Keresés

Boldog Karácsonyt!

2011. december 24., szombat 14:13
Köszönöm a jókívánságokat kedves Kolléga. :)

Viszont kívánok Neked én is szép és boldog Új esztendőt,boldogságot,sikert és persze sok-sok filmet a polcodra !

üdvözlettel:

Argento
0
2011. december 24., szombat 14:03
Nagyon Boldog és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek aki közreműködik az Xpress formálódásában (tulaj, munkaerő, fórumozó) és ne felejtsük ki a legfontosabb láncszemet, a könyvelőt!! :)

Köszönöm nektek az egész éves segítséget minden baromságban (legutóbb a házimozi rendszer vásárlásban ami még mindig képlékeny úgyhogy a megfelelő fórumban sokkolom a népet ha itt az ideje:) :))

Mindenkinek minden jót, sok kiadványt, sok pénzt sok-sok szeretetet!
0
2011. december 24., szombat 13:57
Nagyon kedves ez a megkülönböztetett figyelem amit felém tanúsítasz :) :) Én is Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok neked és sikerüljön minden amit eltervezel!!!!!

Bíboreső :)
0
2011. december 24., szombat 13:55
Nagyon szépen köszönöm kedves Creeper, jól esett, hogy gondoltál rám külön is :)
Én is nagyon boldog, békés, örömteli karácsonyt kívánok Neked és az egész családodnak is :)
0
2011. december 24., szombat 13:52
Köszönöm és viszont kívánok nagyon boldog és békés karácsonyt Neked és szeretteidnek :)))

(Viszont, hogy tisztázzam: nem orvos leszek, hanem kutató, másnéven laborpatkány.) :)))
0
2011. december 24., szombat 13:44
Nagyon kedves, jólesett! :)

Boldog karácsonyt neked, családtagjaidnak és minden kedves fórumozónak!
0
2011. december 24., szombat 13:32
Békés, boldog karácsonyt mindenkinek !

http://www.warmandfuzzyfeeling.com/
0
2011. december 24., szombat 13:25
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
0
2011. december 24., szombat 13:22
Kedves Creeper!

Magam is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Neked és persze minden xpresses fórumozónak és munkatársnak, akikkel (egyelőre?) még csak hivatalos viszonyban vagyok, így nem állt módomban személyre szóló üdvözlőlapot küldeni nekik.

field
0
2011. december 24., szombat 13:11
Boldog és Békés Karácsonyt...

