Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2006. március 22., szerda 16:43
Depeche Mode 2006. 03. 21. - Papp László Sportaréna Budapest

:) Most értem haza, és gondoltam gyorsan megosztom veletek a friss élményt. Ennyi embert a Papp Laciban még nem láttam, mondhatni, hogy majdnem teljes teltház volt. Végülis csak a küzdőtér 1/4 része maradt üresen, a lelátókon meg egy zsepit sem lehett leejteni. Attól függetlenül, hogy nekem ülő jegyem volt végig álltam és tomboltam a helyemen :))) Körülöttünk volt néhány nagyon passzív emberke is aki igencsak furcsán nézett rám, amint magamból kikelve éneketem a dalokat.
Az előzenekar fogalmam soncs ki volt, mert rohadt torz volt az egész akárcsak a Green Day előtt az Alvinék. Pedig bemutatkoztak, de tényleg nem értettem csak annyit, hogy New Yorkból jöttek, viszont jó hangulatot csináltak.
A Depeche 21:00-kor kezdett tök pontosan az új almbm első dalával A paint that I m used to címet viseli és a közönség egyöntetűen nagyra értékelte, hogy nem késett a banda :) Együttes éneklés, ugrálás és persze baromi jó hangulat uralkodott, ami csak fokozódott a John the Revelator alatt. Miután a két új nóta lement jöttek az ismerebb régi slágerek: Question of time stb. majd kicsit belassult a buli, de kellett egy kis pihenés. Nekem személy szerint a World in my eyes volt a legjobb, meg persze a Walking in my shoes egyszóval a régebbi slágerek :) Nagyon észrevehető volt, hogy a közönségnek ezek picit jobban tetszettek ;-) Combos koncert volt 2 órán át megállás nélkül 2 visszatapsolással.

Remek buli volt, aki nem jött el az sajnálhatja ;-) Júniusban megint jönnek...
0
2006. március 20., hétfő 18:33
én meg megnézem itthon a "devotional"-t, meg a "one night in paris"-t és megúszom előzenekar nélkül! ; )
0
2006. március 20., hétfő 15:55
az is szuper jó lesz.
0
2006. március 20., hétfő 15:02
Bocs:buki helyett BULIK
0
2006. március 20., hétfő 15:01
Én a soulfly-on voltam Pesten a PECSÁBAN, asszem két éve, akkor voltam Mezőtúron a Soulon, akkor a Biohazardon, meg a Terrorista tourné I,II-n Csabán az Ifiházban. Jó bukik voltak, kár, hogy már nincs ilyenekre időm.
0
2006. március 20., hétfő 9:28
én inkább a júniusira megyek: ott placebo lesz az előzenekar. :)
0
2006. március 19., vasárnap 12:03
VI: Backpacker s Festival (2006 03 17)

Fellépők: Grenma, Ankou, Alvin és a Mókusok, Junkies, stb...

Elsőnek a Grenma lépett fel, életemben nem hallottam róluk ezért csak az utolsó 3-4 számukra mentünk be, de kezdő létükra nem is volt olyan rosszak. Volt pár jó ritmusuk, amire lehetett nyomulni :) Közel sem volt teltház nem baj.

Utánnuk jött az Ankou, akit nyagyon csípek. Itt már félház körül jártunk. Ez az ez együttes azért sokkal ügyesebb és tapasztaltabb is, mint a Grenma ez látszódott a fényteknikán is, meg ahogy a közönséggel bántak, beszélgettek, jó kedvük volt.
sikerült nyúlnom egy ankou setlistet :)
Ez a fellépés volt eddig az Ankou eddigi legjobb fellépése szerintem. Dinamikus, pörgő, mókás, punkos :)

Utánnuk érkezett az ALVIN ÉS A MÓKUSOK. Igazáól barátaimall mi erre vártunk a legjobban. Hát Alvinék nem okoztak csalóüdást. Valami zseniális szám listát raktak össze, sok jó régi számmal és persze az újjak közül is tettek be sokat. Összesen 24-25 szám volt.Itt már teltház volt, sok sok ugrálás, nyomulás, pogo, éneklés, meg minden. Igazából nem is tudok mit írni, mert ezen részt kell venni, hogy tudd milyen. Szóval következő Alvin koncerten is ott a helyünk...
0
2006. március 16., csütörtök 18:03
Jó is a nosztalgia :)
Látom te is elteszed a jegyeket, én is begyűjtöm őket. Egy borítékban tárolom mindent :)
0
2006. március 16., csütörtök 17:57
te is kapsz még jegyet. nézz körül a www.vatera.hu -n vagy a www.teszvesz.hu - n vagy a www.index.hu -n a depeche mode fórumban. abban amelyiket a marK nyitotta. sok sok jegyet árulnak...
0
2006. március 16., csütörtök 17:50
A 129. hozzászólás óta:
Tavaly: Steve Lukather (Wigwam),
Idén: Scott Kinsey Band (A38).
Áprilisban remélem ott virítok majd a The Flower Kings és a Scott Henderson Blues Band bulikon is.
0
2006. március 16., csütörtök 13:04
Egészen friss élményeim:

most posts by TM
0
2006. február 27., hétfő 12:41
Nagy szám! Én is megyek, csak júniusban! :-))
0
2006. február 27., hétfő 10:42
Jaa, még valami:

