Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2005. augusztus 13., szombat 10:58
Hy !

Melyikötők lesz még ott ma a SZigeten, Korn-on ?
Én most menek elöszőr szigetre, és ráadásul KORN-ra... jee. naon happy vaok, hogy összeszereztem rá a pénzt... és már a jegy is a kezemben van...
jaj de jó lesz, majd írok egy jó kis beszámolót ide. :)

Na szevasztok, innen Csornáról haverokkal 11:10-kor indulunk...
pápá
0
2005. július 8., péntek 9:15
ennyiből nem...
0
2005. július 8., péntek 0:59
OFF TOPIC

Jamamura! van egy Garbage szám aminek a címét nemtudom, de nagyonállat! eléggé Grunge-os, olyan 95 -ös vagy 96 -os szám lehet! nemtudod melyikre gondolok?
0
2005. július 7., csütörtök 12:17

100% shirley. :)

az index félinformált beszámolója
0
2005. július 7., csütörtök 10:01
A családias koncerteknek is megvan az előnyük. :-)
0
2005. július 7., csütörtök 3:50
Hú, űberfasza koncert lehetett. Imádom azt a bandát, de erre a koncira sajnos nem maradt pénzem. Meg a Balcsin voltam közen, de ha lett volna rá jegyem biztos hazjövök a koncertre. SLASH A MÁGUS!!!!! A GITÁR VIRTUÓZ!!!!!!

" see your sister in her Sunday dress
She s out to please
She pouts her best
She s out to take
No need to try
She s ready to make

It s so easy, easy
When everybody s tryin  to please me baby
It s so easy, easy
When everybody s tryin  to please me

Cars are crashin  every night
I drink n drive everything s in sight
I make the fire
But I miss the firefight
I hit the bull s eye every night..." (ez a sor LOL)
0
2005. július 7., csütörtök 3:02
Nagyjából 1 éve voltam Chumbawamba koncerten Pécsen, kb 100-an voltunk!!! A szervezők persze ki voltak akadva, de egy remek bulit csináltak! Igazán családias hangulat volt... Még le is ültek közénk sörözni!
0
2005. július 7., csütörtök 2:51
garbage volt ma.

szégyen, hogy ilyen kevesen voltunk. kb. ezer emberre saccolom a résztvevők számát, maguktól elszállt bandák biztos nem tartották volna meg a koncertet, de a garbage ehelyett inkább egyfajta garage rockot produkált egy közel két órás koncert keretében. Shirley-ről megtudhattuk, hogy régen bélyeggyűjtő volt :), imádja a skót whiskey-t (ami nem túlzottan meglepő, mivel a csaj szintén skót), s tuti, hogy nem veti meg a női nemet sem. :) a koncert őrültesen jó volt, néhány samplingtól eltekintve mindent élőben nyomtak a srácok, s végig kitartottak szépen, pedig mindhárom koma elhagyta már a negyvenet. a legjobb a kívánságműsor volt, lejöttek közénk és megkérdezték, mit szeretnénk hallani, s aztán szépen el is játszották a dalokat annak ellenére, hogy a basszer nem is nagyon ismerte őket. egy-két kultkedvencem kivételével minden volt, amit a garbage-ról tudni érdemes.
0
2005. június 24., péntek 10:55
megfogadtam, hogy legkozelebb előre megyek... egyszer azt is ki kell próbálni.
0
2005. június 24., péntek 9:56
Emlegetett szamár... :)

Tényleg jó lehetett!
0
2005. június 24., péntek 9:54
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! Istencsászár vót a koncert. Összefutottam Hooligansékkel is, ők nem mertek az első sorokba állni, de amúgy fergeteges parti volt. És amikor Duff elkezdte az It s So Easy basszustaktusait.... Asszem felrobbant a teltházas szabadtér. Igaz, a koncertet követően ülni alig bírtam, de megérte a kitartó erőlködés, hogy az első sorokban maradjak, elvégre 13 év után látni újra Slash-t, Duffot és Mattet nem volt akármilyenélmény.

Scott Weiland véznább élőben, mint gondoltam. :)
0
2005. június 24., péntek 9:08
Vagy csak napok óta kúrálja magát. :)
0
2005. június 24., péntek 9:06
lehet, hogy daemiaen nem élte túl a koncertet? napok óta nem láttuk színét. :)
0
2005. június 24., péntek 2:33
SLAYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2005. június 23., csütörtök 21:36
ehhh... látom még egy kicsit fáradt voltam reggel, enyhén kusza az irományom (tudjátok, az a fránya afterparty a marriotban...)
0
2005. június 23., csütörtök 13:04
a szokásos: kispál, puf, quimby, meg ami ezeken a napokon (2) belefér:) sickratman, toy dolls, obituary, moby dick, color star... majd rohangálok:)
érdekelne egy csomó más is, pl a kft vagy a korn, de szombaton qrva sokan lesznek, a kisszínpadoknál lévő tömeget meg csak totál benyomva bírom elviselni, és még úgy sem esik jól:( de jó is volt sátor nélkül...
0
2005. június 23., csütörtök 10:40
velvet revolveren voltam tegnap. ésa aztat kell mondjam, hagy remek volt. még azok a számok is tetszettek amiket az albumon nemigen szerettem  (kb. 10ből 7). Mindenki remek formában volt, bár scott elég gyakran esett át a ló túloldalára. ráadásul az előzenekarnak meghívott borzalmas Zoráll v.mi eléggé kiéheztetett. szal jó volt na! de most megyek vissza aludni...
0
2005. június 20., hétfő 21:27
Augusztus 16 Világzenei Színpad  KHALED !!!
most posts by TM
0
2005. június 20., hétfő 20:46
én semmit :)
0
2005. június 20., hétfő 20:29
Talán ezeket: Bridge To Solace, Blind Myself, Ignite.
0
2005. június 20., hétfő 19:16
idei szigeten ki mit néz meg?

