the eXorcist lawnmower man: szép az okfejtésed, csak alapból hibás. nem hinném, hogy az xpress közönsége reprezentálja a magyar átlagot. azt sem hinném, hogy ezt nagyon bizonygatni kellene, de a biztonság kedvéért: tv-je szinte mindenkinek van, az internet azért elsősorban a fiatalabb és magasabb műveltségű korosztály szórakozása; +ha neked lenne igazad, nem pangana a dvd-piac, hiszen aki ide írogat, nagyrészt eredetiben veszi a filmeket... szerinted ez általánosan jellemző? fogalmam sincs, ki nézi győzikét, de jimmy rajongóval se nagyon találkoztam, pedig tán ő adta el mo-n a legtöbb lemezt - pontosabban kazettát. pont ezért írtam a kritikáknál azt, hogy akit ez a dvd érdekelne, az nem fogja megvenni...
azt meg végképp nem értem, hogy egy dvd-rajongót, akinek van internet-hozzáférése(így számítógépe is) mi vehet rá arra, hogy megnézze ezt a hulladékot... engem ennél sokkal jobb műsorok sem kötnek le, sajnálom rájuk az időt, mivel van választási lehetőségem, és általában van, ami jobban szórakoztat. te tényleg nem találnál jobb szórakozást?
a műsor szerintem egyébként azért sikeres, mert az emberek többsége szereti azt látni, hogy nála is van ostobább, primitívebb... a kispálnak van egy dalszövege az utolsó előtti lemezükön, ami nagyon idevág:
Köszönöm Tv, hogy láttam
Egy embert akinek nálam
Rosszabbul megy, így tudom
Csinálni tovább és anyám is büszke rám
Köszönöm Tv, hogy láttam
Embereket akiknek nálam
Lárvaszerűbb az arca
És hát meg van akadva szívükben a grúúúúv