Elolvastam itt minden sort. Szomorú a szívem. Én sem vagyok egy gazdag ember, de elképzelni sem tudom, hogy még egy megjelenés előtt álló film áráról és további kiadásairól megy az eszmecsere. Kit érdekel, hogy hány darab jön belőle? Ha limitált lesz, azért az, mert később nem lesz utánnyomás ebből. Ilyen volt a Bosszú-trilógia vagy a Kubrick doboz. Ezen mit kell agyalni. Senki nem tart puskát senki hátához, hogy rendeljen belőle. Nyilván nem egy olcsó kategória, de a filmgyűjtés sosem volt az. Ott vannak a PV új megjelenései, nem egy filmjüket teljes áron szereztem be, nem azért mert sietős volt a dolog, hanem mert szerettem a filmet (és finoman szólva egyik sem volt ilyen körítéssel).
Ezt kell itt sokaknak magukban letisztázni, hogy tetszett és érdemes-e nekik arra a Saul fia, hogy megvegyék ebben a formában. Nyilván lesz olcsóbb/fapadosabb verzió is, ez egyértelműen a gyűjtőknek és a film rajongónak készült, nem kell ezt túlagyalni.
Ezt kell itt sokaknak magukban letisztázni, hogy tetszett és érdemes-e nekik arra a Saul fia, hogy megvegyék ebben a formában. Nyilván lesz olcsóbb/fapadosabb verzió is, ez egyértelműen a gyűjtőknek és a film rajongónak készült, nem kell ezt túlagyalni.
0