részemről ami biztos: underworld, basement jaxx, korn
amire jó lenne még: nick cave, skinny puppy, roots manuva, speedy j, timo maas

azt hiszem, ez minden.

0
2005. június 20., hétfő 16:43
Huh asszem vmi adatbázist kéne létrehoznom a fennmaradt jegyekből mert 100 alatt nem úszonám meg az tuti, csak szemezgetve:

1993 dec vmikor 3-6 között Slayer , Machine Head ahol az utobbi nyomta le az elsőt, nekem meg az első volt
1994 Ossián búcsúkoncert , még abban az évben: Manowar ; Mody Dick
1994 Balatonalmádi Sex Action , Tankcsapda, ahol a balcsiparton alig volt hely mert mindenki sex actiont nyomott :)
Tankcsapdán azóta  annyin voltam hogy nem tudnám megszámolni se de szerintem az évi átlag 2-3 simán kijön :)  99 Fészkesfehérváron pl mikor Lukács új fogsort kapott , nah az érdekesen  szólt  :)
95-98 között tutira fősikolás voltam de hogy semmi ne jusson eszembe az dúrva :)
1999, Kisstadion Ozzfeszt, Helloween az első halllelúja és harc egy pengetőért, Pantera, Coal Chamber, és az eredeti Black Sabbath, ahol szinte sör nélkül is megrészegedtünk olyan hangulat volt, meg egy vizáhgyú amivel Ozzy tolta a népet
1999 óta minden Sziget , hogy ott min azt felsorolni is nehéz :) de egy 99es Belgára tisztán emléxem, de általában az elég nehezen megmagyarázható nagyszinpad- rocksátorból -cinetrip/tilos útvonal az mindig bejött kisebb rásegitéssel :) jah Faithless iszonyatosan libabőrös volt
2000-2004 Tokaj , Hegyaljafesztivál összes, haverok-buli-minőségi bor
2000-2004  Mezőtúr Wanted fesztivál összes , meg azaz egy Kkméti is:  Apocaliptica (ringlispliről elzöldülve iszonyatos látvány volt:),  Sepultura,
2003 Vekeritó feszt, Depresszió először de bőven nem utoljára
2004 Aerodrome, Korn, Slipknot, Metallica, és mikor utolsó nap bevásárló kocsival gyüjtöttük össze és vittük a vonatig amit az osztrák trógerek otthagytak (rakat kaja és vagy 50-60 doboz sör:)))
2004 Sportsziget Slipknot 1 napra rá ismét
2004 EFOTT, Fonyod elmaradt a 2. halleluja, a Danzig..... de azért igy is lesérültem :)
2004 dec Debrecen Tankcsapda 15 éves buli, sose felejtős az a hangulat ami ott volt

2005 Nova Rock, System Of A Down végre és hallelújaaa :) vmint, Nightwish, Prodigy, Soulfly, Audioslave, Marilyn Manson és k*va nagy sár és iszonyatos buli minden nap hajnal 5-6ig :)
Fogyasztás kbre és 2 személyre: 1l vodka+citromlé cukor, 30-40 doboz sör, 7dl oszták unikumszerűség, 1,5l bor, vmint ami az agyból is kiesett

Ömlesztve:Hiperkarma , Quimby soxor, már csak  azért is mert szintén Dunaújvárosiak :) meg klönben is bejövös
Colorstar, Anima, Kispál mindenfelé ahol  beléjük botlottam

És az előbb felsoroltaknak itt meg is kösszönném az elmúlt kb 12 évet :)
0
2005. június 20., hétfő 10:22
Hát ez biztos nem lesz rossz Sutter! Irigyellek az ilyen dolgokért...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 20., hétfő 9:43
Az utóbbi pár hét gyönyörű volt!!!
Iron Maiden - Graz Stadthalle, SBB - A 38 állóhajó, Dream Theater - Pecsa, Yngwie Malmsteen - Bécs Planet Music, és ma Black Sabbath/Velvet Revolver/Zakk Wylde - Bécs Stadthalle. Az utóbbi idők legjobb bulija pedig szeptemberben : Prága T Mobile Arena - Rush!!! Aki teheti nézze meg!
Ajánlott még júli elején, Ausztria Clam festival: Canned Heat, Ten Years After, Iron Butterfly...
0
2005. június 19., vasárnap 23:36
Én is mennék, csak nem tudok. :(
0