Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2005. augusztus 15., hétfő 23:26
Nem véletlen:) Ugyanis ha jól tudom az Adidas céggel való szerződés miatt (folyton az ő cuccaikban vannak) kapták az Adias rock nevű nem túl hizelgő kifejezést az új műfajra amit "kitaláltak"! (később nu-metal már)
0
2005. augusztus 15., hétfő 23:25
haver 2 fejjel nagyobb, mint én, 18 éves, és most mentem volna oda hozzá, hogy lécci ne lopd már el azt a 200Ft-os karkötőt attól az ürgétől aki le tolvajozott minket... nem az volt an agy buli, ezeket azért írtam le, mert megtörtén, a beszámolómban nemcsak azok a dolgok voltak leírva amik bulisak, hanem ez egy ilyen blogszerű akart lenni....
0
2005. augusztus 15., hétfő 23:22
jah, az adidas rock-ot az énekesen Jonathan-on is érzékelni lehet(mármint az öltözködésén)
0
2005. augusztus 15., hétfő 23:21
Ok, de ezt ugy írtad le mint ha ez mekkora buli lett volna. Én csak magamból indulok ki, de ha a haverom ilyet tennne és ott lennék én bizony utána elmondanám a véleményem rendesen neki!
0
2005. augusztus 15., hétfő 23:19
"És milyen együttes az a KoRn? "

Aerikai zenekar, mint már usa is mondta azt ezen kivül még érdemes tudni roluk, hogy a numetal (kezdetben adidas rock) nevű műfaj tölük eredeztethető! (korai Limp Bizkittel együtt). Később a műfaj felhigult és olyan együttesek is bekerültek ebbe a nu-metal kategoriába mint a Crazy Town, (egyszámos zenekar) Slipknot (bár ezt sose tudtam miért ide sorolják, ugyanis inkább death metal), A,  vagy mondjuk a Linkin Park.

Pogó: én se tudnám jobban definiálni, szerintem egy meglehetősen színvonaltlan viselkedési forma, dehát ez az én véleményem:)
0
2005. augusztus 15., hétfő 22:37
jóvan én csak elmeséltem, nem én tettem, hanem egyik haverom...
0
2005. augusztus 15., hétfő 22:37
Korn--- egy überfasza rock együttes egyenes az USA-ból.
pogó--- rock zenére való "táncolás" emberek lökdösése ütése, ugrálás, meg ilyesmi.. ezt nem lehet pontosan leírni...
0
2005. augusztus 15., hétfő 22:36
neked ki osztott lapot paraszt bácsi ?
0
2005. augusztus 15., hétfő 21:20
milyen durva világ? öreg, nem a holdról jöttünk, vannak itt néhányan, akik látták már a szigetet belülről. ne akard már a parasztságodat jópofaságnak feltüntetni...
0
2005. augusztus 15., hétfő 21:11
Tudom, hogy nem vagyok egy nagy szakértő, de mégis, mi az a pogózás?
És milyen együttes az a KoRn? Tudom, ezen kijelentésemmel nem leszek népszerű, de ma hallottam először erről az együttesről :)
0
2005. augusztus 15., hétfő 20:57
Én éppen erről beszélek. Nem tartom emberi cselekedetnek ellopni valamit. A szigeten rengeteg lopás történt, így nem csoda, hogy az árusok féltik a cuccaikat. De így elrendezni egy ügyet? Ellopni valamit??? Megbocsáss, de ez röhej.
0
2005. augusztus 15., hétfő 16:26
"tehát Head-et külön nem helyettesitette senki"

Pontositanék, a sziget.hu szerint a szinfalak mögött az Otep zenekar gitárosa helyettesitette.
0
2005. augusztus 15., hétfő 16:12
ez van, durva világ volt ott... haver elrendzte az ügyet... egy karkötővel......
0
2005. augusztus 15., hétfő 16:11
Én elolvastam, és meg kell mondjam, nem nagyon örültem a randalírozásnak. Lopás, meg egyebek.
0
2005. augusztus 15., hétfő 15:07
Mondtam tegnap, hogy ma elolvasom :)
0
2005. augusztus 15., hétfő 14:43
Hüpp-hüpp-hüpp... KORN trükk! :D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. augusztus 15., hétfő 14:35
végre vki elolvasta. thx :)
0
2005. augusztus 15., hétfő 14:30
Egyesült Államok!

