Keresés

Győzike (1-4. rész)

2005. június 1., szerda 11:58
Köszönet Győzikének és az ő csodálatos DVD-jének!
Nélküle ez a rendkívül szórakoztató topik nem jöhetett volna létre!
:-))
0
2005. június 1., szerda 11:57
Kaptam igen... Minden 100. megrendelt DVD után kapok egy EXTRA VÁLTOZAT Győzike Show DVD-t, amin Győzike BEST of van és 30 percen át csak azt üvölti 6.1-ben, hogy SÁMÁLÉ RUMÁLÉ. Egyébként azt hiszem talán DVD-nként 50 fillért engednek. :) De nekem még így is megéri, merthát: GYŐZIKE!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 1., szerda 11:54
Legalább kedvezményt kaptál? 600k-ra már illene...
0
2005. június 1., szerda 11:53
:)))) Nekem passzolsz egyet? :) A 300-ból nem lehet mind hibás, és még karácsonyra is marad pár darab! :)))))
0
2005. június 1., szerda 1:23
Én már leadtam 300 rendelést... Szerintem nektek már nem maradt. EZ VAN! :D
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 1., szerda 0:25
kedves xpress: adták már le rendelést a győzőre?
0
2005. május 31., kedd 22:05
a történésekkel kapcsolatban csak anyni, hogy messze nem lenne az élete ilyen "izgalmas", ha az rtl nem szervezne be neki programokat ami színessé teszi a műsort. pl a ferraris rész a baden-nel röhejesre sikerült.látszik hogy nem találják a hangot baden és győzike. nah jah, magától az életben nem tudott volna találkozni vele....
másrészt nagykár hogy baden kocsijainak felét sem mutatták be....
0
2005. május 31., kedd 22:03
Szögezzük le gyorsan! Győzike már az első ránézésre sem azt sugalja, hogy egy értelmes alak, és itt most az értelmes szó alatt ne értelmiségit értsünk. Attól még hogy konyít az exhcibionista viselkedéshez, az édeskevés, hogy elismerjem: megérdemli a kenyerét, mellyel - tegyük hozzá - Virág játszogat el egész édesden, míg a világ másik oldalán... nem, nem is olyan messze, az ország másik felében tombol az éhség.
0
2005. május 31., kedd 21:51
Szerintem többet keresnék azzal, ha megígérném, hogy soha sehol nem gyújtok dalra nyilvános helyen :)
0
2005. május 31., kedd 21:49
Robi, pedig én támogatnám az énekesi karriered azzal, hogy megvenném a lemezed... :))
0
2005. május 31., kedd 21:45
"baszta a csőrét, hogy Győzike mennyire gazdag, holott nem is dolgozott meg azért a pénzért, amiért ő 8 órában bassza a rezet a munkahelyén"

Tegyük hozzá, hogy az is teljesítmény, ha valakinek elég vastag bőr van a képén. Én például soha nem mertem volna kiállni a színpadra ha olyan hangom lenne, mint Győzikének (szerintem nekem jobb van, de így sem merek), annyit pedig egyszerűen nem tudnának fizetni, hogy egy ország előtt égessem le magam minden héten. Ráadásul velem nem is történik annyi minden, mint Győzikével. Talán azért, mert nincs elég vastag bőr a képemen, és ezért itt ülök napestig a gép előtt és dolgozom :)
0
2005. május 31., kedd 21:38
Akiket eddig megkérdeztem annak mindnek - még ha nem is merte felvállalni (többnyire ez jellemző) - baszta a csőrét, hogy Győzike mennyire gazdag, holott nem is dolgozott meg azért a pénzért, amiért ő 8 órában bassza a rezet a munkahelyén. Ez OK. Megértem. De azért van még egy-két olyan önjelölt termék a tömeggyártott médiahullámban, akit ki lehetne kezdeni, mind anyagi szempontokat, mind erkölcsi perspektívákat megközelítve. Nem akarok újjal mutogatni, de ez tény. Mi - Xpress-t idézve – az elit, mely alternatívát képez a társadalom átlagán belül, ennek az egész tömegmanipulációnak a túlélői vagyunk.

