Keresés

Győzike (1-4. rész)

2007. augusztus 15., szerda 11:18
Elolvasgattam tegnap ezt a rengeteg felgyűlt hozzászólást, és -egyébként- örömmel tapasztaltam, hogy ezen a fórumon sincs túl sok rajongója Győzőnek, de ezzel kapcsolatban két dolog eszembe jutott.
Először is szerintem kicsit túl van lihegve ez a "utáljuk Győzikét" dolog. Olyan érzésem van, mint annak idején a Való Világgal kapcsolatban, amit mindenki utált és mégis több millióan szavaztak rá. Az egyik professzor az egyetemen egyszer azzal kezdte az előadását, hogy mennyire el van szörnyűlködve azon, hogy mindenki a VV-t nézi, ahol azt "kell" látnunk, hogy X. szereplő Y-al milyen alpári módon veszekszik, aztán meg C. szereplő K.-val élő egyenesben gyártja a gyerekeket, és mégis az emberek ezeket tartják bennt. Vagyis egyértelműen kiderült, hogy a professzor úr minden este ott ült a tv előtt és bámulta a műsort (talán még szavazott is). Emellett is van egy barátom, aki tényleg inteligens, mégis nézi a Győzikét, egyszerűen azért, mert reggel 8-tól este 8-ig dolgozik és utána már nem ül le az ember megnézni egy művészfilmet, hanem békésen álomba röhögi magát Gy-n.
A másik, hogy tudomásul kell venni, bármennyire is nem szeretjük, az emberek - ki merem mondani - többségének valóban győzike kell. Magasan sz.rnak ők Bergmann-ra, Milos Forman-ra, Scorsese-re meg Kim Ki-Duk-ra, azt se tudják eszik vagy isszák őket, a Kagemusha-ról meg azt hiszik valami étel. Az RTL Klub, meg maga Győző is jól csinálja, hogy ebből annyi pénzt keres amennyit nem szégyell (persze szerintem ebben a történetben Győző is át lett k.rva, tekintve hogy milyen szépen ráment az élete, szóval megint az RTL az, ami tökéletesen jól jött ki az egészből). Összességében tehát azt mondom, felesleges az ilyen hülyeségeket, mint a Gy show bántani, egyszerűen csak nem kell megnézni, mellsleg ezeket a műsorokat éppen nagy részben a sok kritika tartja életben, ha kutya nem foglalkozna velük hamarabb kimúlna az egész. De ez csak az én véleményem.
0
2007. augusztus 14., kedd 10:17
Ha még nincs meg, most AKCIÓSAN beszerezheted (itt bizonytalan), nem kell mást tenned, mint megvenni keddenként a Napi Ász újságot, melyhez mellékletként jár a korong.245,- Ft. újság és lemez! kell több a színvonalas kikapcsolódáshoz?!  :-)))))))))))
Lassan repcsiről fogják szórni, mint az állj át a mi oldalunkra röplapokat a háborúban.:-)))
0
2007. június 19., kedd 22:18
Vicces, hogy mindenki szídja, köpködi, de azért belenéznek, foglalkoznak vele. Holott ha ezt is mellőznék, már rég nem lenne Győzike, de sajnos nem így van.
0
2007. május 24., csütörtök 0:31
Anyás!Nem sokat irtam szeptemberben ehez a szörnyűséghez!De igy visszaolvasva még mindig igy gondolom!
0
2007. április 16., hétfő 21:58
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. április 26., szerda 18:45
Engem a hülyék a való életben is fárasztanak, nem hogy röhögnék rajtuk. Így az RTL környékét is kerülöm amikor megy a Gáspár család heti mizériája.
0
2006. március 25., szombat 23:27
Ezen a topicon én még mindig halálra röhögöm magam :)
0
2006. március 25., szombat 17:23
James0512!