Ez biztos jó lehetett! :) És örülök, hogy jól éreztétek magatokat és gazdagabbak lettetek egy Sziget - élménnyel.
0
2005. augusztus 15., hétfő 14:13
Mivan, olyan hosszú lett a beszámolóm, hogy senki sem olvassa el... :(
0
2005. augusztus 15., hétfő 0:55
Amúgy történt még pár dolog velűnk ott a szigeten, de azokat már nemvolt erőm beleírni,...így is naon álmos vaok, menek is aluszniiiiiiiii
csá
0
2005. augusztus 15., hétfő 0:51
Szevasztok ! :D

2005. augusztus 13. szombat SZiget fesztivál.

Életem első sziget fesztiválját már nagyon vártam,és főleg azért, mert tudtam, hogy egy nem akármilyen együttes is tiszteletét fogja nálunk tenni, mégpedig ők KORN néven kerültek be a köztudatba. Péntek este alig tudtam aludni, az izgalmaktól, hogy mi lesz holnap Korn-on.. :) de azért 8-9 órácskát sikerült aludnom. Haverokkal megvolt beszélve, hogy egyik havernál találkozunk fél11-kor, mivel a vonatunk pestre 11:10-kor indult. Találka haveokkal írány a pályaudvar itt Csornán, jegyeket megvenni, sorba állni de kb 15 perc alatt a vonatjegy is a kezemben volt. Felszáltunk vonatra, szerencsére még hely is volt, pedig sokan jöttek Sopron felől is. Győrben bőszem sokan szálltak fel. 13:50-re odaértünk a Kelenföldi pu-ra, vettünk két vonaljegyet, egyiket a vilamosra másikat a HÉV-re, fellszáltunk a 19-es villamosra egészen el a Batthányi tér-ig. onnan Hév-vel Fliratóriagát-ig asszem, ami a SZiget bejáratánál van. Tömeg volt elég nagy. :) Megláttuk a helyet ahol a lottózóban vásárolt jegyeket lehetett beváltani karszalagra, be is váltottuk mindahányan. Elindultunk a bejárat felé, fel a híd-ra, táskánkból kivettük a félliteres kólákat, amikben ha még volt, akkor gyorsan megittuk és odaadtuk a motozós bácsinak, aki ezekután átsem nézett minket és még a táskánkat sem. Ezután végre beléptünk, jeee, de jó érzés volt. ott lenni életem első sziget fesztiválján. Megyünk pár métert oda jön vmi német és mondja, hogy cigerette, mondjuk ja nincsen, aztán elzavartuk, ő azt kiabálja utána, hogy bad people, bad people... fukk neki aztán elment a hülyegyerek. Kb fél 4 volt ilyenkor. Mivel még semmi hasznos koncert nem volt, ezért elindultunk felfedezni a környéket, egyik pesti haverunkkal is találkoztunk, aki segített minket körbevezteni a szigeten. Punkok, és mindenféle anyanyelvű külföldiek, na jó néha magyarok voltak mindenfelé. Megkerestük a Sziget tesco-t amiben drága volt minden, csak fél literes űditőt lehetett kapni az egész szigeten, ami az ásványvíz 200 minden más 250FT volt,ami elég drága, Csornai viszonyokhoz képest. Na de eccer élünk, vettünk tehát kólákat. Fura arcokatláttunk, a roma sátort is megtaláltuk és ott jönnek ki a romák, és néhány skinhead csávó jó hangosan űvőltőzte, " Hú de utálom a cigányokat" pff, kicsit arrébb mentünk hisz ez azért durvavolt. Na de odanéztünk a Korn leendő helyszínére, és akkor még elképzelni sem tudtam, hogy az a nagy placc ott a Nagyszínpad előtt vhogyan be is telhet. Elnéztünk más sátrakhoz, színpadokhoz is. Láttunk Túrórudi automatát, ahol vettünk túrórúdikat. :) Jó sok ilyen mobil wc volt, pff megszámolni is nehéz lett volna.. be is néztem egybe és akkor még elég tiszta volt... Kaptunk ingyen vizet a Jóban rosszban sátornál. :) Megnéztünk, hogy bungie jump-ingolnak a különböző emberek. És kb fél 6 körül leűltünk a Soproni