Én, személy szerint rendkívül szórakoztató műsornak tartom a Győzikét. Kikapcsol. Vannak, akik azért nézik a Győzikét, mert kínjukban már röhögnek az egészen; vannak, akik szimpatizálnak vele (most hagyjuk abba ezt a témát); vannak, akiknek nem jut más (mondjuk még mindig van két másik csatorna is, kábel TV vagy egyéb szolgáltatások hijján is) és vannak akik számára gyógyír a mindennapos sebekre a Győzike, megnyugtatja őket, az a tény, hogy a pénz nem boldogít, csak butít.
0
2005. május 31., kedd 21:37
vágod te ezt... :)
0
2005. május 31., kedd 21:37
egyébként még általában annyit győzikéhez, hogy valszeg sokkal kevésbé irritálna - és akár meg is nézném - ha nem tömegével lennének ilyen "műsorok". egy-két ilyen gagyit simán el lehetne viselni - vagy el lehetne kerülni - akár még szórakoztató is lehetne, mint ahogy egy darabig szórakoztatott a vv vagy a bb is...
0
2005. május 31., kedd 21:31
mondjuk inspiráltál arra, hogy hallassam a hangom:)
0
2005. május 31., kedd 21:29
ööö... milyen topicot? mert ezt, ha jól látom, nem te indítottad...
0
2005. május 31., kedd 21:23
lehet túlzott önbizalomra vall, de örömmel nézem a topicot amit elindítottam.... :D
0
2005. május 31., kedd 21:10
Látom Győzike és családja nem éppen a legnépszerűbb az Xpress fórumozói között!

Végülis én ezt meg tudom érteni, elvégre mindenkinek más jön be. Én személy szerint, kövezetek meg de szoktam nézni és baromira jól szoktam rajta szorakozni. DVD-n ugyan nem kéne ingyen se, de heti 1x-er fél órában legalább röhögök egy jót. Való igaz azonban, bizonyos kor alatt nem engedném, hogy nézék az emberek. Vannak benne ugyanis Győzike személyiségéből fakadóan olyan részek amik károsan befolyásolhatják mondjuk egy kisebb gyermeket (pl. tegnap is: nem szereted a ruhá? erre Győzike késsel szétvagdos a nem kedvelt ruhadarabot) szocializálodását.

Szoval mint látjátok, azért tisztában vagyok a káros hatásaival és tudom nem leszek itt most népszerű, de azt kell mondjam ha nem túl manipulatív valaki, és nem veszi komolyan a műsort, akkor igenis jól tud rajta majd szórakozni.

Természetesen, abban egyetértek, hogy azért nem feltétlen, normális, hogy egy ennyire primit ember is sztár lehet ma nálunk... (huh, ez most kicsit ellentmondásos elvégre nézem a műsort, de ennyi belefér:)

Ja és, ha már ugyis voltak itt, idézetek, hát nekem is eszembe jutott egy Bakács Tibor "Settenkedő " idézet, gondoltam beírom, mert baromira tudok vele azonosulni:

„Az az igazság, addig nincsen baj, amíg az önkéntesek elviszik helyettem a balhét. De mi lesz akkor, amikor már senki nem élte túl a show-kat, s már úgy kell majd összefogdosni a kamera elõtt a szereplõket. Én tudom, hogy én vagyok a leggyengébb láncszem. Így éltem túl kétszer is a katonaságot, az elmúlt és jelenlegi rendszert. Ha közvetítik, abba belehalok.”
0
2005. május 31., kedd 19:37
Bocsánat az újrázásért, nem volt ez olyan jelentős hozzászólás, csak meggondolatlan frissítés esetének fennforgása került tényállásba.

Tényleg, XPress, azt nem lehet megoldani, hogy hogy az F5 billentyű lenyomására csak a lap frissüljön, de ne duplázódjon a hozzászólás a Fórumban?
0
2005. május 31., kedd 19:34
"meggyőződésem egyébként - a brazil sorozatok óta -, hogy az egész folyamat fordított. nem azért vannak ezek a műsorok, mert az emberek igénytelenek, hanem pontosan az ilyen műsorok teszik igénytelenné a nézőket."

