valamiféle megállapodás, különben hogy került volna a képbe a Disney egyáltalán?
0
2015. augusztus 7., péntek 20:51
19. Én úgy tudtam, hogy a Fox már csak a IV. rész forgalmazási jogát birtokolja, a többi elvileg mind a Disney kezében van. Nem hiszem, hogy ez a megállapodás csak a digitális terjesztésre vonatkozik...

http://www.parameter.sk/rovat/kultura/2015/04/07/digitalisan-forgalomba-kerulnek-pentektol-star-wars-klasszikusok
http://www.businessinsider.com/new-star-wars-opening-removes-20th-century-fox-2015-4
0
2015. augusztus 7., péntek 20:41
18.
A Disney semmit nem hagyott jova mert ezeknek a regi filmeknek a jogai egyszeruen nem kerultek at hozzajuk hanem maradt a FOX-nal. Ennyi.
0
2015. augusztus 7., péntek 20:19
15. Nyilván nem egyszerű, de ezek szerint az egész csak megállapodás kérdése. Ha a Disney jóvá tudja hagyni, hogy a Fox az aktuális forgalmazóján keresztül újra megjelentesse nálunk is a korábbi filmeket, akkor azt miért nem tudja jóváhagyni, hogy a PV-hez képest egy másik forgalmazó adja ki a jövőbeni Star Wars filmeket - vagy akár az összes ezutáni Disney mozit?
0
2015. augusztus 7., péntek 19:41
Szinkron milyen lesz?
Nem ártana egy teljesen új szinkron
0
2015. augusztus 7., péntek 19:40
De az még mindig érdekes hogy "csak" a Disney nem ad mi itthon bdt,mig a többi kiadó viszont igen.
Még mindig érdekelne vajon mi lehet(et) a vaoldi indok.
De ez örökre rejtély marad.
0
2015. augusztus 7., péntek 19:15
12.
Sajnos nem ilyen egyszeru. :(
0
2015. augusztus 7., péntek 18:35
10.
Akkor erről ennyit. Azt hittem, hogy innentől kezdve már csak a Disney folytathat bármilyen üzleti tevékenységet, ami a Star Wars franchise-zal kapcsolatos. Pl. ha jól emlékszem akkor a Marvelnél is úgy volt, hogy a Bosszúállókat megelőző filmek BD-éinek újrakiadását már a Disney csinálta. Nagyon-nagyon örülnék neki ha ez a töketlen Pro Video átadná a Disney kiadványokat a BONTONFILM-nek. Biztos vagyok benne hogy ők legalább megpróbálnának egyezkedni az ügyben.
0
2015. augusztus 7., péntek 18:28
A Bontonfilm egyre szimpatikusabb. Remélem, sokáig maradnak, és tartós lesz a kezdő lendület. Azért a már korábban kiadottak mellett nálunk eddig meg nem jelent klasszikusok is befigyelhetnének.
0
2015. augusztus 7., péntek 18:22
10. Na azért álljunk csak meg egy pillanatra. Ha az megoldható volt, hogy ezeket a filmeket a BontonFilm adja ki, akkor nem lenne arra is lehetőség, hogy a jövőben készülő Star Wars mozikat is ők hozzák be hozzánk a Pro Video helyett?

Amúgy gratula a kiadónak.
0
2015. augusztus 7., péntek 18:22
A BD-kiadványok tartalma megegyezik a már korábban megjelent változatokéval.
0
2015. augusztus 7., péntek 18:15
9.
Sajnos nem fognak tovabbra se jonni a Disney BD-k. Az eddigi SW-k a FOX-hoz tartoznak meg. Viszont az uj resz a Disney-hez igy a Draga ProVideo-nak koszonhetoen nem fog jonni a tobbi Marvel filmekkel egyetembe se BD.n.
0
2015. augusztus 7., péntek 18:02
Légy szíves mondjátok, hogy ez akkor azt jelenti hogy megint megjelennek nálunk a Disney filmjei BD-n!!!! Vagy ez most csak valami kivételes eset lenne és Bosszúállók meg Ébredő erő BD-kről ne is álmodozzunk?
0
2015. augusztus 7., péntek 17:52
Le a kalappal a kiadó előtt! Nem semmi kollekció, de tényleg.

Nagy kár, hogy engem a Star Wars univerzum úgy ahogy van maximálisan hidegen hagy, pedig simán elcsábulnék ha egy kicsit is érdekelne a téma.

Nagyon tudnék örülni viszont, ha jönnének Universal katalóguscímek is. Lenne mit megjelentetni.

0
2015. augusztus 7., péntek 17:17
Nekem is kéne csak eredeti moziváltozatos Bluray-t. A felújított film CGI technológiával nagyon beteges!
0
2015. augusztus 7., péntek 17:15
Szuper hír, csak így tovább BONTONFILM. Jó lenne, ha a következő Star Wars filmek is jönnének idehaza BD-n.

0
2015. augusztus 7., péntek 17:09
Ja és Jarr-Jarr binks eltünhetne az első részböl. :-)
0
2015. augusztus 7., péntek 17:08
3:örülnék ha igazuk/ad lenne.
Mert nem hiányzik a Lucas féle "felujitott" változat(ok) jobb lenne az eredeti film kopia.
0
2015. augusztus 7., péntek 16:53
Külföldi oldalakon terjed egy pletyka, hogy esetleg az eredeti trilógia (IV-V-VI) lemezeire az original theatrical cut kerül fel. Tehát hogy Lucas-nak sem a 97-es, sem a legutóbbi BD kiadásos kókányolásai nem lesznek benne.
Kérdés hogy ebből mi igaz?
0