:-)) Fogadjunk, hogy Grincset néztél gyertyagyújtás előtt! ;-)
0
2011. december 25., vasárnap 9:30
16089
LIKE. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 25., vasárnap 1:26
52684
Számomra igazán jóleső érzés látni, olvasni a sok egymáshoz kedves embert! Kívánom mindnyájuknak, hogy ez a kedvesség, figyelmesség, barátságosság tartson ki még nagyon hosszú ideig, mert ez egy jó közösség éltető ereje. Egyben megköszönöm a felém áradó jókívánságokat, sms-eket, verseket, leveleket, (az e-képeslapot külön is!) és minden barátomnak és kedves fórumtársamnak kívánok boldog Karácsonyt, kellemes ünnepeket!
Az Erő legyen veletek! :)
most posts by TM
0
2011. december 25., vasárnap 0:05
1277
Kedves Creeper!
Köszönöm, hogy megemlítettél, igazán jól esett! Én is kívánok Neked és minden Xpress fórumosnak, valamint az Xpress stábnak Nagyon Szép, Áldott és Boldog karácsonyt!
Ez pedig szerintem valahogy ideillik, egészen karácsonyi hangulatú...nem a címére gondoltam, csak hallgassátok :)
0
2011. december 24., szombat 23:30
3428
...továbbá Boldog Karácsonyt kívánok az Xpress összes fórumozójának, dolgozójának és segítőjének! :)
0
2011. december 24., szombat 23:26
3428
Kedves Creeper!
Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok Neked én is, ki nagyon hálás, hogy megemlékeztél szerény személyemről, s hogy rendre lájkolod az általalam a facebook-ra felrakott zenéket, s hogy megszerettetted velem a horrorfilmeket! :)
Köszönettel:Horváth Barna alias brown.
0
2011. december 24., szombat 23:17
826
Boldog Karácsonyt Minden Kinek! :-)
0
2011. december 24., szombat 22:21
19952
:)))
Boldog Karácsonyt Neked is!!!!
0
2011. december 24., szombat 21:34
14594
Látszik, hogy visszafelé haladtam az olvasással, örülök, hogy így megemlítésre kerültem. Viszont kívánom mindenkinek, hogy az előttünk álló év minden tekintetben legyen jobb annál, ami most fog majd véget érni.
A jövőben is igyekszem megőrizni a jó szokásomat, hogy a megvásárolt BD-kiadványokról objektíven mondjak véleményt.
0
2011. december 24., szombat 20:48
14594
Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)))
0
2011. december 24., szombat 20:04
5023
Boldog karácsonyt minden DVD és BD gyűjtőnek! :)
0
2011. december 24., szombat 19:53
982
Boldog Karácsonyt minden fórumtársnak! :)
0
2011. december 24., szombat 18:46
4595
Köszönöm a jókívánságokat, boldog karácsonyt neked is!
0
2011. december 24., szombat 18:38
1849
Áldott Békés Karácsonyt Mindenkinek! Ritkán járok erre, de az tény, hogy remek barátokat szerezhet az ember. Még ha egyelőre csak virtuálisan is! :P
0
2011. december 24., szombat 18:04
6697
Köszönöm én is creeper!
Békés, Boldog Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok én is Neked és minden fórumozónak és az Xpress dolgozóinak, valamint Sikeres Új Esztendőt is kívánok mindenkinek!
Sajnos internet gondokkal küszködök, úgyhogy most nagyon ritkán vagyok net közelben.
0
2011. december 24., szombat 16:59
16089
Creeper! El nem tudod képzelni, milyen jó érzés volt a nevemet is a felsoroltak között olvasni. Így legalább biztosan tudom, hogy egy közösség része vagyok, és talán számítok is valamit, még ha a stílusom nem mindig megnyerő.
Legyen Békés, Áldott Ünneped Neked is, sok szépet és jót kívánok!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 24., szombat 16:13
16458
Köszi Creeper! :) Kellemes Ünnepeket neked is!
0
2011. december 24., szombat 16:10
8977
Ez jobban tetszett, mint a Mártírok és a Cannibal Holocaust egymás után nézve! :) Jó volt olvasni, hogy van, aki iylen jól ismeri a fórumtársakat, ha nem lett volna előtte a név, szerintem akkor is a 95%-ról tudtam volna, kiről van szó! Neked is nagyon boldog ünnepeket! Újév előtt meg még úgyis "beszélünk" itt! :)
0
2011. december 24., szombat 16:00
2464
Boldog Karácsonyt az oldal szerkesztőinek és minden kedves fórumtársnak!
0
2011. december 24., szombat 15:34
7151
Túl az ünnepi ebéden, de még innen az ünneplésen, négy személyről mindenképpen szeretnék külön is megemlékezni, tehát Boldog Karácsonyt Kívánok ezúttal is:
– Rosszkutyusz barátomnak, aki mindig képes arra, hogy az év többi 362 napját is emlékezetes élménnyé tegye, és aki talán maga sem emlékszik már arra, hogy mi igazából nem is az Xpressről ismerjük egymást
– Santino89 kollégának (aka filmbook.blog.hu), akinek kitartó lelkesedése és rajongása a film csodája iránt a tovatűnt ifjúságomra emlékeztet
– Marokkó cimborának, aki a filmvilág számomra egyáltalán nem ismert – vagy addig csak kevéssé méltányolt – szféráiba vezetett be
- Daemiaennek, akinek Xpressről való eltűnése óta egyáltalán nem vagyok képben a filmvilág és a magyar moziműsor aktualitásairól
P. S.: Bár hozzám valószínűleg jobban illene, ha egy Boney M.-dalt (Mary s Boychild) küldenék mindenkinek, aki szereti .)), de most a boldogság mellé vidámságot is kívánok:
Shakin Stevens: Merry Christmas Everyone
0
2011. december 24., szombat 15:25
7271
Kedves creeper, nagyon szépen köszönöm Neked, hogy szerény személyem is külön megemlítetted ilyen illusztris tagokat magában foglaló csapatnak szánt karácsonyi üdvözletedben. :-) Ezúton kívánok és is hasonló szépet Neked és családodnak, valamint az Xpress-közösség valamennyi tagjának!
0
2011. december 24., szombat 15:17
8260
Köszi creeper a kitüntető figyelmet, jól esett. Egyúttal - stílusos maradva az eddigiekhez, meg írásodhoz - az alábbi képpel kívánok
Boldog Karácsonyt és filmekben gazdag Jézuskát mindenkinek!
0
2011. december 24., szombat 14:58
2601
Boldog karácsonyt neked is creeper és minden hasznos hozzászólónak!