Keresés

Győzike (1-4. rész)

2005. június 12., vasárnap 0:46
Képgalléria... lol
0
2005. június 12., vasárnap 0:42
ha már egyszer fánk lubb, akkor lehetne zebrá csikos a ódal.
0
2005. június 11., szombat 21:56
Halál komoly, az újság is megírta :))))
0
2005. június 11., szombat 21:02
Ez komoly? :)
0
2005. június 11., szombat 20:54
Nos, kérem tisztelettel: Sááálgóóóótaarjaaanban Győzike kegyhelyet és múzeumot létesítenek, a Gáspár család viaszszobraival.

Szerintetek nem aljasság? A VIASZ NEM TUD BESZÉLNI!!! HÁ MICSODA DOLOG EZ?! AZT A DISZNÓ SÁMÁLE ROMÁLÉJUKAT MÁÁN!
0
2005. június 11., szombat 20:20
:) :) :) :)

Én meg most nyomtattam ki ennek a topicnak a tartalmát.... :)) Ha rossz kedvem lesz, majd olvasgatom. :D

Milyenek a pólók? :) Remélem már mindet megkaptad!
0
2005. június 11., szombat 0:43
Szerintem tök buli. Én beléptetem az egész családomat, hátha majd egyszer Győzikéék meghívnak minket vacsorára, ahol kedvére üvöltheti, hogy: .... Nade ezt már mindenki tudja. :) Vettem pólókat is, Győzike 72 pozólásáról, amik minden viseletnek megfelelnek. Ha mosolygok akkor Ő is mosolyog, ha sírok, akkor ő is, ha szarok... :D :D :D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 11., szombat 0:30
Na ez majdnem annyira szép fogalmazás volt, mintha ő mondta volna.

Tehát: Nem akar valaki szobrot állíttatni neki?
0
2005. június 11., szombat 0:28
Ha ez valaki mesélné, nem hinném el.
Ez már valóban a vég! Tényleg hihetetlen.
Szobrot nem akar neki állíttatni valaki?
0
2005. június 11., szombat 0:16
Valaki...
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 11., szombat 0:16
Ha esetleg valami be szeretne lépni... :D

GYŐZIKE FÁN KLÚÚBB
0
2005. június 3., péntek 23:06
okés, akkor ne tedd szó nélkül :)
0
2005. június 3., péntek 22:56
ez így igaz. a vélemény, az egy dolog, amit meg te műveltél az idézett részekben, meg még néhány helyen, az pedig kioktatás, amit kevesen viselnek szó nélkül. én sem...
0
2005. június 3., péntek 22:52
nem kioktatás, hanem vélemény.két külön dolog még rejtőnél is
0
2005. június 3., péntek 22:51
a nevezett úriember rejtő jenő, alias p. howard egyik figurája, és a helyesírása a tiedhez hasonló...

Kiválló Tisztellleddel:
                                                                      Marradddam. Nedudddgi!!!
0
2005. június 3., péntek 22:45
"hát basszák meg", "a zoknigyértésod megbaszhatod", "bassza meg az értelmiség és a panelba zárt fővárosi lakosság!", "baszhatod a nyugdíjat", "egyébként te a föld nevű bolygó magyarország nevű országában laksz, avgy vhol máshol? mert az a mérhetetlen gyermeki naivitás ahogy ezeket a dolgokat felfogod csodálkozásra késztet.vagy csak egyszerűen mesze laksz ezektől a dolgoktól, vagy szimplán uram bocsáss hülye vagy."

kultúrált, mi? na meg semmi kioktatás...
0
2005. június 3., péntek 21:32
Török Szultán?????????????????????????????

ezt nem igazán értem
0
2005. június 3., péntek 21:22
De szépen írsz, Török Szultán! :)
most posts by TM
0
2005. június 3., péntek 21:12
1. nem tudom hogy hol oktattalak ki, illetve írtam volna rólad jellemrajzod, de ha ez így van és indokolni is tudod akkor szives elnézést
2. kultúrált vagyok, de lobbanékony, így a számomra kényes témákra, hozzászólásokra ugrok, ugrottam és ugrani is fogok. és ezért nem fogom magam kényelmetlenül érezni senki előtt
0
2005. június 3., péntek 20:59
ez egy kicsit zavarosra sikerült, de ha jól veszem ki, a lényeget még mindig nem fogod. rohadtul nem érdekel milyen vagy a neten kívül, de
1. te akkor milyen alapon oktatsz ki és írsz rólam jellemrajzot 1-2 hozzászólás alapján?
2. ha egyébként kultúrált vagy, akkor itt miért nem bírsz normálisan viselkedni? mi csak az itteni megnyilvánulásaidat ismerjük...
0
2005. június 3., péntek 19:21
LOL  : )
0
2005. június 3., péntek 19:06
okés :] a stílusom is én vagyok, bár kétlem az xpress-en jelenelvő stílusom reprezentatívságának mértékét de ez újbóle gy más téma (és nem arról van itt szó, hogy az életben tük más vagyok, hanem hogy az életem ezen keresztmetsze bármennyir ejó emberismerő előtt ugyanolyan rejtettséget ad mintha nem is simerne)
0
2005. június 3., péntek 17:49
ha végiggondoltad, akkor miért azt bizonygattad, amivel nem is vitatkoztam? az meg, hogy nem értesz egyet velem, teljesen természetes, szar lenne a világ, ha mindenkinek ugyanaz lenne a véleménye... az egyet nem értés viszont vitatkozáshoz vezet általában, amivel megint nincs baj, de te nem ezt csináltad, hanem sértegettél, hőzöngtél, egyetlen valódi érved nem volt a véleményem ellen. a stílusod az, ami lejárat, nem a véleményed, és ezt írtam előbb is, csak más szavakkal, de úgy látszik ezt sem akarod megérteni...
0
2005. június 3., péntek 15:13
így van, így is teszek. ellentmondok mert nem értek egyet.nem személyed, sokkal inkabb az ellen irányul amit mondasz. ha ezzel leírom magam az nem igazán érdekel. nem tartozol azok szűk körébe akiknek a véleményére adok. ne érts félre, meghallgatlak de bármit is mondasz azért mély depresszióba nem fogok esni amiatt.

jah, és végig gondoltam, mint általában sokmindent(persze azért nem mindent, hisz nekem is lehetnek hibáim :)
0
2005. június 3., péntek 14:49
ez mondjuk jogos, hasonló gondom nekem is volt
0