Miért nekünk mi marad meg az amcsikról, ha megnézzük Ozzy marhaságait?
0
2006. február 16., csütörtök 10:36
Magasan hordjuk az orrunkat, de mi az élővilág NAGY túlélői vagyunk!
Mellesleg eközben még a gerincünk is egyenes maradt! :-)
most posts by TM
0
2006. február 15., szerda 20:14
Mocskos rasszista! Anti-zsiráf Nemzeti Tömörülés Szervezetének (ANTSZ :-) létrehozását tervezem, mert olyan fent hordják az orrukat!
0
2006. február 15., szerda 19:22
Igazad van, elnézést kérek az egész állatvilágtól!
A magam részéről mellesleg zsiráfpárti vagyok!
most posts by TM
0
2006. február 15., szerda 19:20
Addig kell ütni, amíg meleg! :-)
most posts by TM
0
2006. február 15., szerda 19:18
Naaaaaaaaaaaa! Nehogy má lezsidózz egy kafferbivalyt is! Szegény zebrák, mindenki rájuk tapos! Pedig ők ugyanolyan közel állnak a természethez, mint Győzike!
0
2006. február 15., szerda 19:16
Győzike azóta mégiscsak aláírt az RTL Klubnál, tehát folytatódik a show. (Rossznyelvek szerint már márciusban.) Na, ennyit Győzike fogadkozásairól ("Elég volt!") meg szavahihetőségéről. Amúgy nekem fütyimindegy, eddig se néztem, ezután se fogom, de az összefoglalókat alighanem én is meg fogom csípni egyéb műsorok reklámszünetében...
0
2006. február 15., szerda 19:13
Mindenki szidja ezt a kiadványt, de arra senki nem gondol, hogy ezzel is csak a füstölt zebra zsebét tömik tele!
Valaki megszámolhatná, hogy itt az Xpressen melyik film adatlapján van még ezen kívül közel nyolcvan hozzászólás? Ennyit a népszerűségről.
most posts by TM
0
2006. január 17., kedd 18:33
és volt összesen 3 db raktáron... :D

én továbbra is a díszdobozra várok, mint ahogy már többen is írták... ;)
0
2006. január 17., kedd 18:30
Darabban kifejezve az mennyi lehet?
0
2006. január 17., kedd 16:44
Valamék nap amikor megnéztem az Xpress kiárusított áruit, ott volt ez a szépség. No ez még semmi! Kérlekszépen, 3 darab maradt belőle! :) A raktárról szinte az összeset elvitték! "Nem vagyunk egyedül!" :D
0
2006. január 17., kedd 14:36
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit lehet eladni ebből a DVD-ből...?
0
2006. január 17., kedd 14:23
0
2006. január 17., kedd 14:18
0
2006. január 7., szombat 20:18
Az tuti :D
0
2006. január 7., szombat 20:15
Hagyjad, szerintem most kaptak számítógépet és ismerkedik a billentyűzettel. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. január 7., szombat 20:13
jacko: most minden topikot tele akarod szemetelni a hülyeségeiddel? Inkább menj, és lapozd át a törikönyvet.
0
2005. november 6., vasárnap 14:17
GYŐZIKE APJA LÓG AZ EGYIK ISMERŐSÖMNEK EGY CSOMÓ LÓVÉVAL. TETŐT CSINÁLT NEKI, ÉS PERSZE NEM FIZET!! MIÉRT IS FIZETNE... HÁT SZEGÉNYNEK ALIG VAN MEG A MINDENNAPI BETEVŐJE.... Úgyhogy ennyit arról, hogy a tvben meg mutogatják őket hogy mennyit adakoznak...stb. Álszentek. Jó reklámkampány nekik! Gusztustalannak tartom, hogy tele vannak lóvéval, és a kis munkásembert nem képesek kifizetni, az meg természetesen adózik a meló után, aminek nem kapta meg az árát. Ez a SZEMÉLYES benyomásom róluk... A dvd-je megjelenése meg röhej, hogy kapcsolódjak a témához.
0