- Xpress.hu-nak, a határtalan türelmű és toleranciával rendelkező bolttulajdonos-filmbarátnak és teljes csapatának, hogy minél tovább nyereséges legyen azzal foglalkozni, amivel sok-sok filmrajongó számára egész évben örömet szereznek
- DVD"AE"Extrának, aki nemcsak a jelen, de a jövő generációját is filmszeretetre neveli, hogy minél több, kiválóan megszerkesztett megjelenési hírt és remekbe szabott értekezést olvashassunk a továbbiakban is
- TheHungariannek és Gorgoroth-nak, hogy áldozatos adatgyűjtögető és rendszerező munkájuk gyümölcseként nyomon követhessük a mozifilmek hazai és külföldi nézettségi adatait
- téglagyári megállónak, hogy minden topicban hasznos, informatív és humoros beszélgetések szülessenek, a legigényesebb és legötletesebb magyar zenékkel fűszerezve
- R2-D2-nak, a tömörítetlen hangformátumok szakértőjének és hogy Lucas sagája kicsiny körünkben is halhatatlan maradjon
- Dragonslayernek, aki mindig kiszimatolja, az új megjelenések közül mit érdemes leemelni a polcról
- PB-nek, aki meghallja a rétegfilmek legínyencebb melódiáit is
- Argento-nak, a vakmerő vörös lemezes srácnak, akihez bármikor bizalommal fordulhatunk a házimozizás technikáját illetően
- andrew1975-nek, hogy a remekül sikerült erőszakos filmek híre ne kerülje el közösségünket
- Niwroknak, aki sosem futamodik meg egy jól átgondolt, alapos vélemény közlésétől és nem fél kiállni az igazáért
- Döminek, aki megmutatja, hogy amikor az élet éppen cserbenhagy, akkor sem kell széttárnunk a karunk és lemondanunk rajongásunkról
- purple rain-nek, aki úgy tud örülni egy megjelenési hírnek vagy vásárlásnak, mint senki más (tessék végignézni az Avatart:)
- Tadamnak, aki idővel fel fog öltözni egy kis magabiztossággal, hisz lótifuti módon mindig igazolja, hogy az agy végül úgyis a békére törekszik
- Jason Toddnak, aki lelkesen informál minket a legnagyobb érdeklődésre számot tartó képregények megjelenéséről és egyéni rálátással rendelkezik a képregényfilmek körében
- ELECTRIFY-nak, aki hősiesen kajtat az elfeledett, joglejárt lemezek után és idővel lesz annyi lelki ereje, hogy belássa, együtt, békében sokkal erősebbek vagyunk, mint a magányos farkasok
- Joe Cornelius Hallenbecknek, a jövő fogászának, aki fiatalkora és lazasága ellenére példamutatóan megbecsüli azt, amiért dolgozik
- Mr. Unpronouncable-nek, aki sosem késlekedik, ha aktuális filmélmény közzétételéről van szó
- Lord Picardnak, akinek egy fél fórum drukkol azért, hogy maradjon számára egy példány a Jurassic Park BD-gyűjteményből
- Simon Peter Grubernek, aki Facebook-ismerősei számára sem titkolja el, micsoda remekül összeválogatott filmgyűjteménnyel rendelkezik, gyakorlatilag kartávolságra
- Corvinusnak, a tökös beszólások és a pofátlan humor képviselőjének
- Jesternek, aki keveset szól, de akkor nagyot üt
- brownnak, az egyébként remek ízléssel megáldott Facebookozónak, a klasszikus stúdiófilmek határtalan imádójának
- Gyulusnak, aki előtt mindannyian tiszteleghetünk családközpontú felfogása miatt, melyben a legkisebbtől a legidősebb generációig mindenki talál helyet
- vape-nek, az inkognitóját hűen örző mérnök-informatikusnak, akire azért nézhetünk fel, mert sosem hagyja magát kimozdítani a lelki békéjéből
- fieldnek, az elképesztően igényes filmelemzéseiről és nyelvtani tudásáról híres fordítónak, hogy a kultúra sokáig jelen lehessen körünkben
- wishmaster83nak, az újdonsült férjnek, aki sosem szarozik, ha horrormegjelenés van a láthatáron
- tchabeenak, a legcsípősebb hozzászólások szerzőjének, aki mindig segítőkész, ha információra van szükségünk
- DaveDaminának, akit pont nem itt ismertem meg, ám ettől még állandó nyaraló- és hepajkodótársak lettünk
- Remo-nak, aki elfeledett katalóguscímekről épp olyan informatív sorokat tud összeállítani, mint aktuális BD-megjelenésekről; remélem, higgadt stílusa és tárgyilagos fogalmazása sokáig velünk lesz
- Mikey-Softnak, az egyik legérzékenyebb szemű és fülű házimozigurunak, akinek sok lelki erőt és talpraesettséget kívánok egy új munkahely becserkészéséhez
- Rainbownak, a pazar filmes ízlésű tanárnőnek, aki brit, vagy épp dán nyelvezetű rétegfilmek iránti lelkesedésével sokunk számára szerzett életre szóló filmélményt
- Agentorange-nak, akinek rohanó életében kevesebb ideje maradt ránk, de attól még igényes precizitással választ magának korongot a legrétegebb olasz horrorból is
- CV-nek, a klasszikus európai réteghorrorok kitartó rajongójának, akinek kívánom, váljon valóra a mindenkori hazai megjelenési vágyálma
- Poszának, a távcsöves kukkolónak :) a csodálatos Hold-fotókért
- Angelusnak és Enny-nek, akik blogolás mellett néha vissza-visszajárnak

Ha valaki most csalódottan vette tudomásul, hogy nem találja fent a nevét, az egyáltalán ne búsuljon, hisz semmi nincs veszve, azt kívánom, hogy a jövő évben még inkább megismerhessük egymást! Ettől függetlenül az agyam is lehet lyukas, szóval ha valakit kifelejtettem, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem veszem emberszámba - így tehát Mindenkinek egy gigantikus tálat kívánok, melyet feltölthet bejglivel, valamint azt, hogy önfeledten élvezze a szeretet és a béke ünnepét azok körében, akik szeretik és akiket szeret, valamint őszinte hittel, reménnyel és békével tekintsen a közelgő, 2012-es év felé!
0
2011. december 24., szombat 12:51
Van amit én is elengedek a fülem mellett. Speciel azt, hogy az év legjobb kiadványának fórumát, s magának a terméknek az élvezetét sikerült tönkretenni, mindezen keresztül engem betámadni, miután igyekeztem minél méltóbb fotókat készíteni a remekmű megjelenésről, nos, ez már túlmegy azon a ponton, amit empátiával lehet kezelni.
De nem vészes, túlélem, s aki ismer, az tudja, hogy az ugatásom kizárólag kutyáknak szól. Sajnálom, hogy pont ebben a topikban került erre sor, de hát ez is azért van, mert az előttem megnyilvánulók nem voltak épesek tisztelni a topik szentségét. Ha meg már bombázunk, csináljuk rendesen, talán így emlékezetesebb lesz, s jobb eséllyel lesz foganatja. Valahol ez is építő jellegű, csak hosszútávon.
most posts by TM
0
2011. december 24., szombat 12:36
pedig hidd el,sokszor meg van ugyanúgy bennem is a késztetés,hogy néha így vezessem le a mindennapok fáradalmait,de már vagy túl fáradt vagyok ehhez is,vagy pedig évről-évre öregedve már több az empátia bennem és nem akarom mások érzelmi világát feleslegesen bolygatni. :)

