Keresés

Miért szeretem Jungot?

2005. július 6., szerda 15:33
Tőlem se volt szép, hogy dalra fakadtam, s nem voltam tekintettel a gyengébb idegzetűekre és zeneileg képzettekre sem. Szerencsére nem csak rólam készült videoklip... :)
0
2005. július 6., szerda 15:32
Így csak egyre kíváncsibbá teszel. :-)
0
2005. július 6., szerda 15:31
Ne akard hallani! Énekesi kvalitásaim Uhrin Benedek bácsiéval vetekszenek... :)
0
2005. július 6., szerda 15:26
MOndjuk ez nem volt szép tőle tényleg. :-(
0
2005. július 6., szerda 15:25
Field! Karaokee-ztál? Akkor a találka után is jöhetsz velünk. :-))) Megnézném azt a felvételt, ha még megvan. :-)
0
2005. július 6., szerda 15:24
Nemrég munkahelyi körben nyilvánosan bemutatta azt a hétvégén, titokban készült videófelvételt, melyen éppen veszettül karaokézom a nulla énekhangommal. Azt hittem, a sötétben és a tömegben senki nem vesz észre... :) Természetesen azóta petícióban követeltem tőle az összes negatív megsemmisítését... :))
0
2005. július 6., szerda 15:22
De eltűntél ... :-(((
0
2005. július 6., szerda 15:20
De a te bajodat  így  nem látnám el, az biztos. Ne félj! :-)))
0
2005. július 6., szerda 15:18
Ha nem válik be, akkor pedig hívom a többszörös bajnok taekwondo-s haverjaimat. :-)))
0
2005. július 6., szerda 15:17
Áh, semmi, csak egy kis boszorkányság, elvégre szegedi lány volnék, vagy mi ... :-)))
0
2005. július 6., szerda 15:17
Jól beszél a kutyus! :-) FInom volt a kaja? :-)))
0
2005. július 6., szerda 15:16
Lehet, hogy az én bajomat is elláthatnád, kedves Szexistennő. Hogy szoktad ezt csinálni? 8)
0
2005. július 6., szerda 15:15
Küldd el a retekbe! Mutasd meg, hogy épp Jung fórumot olvasol, gyarló halandókat világosítasz fel a mester zsenijéről, végtére ez is a munkásságod része, hagyjon békén.
0
2005. július 6., szerda 14:28
Köszi, field! Akkor jó olvasást!
Ez a hülye főnököd soha nem hagy fórumozni, egyszer még ellátom a baját! :-)
0
2005. július 6., szerda 14:21
Szia Juliet!

Gratulálok a sikeres vizsgához.

Nem tudok diskurzusba fogni, mert holnapig el kéne olvasnom egy 220 oldalas könyvet: a 80. oldalon tartok, és tele van hibákkal. Ráadásul a főnök is itt sasszézik pillanatonként.
0
2005. július 6., szerda 14:04
Akkor menj csak, jó étvágyat! Majd később nézz be. :-)))
0
2005. július 6., szerda 14:01
Ok, de épp most indulék dőzsőlni a menzára.
0
2005. július 6., szerda 13:59
Hahó rosszkutyusz és field! Egy kis dumcsi? :-)
0
2005. június 30., csütörtök 21:31
"Akar a szomszédom lenni?"
Most már végképp tudom, honnan van a Carmina Burana! :)))
most posts by TM
0
2005. június 30., csütörtök 21:29
Szia!

Részben igen, elvégre még szabadlábon vagyok... :)))
Amúgy röpke tárgyalás volt, nem várt, de számomra kedvező fejleménnyel. Jövő héten van ítélethirdetés. Remélem, nem járok rosszul. Ja, és persze nem sorozatgyilkosságért kerültem az ítélőszék elé, hanem társasházi ügyben.
0
2005. június 30., csütörtök 21:26
Field!
Sikerült a bírósági tárgyalásod? :-)
0
2005. június 28., kedd 19:48
Helló!
Most értem haza a felvételiről, nagyon kemény volt!!! Kevés volt az idő is, mert nagyon nehéz volt, sokat kellett szótárazni, és nagyon nehéz szöveg volt. Először egy magnóhallgatás volt angolul, a szöveget magyarul kellett összefoglalni, tömöríteni, aztán volt egy magyar írott szöveg, amit angolul kellett összefoglalni és tömöríteni, majd két fordítás, egy angolról magyarra és egy magyarról angolra.  Mit ne mondjak, valami iszonyú nehéz volt olyan körmondatokkal, hogy alig bírtam belőlük kikeveredni. Nagyon kevés volt a négy óra erre, de ha még legalább 15 percet kapok, jobb lett volna a magyarról angolra fordítás. Azért úgy érzem, nem lett rossy, de 2 éve is úgy éreztem, aztán mégsem adtak rá annyi pontot, amennyit gondoltam, hogy kapni fogok. Mindegy, a tőlem telhető legjobbat nyújtotta, amit ennyi idő alatt lehetett. Ez van. Remélem, nektek is jó napotok volt! Puszi!
0
2005. június 28., kedd 11:16
Ok. Mindenképpen drukkolok, és köszi Neked is! :-))) Most indulok! Sok sikert!
Szia! :-)
0
2005. június 28., kedd 10:46
Szia kedves Juliet!

Nagy kalappal kívánok a tolmács vizsgádra. Gondolom, Rosszkutyusz álláspontja is hasonló, de ezt csak 10 után tudja majd kinyilvánítani... :)

Te is szorítsál nekem, légy szíves: egy nagyon fontos bírósági tárgyalásom lesz délután, s ha elveszítem, akkor az sokba fog nekem kerülni...
0
2005. június 28., kedd 9:56
Helló kedves rosszkutyusz és kedves field!
Ma délelőtt 10-től lesz a felvételi vizsgám a tolmács-kurzsra! Nagyon szorítsatok!!! :-)))
Iszonyat nehéz lesz! :-((( Múltkor véletlenül azt írtam, hogy hétfőn van, de összekevertem, ma lesz. Amúgy szép napot nektek és minden jót! :-)
0