Szerintem az az Adidas-os "tökvédő" faszán nézett ki. Nem titok, hogy a KoRn támogatója kezdetek óta az Adidas (illetve kis időre áttértek a pumára); az sem újdonság, hogy a legtöbb klipjükben ilyen cuccokban voltak, el is nevezték őket "adidas rock"-nak.
0
2005. szeptember 12., hétfő 17:10
60
Ugyanezen a "szar" technikán Nick Cave gyönyörűen szóló koncertet adott.....
0
2005. szeptember 12., hétfő 16:58
2682
+b
0
2005. szeptember 12., hétfő 16:57
2682
"Egyébként ebből is látszik, milyen kis ország vagyunk még egy koncerthez is... Nem éri meg nekik saját felszerelést áthozni..."
Hehe. Más bandák akkor miért tudják hozni a saját felszerelését hoozni? Én csak a Green Day-el tudok példálózni, mert más koncerten még nem igazán voltam.A koncerten az előzenekar az Alvin és a mókusok levonult, majd jöttek a GD teknikusai és kipakoltak töb, nagyobb hangfalat a színpadra.
Másik ez a kommunikálás dolog. Szerintem ez is fontos 1 koncerten. Ez hozzá tartozik, mint a pogó.:)
0
2005. szeptember 12., hétfő 16:55
60
Ráadásul egy kisegítő gitáros volt a sznpad mögött, ami hogy is mondjam... undorító. És akkor az adidas-os tökvédő-ről még nem is mondtam semmit...
0
2005. szeptember 12., hétfő 16:36
17243
nem a technológia tehetett arról, hogy a számok között hosszú szünetek voltak. belső infók szerint a banda annyira szétcsapta magát a koncert előtt (ennyire elszarták az egészet), hogy a kénytelen pauzák során oxigénpalackkal vertek életet a tagokba. az ótvar hangosítás csak rátett egy lapáttal.
0
2005. szeptember 12., hétfő 16:14
2178
ha egy zenekar ennyire nem foglalozik a közönséggel, ahogy állítjátok, akkor az ne koncertezzen, az menjen a p****** haza! annak semmi értelme, hogy eljátszanak pár számot, aztán szó nélkül elhozzák a belüket! unottan felmenni a szinpadra, az szintén fölösleges! legalább a végén megköszönték, hogy meghallgattátok őket? :]
0
2005. szeptember 12., hétfő 15:39
1431
"az énekes is csak a koncert vége felé jött rá arra, hogy azért a közönséggel is kéne tartani a kommunikálni, nem csak úgy darálni"
Akár megtisztelve is érezhetjük magunkat, hogy Jonathan (az a bizonyos énekes) egyáltalán szólt a közönséghez - ugyanis tudvalévő annak, aki látott már néhány KoRn koncertet - ez nemigen szokása.
0
2005. szeptember 12., hétfő 14:28
174
Szerintem azért volt gyenge a Sziget-es Korn koncert, mert ők maguk nagyon erőtlenül, szinte már lélek nélkül játszottak (magyarul : szartak bele az egészbe). És az énekes is csak a koncert vége felé jött rá arra, hogy azért a közönséggel is kéne tartani a kommunikálni, nem csak úgy darálni. A GreenDay bezzeg tudta június elején, hogy, hogy kell buliztatni a népet...
0
2005. szeptember 12., hétfő 12:04
2966
Salvatore és Jama!
Magyarázzátok meg, hogy azért mert szar volt a szigetes bulin a hang és a technika, miért a Kornt tartjátok felelősnek!!! Láttatok már felvételről Korn koncertet?!?!!? Az embernek a fejét lecsavarják! Gondoljátok, ha ilyen teljesítményt nyújtanának mindenhol, akkor most ott tartanának ahol?? Egyébként ebből is látszik, milyen kis ország vagyunk még egy koncerthez is... Nem éri meg nekik saját felszerelést áthozni...