Ezen már én is sokat törtem a fejemet, hogy valóban ilyen igénytelen lenne a magyar, vagy a tévék jelentősen alulértékelik a színvonalat? Azt hiszem, igaza lehet angelnak abban, hogy a két folyamat minimum egymásra hat. De egészen biztos vagyok abban, hogy van egy jelentős (?) réteg ma Magyarországon, amely erre, meg a Névshowrra, meg a hasonszőrű programokra vevő (talán éppen az angel által idézett Kispál szövegben mondott okok miatt). Ez ugyan nem túl szívderítő, dehát amíg a könyvkiadást be nem tiltják (C) Bradbury), addig nincs nagy baj. Én is sokat rágom a kefét, hogy né milyen hülyének (sőt: hüjének) vagyok itten nézve, de aztán eszembe jut, hová tettem a távkapcsolót.
Egyszer s mindenkorra le kell számolni azzal a Kádár-kori mesével, hogy a tévé kultúrát közvetít. (Amelyik mégis - Duna, EurópaEurópa - az a kivétel, amely a szabályt erősíti.) Nem. A tévé ipar. Ipari mennyiségben gyártja és emészti el a "sztárokat". A hülyeség üli torát, istenem. Lesz ez még rosszabb is. György Péter írta valahol, remélem jól emlékszem, hogy korábban ez a gatyaletolós, bogárevő, bigbrádörös népség mintegy ki volt tiltva a tévéből, most végre reprezentálhatja magát, magára ismerhet, megtalálhatja identitását, "kifejezheti önmagát" stb.

Én sem látom különösebben nagy problémának, hogy Győzikének DVD-je jelenik meg, akinek ez kell, vegye! Nehogy már az én fejem fájjon emiatt! :-)))
0
2005. május 31., kedd 19:30
"meggyőződésem egyébként - a brazil sorozatok óta -, hogy az egész folyamat fordított. nem azért vannak ezek a műsorok, mert az emberek igénytelenek, hanem pontosan az ilyen műsorok teszik igénytelenné a nézőket."

Ezen már én is sokat törtem a fejemet, hogy valóban ilyen igénytelen lenne a magyar, vagy a tévék jelentősen alulértékelik a színvonalat? Azt hiszem, igaza lehet angelnak abban, hogy a két folyamat minimum egymásra hat. De egészen biztos vagyok abban, hogy van egy jelentős (?) réteg ma Magyarországon, amely erre, meg a Névshowrra, meg a hasonszőrű programokra vevő (talán éppen az angel által idézett Kispál szövegben mondott okok miatt). Ez ugyan nem túl szívderítő, dehát amíg a könyvkiadást be nem tiltják (C) Bradbury), addig nincs nagy baj. Én is sokat rágom a kefét, hogy né milyen hülyének (sőt: hüjének) vagyok itten nézve, de aztán eszembe jut, hová tettem a távkapcsolót.
Egyszer s mindenkorra le kell számolni azzal a Kádár-kori mesével, hogy a tévé kultúrát közvetít. (Amelyik mégis - Duna, EurópaEurópa - az a kivétel, amely a szabályt erősíti.) Nem. A tévé ipar. Ipari mennyiségben gyártja és emészti el a "sztárokat". A hülyeség üli torát, istenem. Lesz ez még rosszabb is. György Péter írta valahol, remélem jól emlékszem, hogy korábban ez a gatyaletolós, bogárevő, bigbrádörös népség mintegy ki volt tiltva a tévéből, most végre reprezentálhatja magát, magára ismerhet, megtalálhatja identitását, "kifejezheti önmagát" stb.

Én sem látom különösebben nagy problémának, hogy Győzikének DVD-je jelenik meg, akinek ez kell, vegye! Nehogy már az én fejem fájjon emiatt! :-)))
0
2005. május 31., kedd 19:08
Elég gyakran járok egy olyan trafikba, ahol a pultra pakolják ki az újságokat. A pletykalapok főcímét így szinte mindennap akaratlanul is el tudom olvasni. Győzike aláírása természetesen vezető hír volt egyes sajtóorgánumokban... :))
0
2005. május 31., kedd 18:33
Milyen jól informált vagy.. >; )
0
2005. május 31., kedd 17:39
Á, szerintem az is csak műbalhé volt: azóta már a 2. évadot is aláírta...
0
2005. május 31., kedd 17:25
Arra is, meg arra is, hogyha netán egyik-másik nem működne, akkor legyen tartalék, hogy a kis szívem megnyugodjon, hogy GYŐZIKE mindig kéznél van. :D Meg, hogy az itthon 3 DVD-lejátszóba egyszerre menjen Győzike és DTS-ben szóljon az, hogy sámálé romálé... Ez nekem bármennyi pénzt megér. És már megvan a családnak 50 évre a karácsonyi ajándéka. Tök prkatikus, nem? :D :D :D
0