Hat a kepek alapjan ez nem digibook lett hanem digipak :)
0
2016. április 3., vasárnap 13:35
3089
Limes tart a végtelenhez?:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. április 3., vasárnap 13:32
8260
:) Időszakos kizárólagosság = azon időszak, amíg el nem fogy.
0
2016. április 3., vasárnap 13:12
6403
én írtam, nem idéztem az mm-t, csak gondoltam az a szokás, hogy egy ideig árulják csak , nem is mertem gondolni rá, hogy örökre vásárolt kizárólagos jogot.
0
2016. április 3., vasárnap 12:16
3089
Oké, de ha az MM maga írta, hogy nem állandó, hanem csak időszakos a kizárólagosság, akkor itt megint valami sumákolás folyik... Vagy a féligazságok közlése más országokban is teljesen normálisnak számít?
0
2016. április 3., vasárnap 11:37
6403
én írtam. először olvastam az origós cikket, azután jött az mm hírlevél, de mivel tojok a bd-kre meg az sw világra, de még jobban a saul világára, így nem tudtam, hogy ez nem időszakos a kizárólagosság és nem akartam reklámozni bocs, hogy ide kontárkodtam
0
2016. április 1., péntek 20:35
3089
Bocs, de ezt nem értem. Ki az, aki azt írja, hogy "egy darabig csak ők árulják az SW BD-t", miközben tudható, hogy a kiadvány csak és kizárólag egy helyen (MM) lesz kapható mindvégig?
0
2016. április 1., péntek 17:51
1084
Akkor jó. Végül is egykutya.
0
2016. április 1., péntek 17:27
1849
Szerintem nem kell ezt túlmisztifikálni. Most ott van bármilyen film, amire ugyanilyen finomságokat lehet írni. A visszatérőről is lehetne írni egy ilyet, hogy "így bárkinek lehetősége nyílik az otthona magányában átélni a vadon borzalmait".
Egy helyszínt cseréltem fel. Ebből is látszik, hogy érzékenyen érinti az embereket ez a dolog. Bárhogy fogalmaz bárki, mindig lesz akinek csípi a szemét, önérzetét, hitét, meggyőződését, lelkivilágát vagy az isten tudja mit.
0
2016. április 1., péntek 17:08
1084
Azért egy ilyet leírni: "így hamarosan bárkinek lehetősége nyílik az otthona magányában átélni a koncentrációs tábor borzalmait"
0
2016. április 1., péntek 16:58
958
Én azért kíváncsi lennék az előrendelési számokra mindkét kiadványnál.
ja én egyiket sem fogom megvenni, semmilyen formátumban.
0
2016. március 22., kedd 16:13
126
Ezt nem tudtam vagy csak nem tünt fel eddig ez a szokás pedig már jó pár filmet rendeltem innen köztük ezt is. Azért köszi az infót.
0
2016. március 22., kedd 16:01
8851
Az Xpressnél évek óta bevett gyakorlat, hogy a leggyorsabban előrendelők valamivel kedvezőbb áron juthatnak hozzá a filmekhez. Persze csak akkor, ha végül át is veszik. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. március 22., kedd 15:59
3089
Mielőtt még mások szanaszét szednek: amint az adatlapon is fel lett tüntetve, az "eredeti ár" 8.990 Ft. Csupán annyi történt, hogy az induló ár egy ezressel kevesebb volt, azután viszont elkezdett ahhoz a végső árhoz konvergálni, amennyibe feltehetően máshol is kerülni fog majd a kiadvány. Ezt az árat pedig azért kell megfizetni, mert nálunk maga a Blu-ray nem standard, hanem luxusterméknek számít, ezért az egyéb extrákat is ehhez rendelik hozzá, "köztes" kiadás csak a BD-ből vagy az egyéb extrákkal ellátott DVD-ből pedig nincsen. Örülni kell, hogy egyáltalán ez van, és ha nem tetszik, akkor nem kell filmeket gyűjteni.
0
2016. március 22., kedd 15:52
144
Biztos jól fogy! :)
0
2016. március 22., kedd 15:50
126
Miért lett drágább?
0
2016. március 22., kedd 15:06
802
Köszi a tippeket!
0
2016. március 22., kedd 13:18
4078
Az eredeti, számozott filmkocka valóban kuriózum lehet, de pl már vagy 4 Saul fia könyvet lehet kapni, és még lesz belőlük, továbbá 600 oldalon megjelenik a "Könnyek nélkül sírtunk" című könyv (a volt sonderkommandósok interjúival), ami elsődleges inspirációs forrása volt a rendezőnek (a másik Niszli Miklós: Mengele boncolóorvosa voltam című könyv, ami állítólag szintén megjelenik majd újra idén). Szerintem, ha ezek közül vásárolsz, nem hiszem, hogy lemaradsz bármiről, ami azon a 24 oldalon lesz :) Szóval, ha nincs BD lejátszód, azt kell eldöntened, hogy a képkocka illetve a kiadvány exkluzivitása megéri-e neked a dupla árat vagy sem.
0
2016. március 22., kedd 11:55
52684
A kritikákból én inkább a Fimvilágban olvasottakat veszem mércének, mint bármilyen bloggeres írást, tisztelet a kevés kivételnek. A nézők többségének ízlését meg már régen elrontották a kertévék, tehát a jegyeladás nem minden esetben mérvadó. Vannak nagyon jó magyar filmek, akár a "közönségfilm", akár a "művészfilm" kategóriában és mostanság pont fellendülőben van ez az egész, köszönhetően az új rendszernek, de ezt a véleményemet tartom a Vajna előtti időkre is. A többi pedig ízlés dolga.
most posts by TM
0
2016. március 22., kedd 11:45
52684
Pontosan!
most posts by TM
0
2016. március 22., kedd 11:14
802
Ez a része érdekelne, de jól gondolom, hogy csak dvd-s kiadványhoz nem fog járni egyikhez sem:
"Egyéb - Digibook kiszerelés egy 24 oldalas könyvvel a film történelmi hátteréről és művészeti koncepciójáról Egyéb - Eredeti, számozott filmkocka a Saul fia 35mm-es kópiájából"