már egy fórumon sem szívesen teszem ezt,pedig itt lenne ez a legkényelmesebb,nickek mőgé bújva viszont úgy gondolom az élet egyik legnagyobb igazsága/tanulsága az,hogy megtanuljuk respektálni egymás hibáit is,nemcsak erényeit.mindenkiben más értékek és hibák vannak,na meg az életszemléletünk is jelentősen eltér.ez nem baj,hiszen így lehet tapasztalatot cserélni,amiből megint csak tanulni lehet,akárcsak egy félreértésből született felesleges vitából is utólag le tudjuk szűrni a tanulságot.de egy vitához mindíg minimum két ember kell,s nem feltétlen kell nekünk lenni annak az egyiknek.jobb nem lesz tőle a napunk,na meg a Karácsonyunk sem. ;)
0
2011. december 24., szombat 12:04
Látod, például te és én nem öljük egymást, van remény! :)
Elégedetlenkedők mindig is voltak és lesznek, összetartás pedig sosem volt, és nem is lesz, de ha mégis, akkor az nem népfelkelés által, hanem a milliárd sokadik hatványának megfelelő számú tonna cementtől, amivel kiöntik a Kárpát-medencét.
most posts by TM
0
2011. december 24., szombat 11:28
OFF:

előbb voltam lent a közértben.ott épp a kasszás hölgy veszekedett egy vevővel.előbbinek volt igaza,de a megnyilvánulása "a fa**omat már..." (pedig ő az eladó) ékesen tükrözi az emberik mostani hangulatát és depressziós,feszült állapotát.

sajnos tegnap meg nekem volt melóhelyen részem 1-2 ember részéről pár nem éppen kellemes megjegyzésben és számokérésben,amik marha jól estek még így Szenteste előtt. :/

egyre rosszabb ez az ország...mi meg még öljük is egymást és így gyorsabban megyünk a szakadékba. :(

OFF vége

Eme nem túl vidám kis fenti gondolatmenetet lezárva ,mindenkinek szeretnék békés és szeretetteljes Karácsonyt kívánni:a Fórumozóknak,Vevőknek és az Xpress csapatának is.

Találkozunk jövőre !
0
2011. december 24., szombat 11:23
Az a bögyölőd. Na, remek ötlet!
most posts by TM
0
2011. december 24., szombat 11:22
Te viszont az évek alatt semmit, pedig korábban fecceltem beléd jó energiát is. De hát ahogy a mondás tarja, a szobrot faragni kell.
most posts by TM
0
2011. december 24., szombat 11:20
Az ilyen nethuszár-félék mindig jól megmondják a magukét: persze nem személyesen, mert akkor egy kissé összemennek és elnémulnak. Na, megyek és miheztartom magam, hogy ne mételyezzem tovább az itteni légkört! :-O
0
2011. december 24., szombat 11:16
Úgy örülök, hogy rendben van veled minden, jól érzed magad és hogy ennyire ismersz. Annak meg főleg, hogy tőlem is tanultál valamit! :-O
0
2011. december 24., szombat 11:12
Ez nem a karácsony, ez a fórum, éppen két paraszttal, akiknek már ideje, hogy valaki megmondja a frankót miheztartás végett. Nem most van itt ünnep, hanem majd ha már nem mételyezitek tovább az itteni légkört.
most posts by TM
0
2011. december 24., szombat 11:09
A szarkeverő mindig is te voltál. Még a jókívánságaid is hazugak. Arra reagálok, amire akarok. Ezt tőled tanultam.
most posts by TM
0
2011. december 24., szombat 11:09
???
Hadd éljék ki magukat a gyerekek.Bár sejtem mire írod,de nem azt kell nézni mit mond,hanem hogy ki mondja.Bár az sem kell nézni,nem kell olvasni a taplók hsz-eit.Hadd töltse méreggel a karácsonyt. :))
0
2011. december 24., szombat 11:05
Bár az éves filmes lista keretében szoktam megtenni, de az még várat magára, ezért itt kívánok az Xpress minden munkatársának és olvasójának békés, boldog karácsonyt.

0
2011. december 24., szombat 11:05
Boldog Karácsonyt az Xpress csapatnak és mindenkinek aki megfordult itt a virtuális boltban !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ui.: srácok, ne OFF-oljatok már itt....
0
2011. december 24., szombat 10:53
Vigyázz, mert a végén még lerombolod abban a maradék szűk rétegben is a magadról eddig felállított képedet! Ami mellesleg talmi, ugye... :-O

Kértem már szépen, hogy ne reagálj! Olyan nehéz ezt megállni?

Szerinted egyébként erre "ugrok"?
0
2011. december 24., szombat 10:52
Boldog karácsonyt és jó filmekben, szép kiadásokban és az ezekre fordítható erőforrásokban gazdag új évet kívánok minden filmbarát fórumtársnak!
0