sörkertbe, egy padhoz, ahol ittunk kólát, meg pár haver kajált vmi trugyit 600ft-ért...... NA kb negyed hét körül elindultunk a HAmmer sátorhoz ahol is a Depresszió már nyomta az ipart, kár, hogy iylen sátorban vol, mert ottben jó büdős volt, meg füst volt, meg szar levegő, de azért előrefurakodtunk a pogóig a színpadtól kb 5 méterre, pff, kemény pogó volt...vki bele könyökőlt a bordáim közé, de mindegy. pár számot bent nyomtuk a pogóban, majd kifelé indultunk, de középen megálltunk és megint pár számot meghallgattunk, majd kimentünk a sátorból, és észrevettünk  egy HAmmerWorld magazin-os bódé szerűséget, ahol régi újságokat inygen ellehetett hozni, hoztunk is egy párat, majdelindultunk megnézni milyen más árusok voltak, pff, ez egy Nagy rocker piac volt kb, annyi árus annyi minden volt, hogy nem tudta az ember merre nézzen, láttunk pl, tök jó zászlókat, amik drágák voltak és nem vettünk, meg láttunk 15 ezerért Slipknot-os cípőt, jajjj de kellett volna az nekem... egyik ilyen árusnál nézegettük a karkőtőket és az árus azthitte, hogy lopni akarunk, mondtuk, neki dehogyis, aztán inkább elmentünk onnan, kerűltűnk egynagyot majd visszajöttünk ugyanarra és odamentünk ahhoz a köcsög árushoz, aki ok nélkül gyanúsított minket és most egyik haver elcsórt egy karkőtőt tőle...megérdemelte... :) Kb 7 óra felé járt ilyenkor az idő, és elindultunk keresni csomag megőrőzőt de sajnos ahényat találtunk, mindegyiknél aztmondták, hogy teli, meg ki is volt írva. Elindultunk a nAgyszínpadhoz, ahol is már gyűlt a tömeg hisz hamarosan ekkor már csak 15 perc kellet, hogy kezdődjőn a Tankcsapda, tehát kerestünk a tömegben vmi jó kis helyet, kb 19:40-kor el is kezdte a műsort a Tankcsapda, nagyon jó bulit csináltak, mi a színpadtól 15 méterre lehettünk, a pogó az első sorokból indult és ilyen csík szerűen ment hátrafelé, minket is elsodort, próbáltunk néha kiszabadulni a pogóból, de bájos kis kedves csajok visszalöktek minket. :) Leadtak minden jó számot, pl: Fiúk ölébe a lányok, Mindig péntek, Baj Van, Adjon az ég, Menyország tourist, Sextárgy, Az élet a legjobb méreg, és 2006 márciúsában megjelenő albumkról is adtak egy számot címe az volt, hogy. : A nevem: ROCK, de volt még, A Rock & Roll rúgója, Azt mondom állj, A civilizáció vége, Tudok egy munkát, meg még nemtom melyik számok voltak...(lehet csak ezek voltak, már nem naon emlélszek a többire ). Mindegyik nagyon jó volt, a hangulat is, bár az újabb számokra nemnagyon ment a pogó, de régiekre, pff, azokra nagyon is. Nah aztán elköszönt tőlűnk a Tankcsapda, mondta, hogy most átadja a helyet a Korn-nak,meg ilyesmi, így köszönt el: " Sziasztok" ... tapsvihar meg ilyesmit kapott ezért a felejthetetlen koncertjéért a Tankcsapda együttese. Nos ezekután egy kicsit kezdett oszolni a tömeg, hisz még csak hangolások folytak a színpadon, de már közel volt az amire vártunk vagyis a KORN. Én és egyik haverom a Korn-on nem akartunk előre menni pogózni, inkább középen akartunk majd tombolni, de a haverok közül a bátrabbak előre zúztak a színpad elé 1-2 méterre. Jonathan párszor felbukkant és nyomta a mikrofonba, hogy One, Two, three, four, five, six,, de ezt jópárszor kipróbálta, levolt takarva a dobós rész és a különleges, méregdrága, saját tervezésű mikrofon is. NAgyon jó volt mikor megjelent a Korn felirat a színpadon. Már elmúlt