2006. június 27., Petőfi Csarnok, 20.00: Korn

Biztos vagyok benne hogy az önálló koncert sokkal jobb lesz mint a szigetes buli.
0
2006. február 27., hétfő 10:41
Akkor most dicsekedjek hogy én is voltam és teljesen ingyen??? :)))
0
2006. február 26., vasárnap 21:27
Grat az álló jegyedhez :-)
Amúgy direkt neked fényképeztem le a jegyeket, mert milliószor kérdezted, hol leszek, melyik szektorban, hát most láthatod :)
0
2006. február 26., vasárnap 21:11
Mázlisták...
0
2006. február 26., vasárnap 20:46
Angie feladta a magas labdát :) nekem is mutogatnom kell.

0
2006. február 26., vasárnap 19:43
Hamarosan...

0
2006. február 26., vasárnap 19:42
coming soon...

0
2006. február 26., vasárnap 19:41
Jamie Winchester és Hrutka Róbert - Wood and strings
2005. 02. 25 19:30 - Művészetek Palotája

Ezelőtt még sosem jártam a Művészetek Palotájában, de nem csalódtam benne. Gyönyörű szép épület, jó hangzással.

Tegnap este egy igazi, ütős Unpluged koncerten vettem részt, mely közel két és fél órás volt szünet nélkül. Meglepően kis késéssel kezdtek (mindösszesen 5 perc), beleadtak apait - anyait. Lassabb, melankólikusabb dalok és gyors ritmusúak jó arányban voltak felosztva. Legjobb feldolgozás dalokat is hallottunk pl. a U2 - Hold me, thrill me, kiss me, kill me című dalára gondolok, vagy Joan Osborne - One of us  című örökérvényűje 1996-ból. A feldolgozások mellett előadták sajnát szerzeményeiket, valamint Fűr Anikó hamarosan megjelenő CDjéről is elhangzott 2 gyönyörű szép, lassú szerzemény. A koncert csúcspontja mégis a Baba Yaga fellépése volt, eszméletlen hangulatot teremtettek, felállva tapsolt mindenki.

Azt hiszem a legközelebbire is megyek, mert felejthetetlen élmény :)

Azért néhol a hangosítással voltak apróbb problémák, a technikusok hamar megoldották a kínos helyzeteket.
0
2006. február 23., csütörtök 9:54
Sziasztok Arcok!

Tegnap este volt Soulfly koncert a Pecsában. Szerintem frenetikus volt (bár az ára elég húzós). Négy Soulfly koncerten voltam eddig, és szerintem messzemenően ez volt az egyik legjobb. A számok között nem voltak felesleges szünetek. Sőt! Olyan szépen csaptak át egyik számból a másikba, hogy szinte észre sem vettem. És vlgre Max sem volt annyira passzív. Elég sokat kommunikált a közönséggel. És volt az egyik kedvencem is: Amikor az együttes tagjai mindannyian egyszerre doboltak. Ráadásul felhívtak a színpadra egy srácot is a közönségből. Na neki aztán nagy élmény lehetett! (bár dobolni nem nagyon tudot...  :-)   )
Összességében egy NAGYON jó koncert volt, megint nem csalódtam a bandában.
Ja, és ne felejtsek el még egy fontos momentumot: a koncert teli volt olyan Soulfly számokkal amiket nem szoktak játszani (pl. Porrada), míg a Sepultura feldolgozások között ott volt pl. az Arise (a Roots és a Territory mellett) vagy a Polícia (!!!!!).
Szóval NAGYON jól nyomták a srácok!   :-)

Rage
0
2006. február 6., hétfő 15:35
No, meg hát a Nevermore is megér egy misét!
0
2006. február 6., hétfő 14:20
Ha másért nem is, akkor a Therion és a Soilwork miatt mindenképpen ott leszek!!!
De az Ill nino-ra is kíváncsi lettem volna. Jöhetnének hozzánk is....

És akkor még nem is beszéltünk a február 22-én megrendezésre kerülő Soulfly-ról, meg majd később az In flames-Sepu kettősről.....
0
2006. február 6., hétfő 11:58
Március 2-án lesz a Pecsa-ban a Metal Mania 2006. Aki rockzene rajongó, az ezt nem hagyhatja ki!
0
2006. február 6., hétfő 10:16
Újabb élménnyel gazdagodtam:
Február 3, Arena (Bécs): Ill Nino koncert. (Előzenekar Con-Trust).
A koncert zseniális volt, remek hangulattal.
Ezt is az első sorból élvezhettem végig, és itt is sikerült egy logós Ill Nino pengetővel gazdagodnom...  :D
0