Keresés

Tango és Cash

2006. június 4., vasárnap 2:13
Gáti Oszkár Stallone szinkronizálásakor mindíg fenomenális.
De a Tango és Cash különsképpen viszi a pálmát. Ez lazaság, meg a sok jó duma......QRVA JÓ :D
Bár ez persze nagyban Stallone-nak köszönhető.  Nagyon szeretem ezt a filmet, meg is vettem régebben DVD-n, de szinkron nélkül nem olyan jó.
SZINKRONOSAT AKAROK! :)
0
2006. június 4., vasárnap 0:16
teljesem=teljesen
0
2006. június 4., vasárnap 0:15
Amikor azt írtam, hogy a két kiadás teljesem megegyezett, akkor azt úgy értettem, hogy a két kiadású film játékideje másodpercre pontosan megegyezett.
0
2006. június 1., csütörtök 5:33
A szinkronja tényleg jó, Hegedűs D.Géza és Gáti Oszkár fantasztikusak!!! Külön érdekesség a "Jaj, cica eszem azt a csöpp kis szád"-at éneklő bohém szinkronja. :-)))
0
2006. június 1., csütörtök 0:59
Egyébként mikor jön a Tango&Cash szinkronizált változat? (ja és vágatlan változat) :)
Imádom a szinkronját! Ez is bőven legendás szinkron :)
0
2006. június 1., csütörtök 0:45
És abból ugyan mit vághattak ki? A nagy gonosz hullámot vagy a sok büdös halat? :)
0
2006. június 1., csütörtök 0:18
Bár nem ide tartozik, de a Viharzóna c. film, régi, papírtokos kiadásából kétfélével találkoztam:az egyiken ott figyelt az olló, hogy vágott, míg a másikon át volt húzva az olló - vágatlan. A két korong egyébként teljesen megegyezett!
0
2006. május 31., szerda 23:57
hát RTL KLUB lazán kivágott belőle úgy 3 percet idáig...pedig a film felénél járunk...
0
2005. július 17., vasárnap 22:06
A napokban láttam az egyik multiban kirakva az új müanyag tokos változatban és azon a VÁGATLAN verzió szerepel!Létezik,hogy kiadták így is?Az volt a gyanús,hogy 3 perccel rövidebb időtatram van feltüntetve viszont a katalógusszám ugyanaz!Ha valaki tud infót szóljon.
Köszi.
0
2005. május 24., kedd 10:46
Hát úgy 10 éve én nagyon jó filmnek tartottam, de mára már szinte fárasztó végig nézni.
Egyetértek jézusKirályal Kurt Russsel-nek ettől jobb filmjei is vannak, pl.: Csillagkapu és Menekülés New Yorkból.

A szinkrnos verzióra meg szerintem lehet esély az elmúlt fél évben kijött pár régi kiadású Warner DVD szinkronnal.
0
2005. május 24., kedd 0:29
"Ki ez?"
"Ez az én kis menyasszonyom - HELYEDRE" : )
0
2005. május 24., kedd 0:15
Az eredeti szinkron nagyon sokat dob ezen a filmen! Amíg nem kerül rá a lemezre, addig tőlem akár 100 Ft-ra is leakciózhatja a Warner. :) (Remélem, most elfogy az összes régi kiadás!)
0
2005. május 23., hétfő 22:26
"Murata ÉRTÉKELÉSE:  
(2 látogatóból 2 találta hasznosnak ezt a hozzászólást)

Szellemes kis film ami a mai napig teljesen élvezhető.Az egyik nézhető Kurt Russel film az executive decison mellett.Az akciók,a karakterek és a szinészek nagyon jók. "

Hm, és ezt a hozzászólást 2-ből 2 találta hasznosnak? Kurt Russel-nek ennél messze jobb filmjei voltak, a Kurt Russel filmek  nézhető  minősitése meg egyenesen lealacsonyitó - főleg, ha eszembejut a Dolog. (Ha már Kurt Russel akció, akkor pedig Escape From NY).
0