fél 10 és már kezdődnie kellet volan, de ekkor egyik szervező felment a színpadra és mondta, hogy akadt egy kis probléma, páran körűlőttünk elzdtek húrrógni, hogy mivanha a Korn-nal. de mondja, hogy nem a korn- nla, hanem hogy egy 14 éves kisfiú elveszett és édesapja keresei, pár buta álllat elkezdte mellettűnk nyomni, hogy ez ki a faszt érdekel.. ?... mondta a szervező, hogy figyeljünk oda ha egy síró kisfiút látunk, mert ami zenét itt a srácok nyomni fognak az nem lesz gyenge, (vmi hasonlót mondott nem pontosan ezt. ). Ezekután kb 5 perccel már el is kezdődőtt a KORN, kb 15 percet késtek így. Nemtom mivel kezdtek, talán a Got the Life-val vagy nem emlékszek, kb így középen úgy 50 méterre a színpadtól, is ment a pogó, de mi próbáltuk kikerülni a szélére, szerencsére sikerrel jártunk, képzelhetem mik lehettek elől, nah mindegy, megy a tombolás, meg minden, a gitáros szinte minden számnál új gitárral nyomta, volt Did my time, meg minden jó, sok szünet volt a számok előtt vmikor talán 10 perc is lehett, repkedtek a sőrős üvegek, az égő cigaretta csikkek, papucsok, pólók, meg ilyesmik... :) szal durva egy hangulat volt, persze néztük a kivetitőt is, hisz néha nem apró emberkék ugráltak előttűnk, volt egy tökjó gitárszoló, ami után Jonathan elkezdte űvőlteni, "Are you ready ???" nah akkor azért egy kicsikét én is nyomtam a pogót, mert már nem bírtam tovább... :) Word up-ot nem adták. :( kb 50000 ember volt a helyszínen, ( ha jól számoltam. :))) Volt az a Fuck that-es szám, pff, ott nyomta mindenki, hogy Fuck that..... aztán a Good by-os szám volt asszem az uccsó és elköszönt tőlűnk a KORN kb 1,5 óra elteltével. ebből sztem max fél óra elment a szünetekkel amik a számok között voltak... tehát kb 1 órát jáccottak, ami elég kevés, de ez van, jó buli volt az biztos, Kezdett eloszlani a tömeg, mindenki úgyanarra pff, durva volt, alig találétuk meg egymást meg ilyesmi... elmentünk egy ilyen fehér sátor elé és lefeküdtün, leűltűnk a fűre, ott csőveztünk kb 40 percet, ettünk, ittunk, ott.... majd elkezdtük felderíteni, hogy mi van még iylenkor a szigeten, asszem volt 1-kor Junkies, arra nem mentünk oda, mer a többséget nem érdekelte, láttunk Jamaicai rasztásokat árulni, és vízípiásokat, meg kukákon dobolós németeket.... bementünk pár ilyen diszkó szerű helyre, ahonnan a fények jöttek arra mentünk, de a zene, enyhén szólva nem nekünk való volt, ezért max 5 percet töltőttűnk ott.... megint bejártuk az árusok sorait, leűltűnk visszaa a Soproni sőr kertben egy padhoz és ott pihengettünk, fél 5-kor elindultunk a kijárat felé, visszafelé is vettünk jegyet. :) be a pályaudvarra, majd 5:58.-kor indult a vonatunk, de csak Győrig és ot átkellet szállnunk, asszem Bicskéig, hárman a vonaton egy wc ajtó előtt csőveztünk és próbáltunk aluszni, de aztán észrevettem, hogy páran leszállta, ezért körbenéztünk, hátha most van már üres fülke, volt egy olyan maiben csak egy hapek volt, na abba beűltűnk és Győrig aludtunk, Győrben fel a vonatra, majd aludtunk újra Csornáig, hazaértem kb reggel fél 9 körül, kajoltam, majd bevágodtam az ágyba.
Nagyon jó buli volt, életem eddig legnagyobb bulija, koncertje, a karszalag azóta is a kezemen van, úgy tusoltam, hogy csukló szórítót ráraktam a karszalagra, egyenlőre nemtom meddig szándékozom a kezemen tartani a karszalagot... :D