Ettől még a banda nagyon jó és kellemes élményként könyvelem el hogy láthattam őket!
0
2005. szeptember 12., hétfő 8:24
16970
Kár hogy nincs nálam, már lepasszoltam ;) de nem is rossz ötlet! Majd valahogy visszaszerzem. :)))
0
2005. szeptember 12., hétfő 7:54
17243
nincs más dolgod, mint a koncert előtt hét nappal megnézni a tiltott videókazit, s akkor tuti, hogy találkozunk. :)
0
2005. szeptember 12., hétfő 7:54
17243
nem karom kedved törni, de ezt a megjegyzést salvatore-nek írtam. :)
0
2005. szeptember 12., hétfő 0:32
1431
Annyi sör után nekem már nem volt olyan rossz. :)
0
2005. szeptember 12., hétfő 0:25
16970
Ha nem talállak majd felhívlak! ;)
0
2005. szeptember 11., vasárnap 19:13
2966
Kösz Jama!! :))) Gratula a zenei ízlésedhez! :)
0
2005. szeptember 11., vasárnap 19:03
17243
maximálisan egyetértek. :)
0
2005. szeptember 11., vasárnap 17:15
2966
Nem hiszem hogy ez legfőképp az ő érdemük lenne!!! Amikor szólt minden rendesen, akkor pusztítottak. Egyébként magyar felszerelést kaptak, csak a technikusok voltak a sajátjaik. Úgy gondolom, ha most ilyen teljesítményt nyújtottak volna saját erőből, akkor máshol is ilyen gyengén szerepelnek. Márpedig a 11 sikeres év alatt ennek semmi jelét nem láttam és nem is hallottam. Egy ismerősöm mondta, hogy tavaly látta őket az Aerodrome-on és ott letaroltak mindenkit...
0
2005. szeptember 11., vasárnap 17:03
60
A Korn szánalmas volt a Szigeten. Sikerült az év legrosszabb koncertjét összehozniuk.
0
2005. szeptember 11., vasárnap 17:01
60
Tegnap nagyon állat volt a HIM Pozsonyban.
0
2005. szeptember 11., vasárnap 15:29
2966
Szerintem el kellene jönniük újra, elhozni a saját felszerelésüket és nyomni egy állat koncertet mondjuk az Arénában, fizetős közönség előtt. Szerintem sokkal igényesebb és maradandóbb lenne. De a Here to stay kezdést így is nagyon nehezen feledem... :))))))))))
0
2005. szeptember 11., vasárnap 15:26
1431
KoRn-os élményekkel detto ugyanigy vagyok, azért összeségében pozitivan tekintek vissza rá. Marilyn Manson-ról egyszer Jamamura Szadakó egy jól összefoglalt véleményt irt: én se tudtam volna jobban megfogalmazni, amit gondolok / érzek vele kapcsolatban.
0
2005. szeptember 11., vasárnap 13:53
2966
Legutóbbi élményem: Marilyn Manson. Elég nagy csalódást okozott. Semmi polgárpukkasztás, semmi sátánizmus... :)) Egy korrektül előadott rockkoncert, semmi több.
De év elején a Rammstein!! Az kéremszépen a német precizitás fellegvára!!! Remélem minél előbb láthatom őket újból!! Csak gratulálni tudok!
Technikai szempontból csalódás volt a szigetes Korn koncert is. Sok szünet, kevés szám, nem jó hangzás... De ahol szólt minden, ott pusztítottak rendesen! Végülis kellemes élmény marad.
0
2005. szeptember 11., vasárnap 11:05
16970
:)))) Engem meg a Depeche Mode-os pólómról (Exiter) és a feketére pingált szemimről. Elrettentően fogok kinézni. Álló vagy ülő helyen leszel?
0
2005. szeptember 11., vasárnap 11:01
17243
oké, megismersz majd a vertex kiadványokból fűzött nyakláncomról. :)