Huh asszem vmi adatbázist kéne létrehoznom a fennmaradt jegyekből mert 100 alatt nem úszonám meg az tuti, csak szemezgetve:
1993 dec vmikor 3-6 között Slayer , Machine Head ahol az utobbi nyomta le az elsőt, nekem meg az első volt
1994 Ossián búcsúkoncert , még abban az évben: Manowar ; Mody Dick
1994 Balatonalmádi Sex Action , Tankcsapda, ahol a balcsiparton alig volt hely mert mindenki sex actiont nyomott :)
Tankcsapdán azóta annyin voltam hogy nem tudnám megszámolni se de szerintem az évi átlag 2-3 simán kijön :) 99 Fészkesfehérváron pl mikor Lukács új fogsort kapott , nah az érdekesen szólt :)
95-98 között tutira fősikolás voltam de hogy semmi ne jusson eszembe az dúrva :)
1999, Kisstadion Ozzfeszt, Helloween az első halllelúja és harc egy pengetőért, Pantera, Coal Chamber, és az eredeti Black Sabbath, ahol szinte sör nélkül is megrészegedtünk olyan hangulat volt, meg egy vizáhgyú amivel Ozzy tolta a népet
1999 óta minden Sziget , hogy ott min azt felsorolni is nehéz :) de egy 99es Belgára tisztán emléxem, de általában az elég nehezen megmagyarázható nagyszinpad- rocksátorból -cinetrip/tilos útvonal az mindig bejött kisebb rásegitéssel :) jah Faithless iszonyatosan libabőrös volt
2000-2004 Tokaj , Hegyaljafesztivál összes, haverok-buli-minőségi bor
2000-2004 Mezőtúr Wanted fesztivál összes , meg azaz egy Kkméti is: Apocaliptica (ringlispliről elzöldülve iszonyatos látvány volt:), Sepultura,
2003 Vekeritó feszt, Depresszió először de bőven nem utoljára
2004 Aerodrome, Korn, Slipknot, Metallica, és mikor utolsó nap bevásárló kocsival gyüjtöttük össze és vittük a vonatig amit az osztrák trógerek otthagytak (rakat kaja és vagy 50-60 doboz sör:)))
2004 Sportsziget Slipknot 1 napra rá ismét
2004 EFOTT, Fonyod elmaradt a 2. halleluja, a Danzig..... de azért igy is lesérültem :)
2004 dec Debrecen Tankcsapda 15 éves buli, sose felejtős az a hangulat ami ott volt
2005 Nova Rock, System Of A Down végre és hallelújaaa :) vmint, Nightwish, Prodigy, Soulfly, Audioslave, Marilyn Manson és k*va nagy sár és iszonyatos buli minden nap hajnal 5-6ig :)
Fogyasztás kbre és 2 személyre: 1l vodka+citromlé cukor, 30-40 doboz sör, 7dl oszták unikumszerűség, 1,5l bor, vmint ami az agyból is kiesett
Ömlesztve:Hiperkarma , Quimby soxor, már csak azért is mert szintén Dunaújvárosiak :) meg klönben is bejövös
Colorstar, Anima, Kispál mindenfelé ahol beléjük botlottam
És az előbb felsoroltaknak itt meg is kösszönném az elmúlt kb 12 évet :)