ennyi lenne, elég hosszúra sikeredett asszem, de én mondtam, hogy írok róla egy jó kis élmény beszámolót. :)))

Szevasztok !!! :D
0
2005. augusztus 14., vasárnap 22:20
Tegnap - Sziget - KoRn

Ez volt az első alkalom, hogy idetolták az ábrázatukat - meg hát egy ilyen banda buliján ott lenni, számomra legalábbis, nem hétköznapi élmény - úgyhogy tűkön ülve vártam.
Sajnos kissé csalódott vagyok, két okból is: egyrészt hogy vége :) másrészt pedig mégsem volt olyan a buli, mint amire számitottam. Ez inkább csak két dolognak tudható be: a hangzás nem volt igazán jó, a buli pedig túl rövid volt. Vagy csak gyorsan száll az idő, ha jól mulat az ember? :)

A nemrég kivált szólógitáros (Head) szerepét a korábbi ritmusgitáros, Munky vette át, tehát Head-et külön nem helyettesitette senki - de hálisten ez alig volt észrevehető.
Az énekes, Jonathan hozta a formáját: a szokásos energikus, bangelő stilus, az elmaradhatatlan női formájú mikrofonnal :) , az ő előadása nagyon szimpatikus volt. Mellesleg beszélt is pár szót a közönséghez, ami régen nem volt rá jellemző.

Összességében jó buli volt, a pár apró gixer ellenére is.
0
2005. augusztus 14., vasárnap 1:55
Részemről a 99 -es Suede a legemlékezetesebb (Sziget). Egyetlen baj, hogy ott is, mint mindenhol csak 1 órát játszottak. Második helyen a Nits áll (A38 állóhajó). Itt voltunk vagy 50-en, de nagyon jó hangulatú "buli" kerekedett a végére.
0
2005. augusztus 14., vasárnap 0:59
Összeset leírni lehetetlen, de a legkedvesebbek:

1996 - Sting, Mark Knopfler
2000 - Sting, Toto
2001 - Sting (Brno), Mark Knopfler (Bécs)
2003 - Herbie Hancock, Diana Krall, Tuck & Patti (Wiesen - Jazzfest)
2004 - Sting, Richard Bona
2005 - Mark Knopfler

Volt még Halász Jutkától, Koncz Zsuzsán, 100 Folk Celsiuson, Ákoson, Eddán és Gerendás Péteren át Exotic is... :-)
0
2005. augusztus 13., szombat 16:53
2003: The Flower Kings
2004: G3, Spencer Davis Group/Colosseum, The Chick Corea Electrik Band, Mike Stern Band
2005: feb: Allan Holdsworth, márc: Scott Henderson, Blues Festival, Hiram Bullock, ápr: Gary Willis, Pain of Salvation, máj: Robben Ford, jún: Dream Theater, júl: Billy Cobham, Steps Ahead, aug: remélem Opeth.
0