8. A jogalkotó akkor is buta. Nyilván meg van szabályozva az is hogy mit kell kitenni mint korhatárjelzés, de lehetett volna valami kevésbé ronda. Kiadó részéről megint butaság hogy rányomtatják a boritóra ahelyett hogy a borító védő fóliára tegyék vagy csak egy egyszerűen levehető matricával oldják meg.
0
2016. március 19., szombat 17:45
6056
Kedves 6. hozzászólásban megnyilvánult piftuka. Neked is lehetne annyi eszed, hogy azt gondolod, a kiadó nyilván nem magától csúfítja el a kiadványait... Segítek egy picit jó? De csak egy picikét épp, hogy rávezetlek, hogy a lényeget te fejtsd meg.
2004. évi II. törvény a mozgóképről (Filmtörvény)
19/H. §a) ha a filmterjesztő a Hivatal korhatár besorolása nélkül terjeszti a filmalkotást, vagy a mozielőzetest, illetve, ha a Hivatal döntése ellenére a korhatár szerinti jelzés nem vagy nem megfelelően kerül feltüntetésre, valamint a terjesztésre kerülő filmalkotások nyilvántartásában nem szereplő filmalkotás jogellenes terjesztése esetén a Hivatal a filmterjesztőt, illetve a jogellenes helyzet kialakulásáért felelős személyt vagy szervezetet, ideértve a filmalkotást kereskedelmi forgalomba hozó személyt vagy szervezetet is, tízezer forinttól hárommillió forintig terjedő bírság megfizetésére kötelezheti;
Utólagos elnézésed kérem, mégse mertem rád bízni a feladvány megfejtését, inkább leírtam direktben... De reménykedni lehet, hátha nem lesz rajta.
0
2016. március 19., szombat 16:07
2464
Na ez a BD kell mindenképpen.
0
2016. március 19., szombat 16:02
1333
És azokon a "fantasztikus kiadásokon" az a "fantasztikus"(an gusztustalan) citromsárga korhatár karika is szerepelni fog, vagy lesz annyi esze a kiadónak, hogy egy magyar film magyar piacra, magyar rajongóknak készült díszdobozos/limitált kiadványát nem rontják el ezzel?
0
2016. március 19., szombat 11:15
1759
4. Szintén.
0
2016. március 19., szombat 11:07
3091
3. Akkor ma úgy fogok lógni az Xpressen, mint orosz gyerek a csecsen:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. március 19., szombat 11:03
17243
2: Szerintem még ma előrendelhető lesz. :)
0
2016. március 19., szombat 10:56
3091
Fajin kiadások! Eztet a limitált Blu-ray digibookot mikortól lehet előrendelni?