Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2005. június 10., péntek 19:46
Ákos? Akkor csak szuper lehetett! Én a Beavatás-turnén láttam őt a BS-ben, és nagy élmény volt! A régi háttérgárdával jobban tetszett az összhatás, de a mostani muzsikáit is nyomon követem, igaz csak dvd-n.
most posts by TM
0
2005. június 10., péntek 19:33
Június 4. ÁKOS KONCERT!

Életemben először voltam koncerten. Nem tudom így leírni milyen volt.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 10., péntek 19:03
Ja és Juliet, ha tényleg szereted a Green Dayt és különböző JÓ minőségű élő koncertek, meg videoklipek és napra kséz hírek érdekelnek, akkor ajnánlom ezt az oldalt:

http://www.greenday.tvn.hu/

Nagyon jó oldal, van fórum is meg minden jó.
0
2005. június 10., péntek 18:57
Juliet!
Hidd el élőben sokkal jobb, bár ezt szerintem te is tudod. És kb. csak az első 10 sorban van lökdösődés, mögötte már csak ugrálás és meg éneklés, ott már nem vészes. Angelus is kinn volt, csak ő ülőhelyen volt.

Apropó Angelus:
Ha erre tévedsz , te is írd le, hogy tetszett a Green Day koncert.

0
2005. június 10., péntek 18:43
Szerintem akkor sokkal jobbak lehettek, mint most, mert még nem voltak úgy elszállva maguktól. Mostanában már nem is szeretem õket. Én is régebben voltam koncertjükön, de akkor már túl voltak az 1. nagylemezen. :-)
0
2005. június 10., péntek 18:42
Jó lehetett Illés koncerten lenni. De azért az õsbemutató nagyon ott van az István, a király-ból. Azt hiszem, 83-ban volt Pesten, 84-ben Szegeden. :-)
0
2005. június 10., péntek 18:35
Illés-koncerten is voltam "természetesen", sajna a BS-beli ötnapos(?) sorozatból pont egy gyengébb előadást fogtam ki. Ez persze nem von le semmit az irántuk táplált rajongásomból! Az igazi durranás szerintem a 80-as, ill. a 90-es koncertjük volt, utóbbit már csak az (szerintem a legtökéletesebben) ekkor előadott István, a király miatt is bánom, hogy kihagytam!
most posts by TM
0
2005. június 10., péntek 18:29
Eszembe jutott egy régi koncertélményem, egy légópincéből átalakított levegőtlen füstös-büdös helyen. Egy ismeretlen, amatőrnek tűnő, de profin játszó, lelkes kis csapat frenetikus paródiákkal szórakoztatta a nagyérdeműt. Az ős-felállású Mirigy-zenekarról van szó természetesen, akik még messze az első nagylemez előtt voltak. Emlékezetes volt! :)
most posts by TM
0
2005. június 10., péntek 18:23
De nálam magyarban még mindig az ILLÉS az elsõ. :-)))
0
2005. június 10., péntek 18:19
Az se rossz. :-)) Kedvencem: A szerelemnek múlnia kell. :-))
0
2005. június 10., péntek 18:18
A magyar koncertek listáját pedig már hosszú idők óta ZORÁN vezeti - nálam.
most posts by TM
0
2005. június 10., péntek 18:15
Ja, hogy én is mondjak egy-két koncertet, voltam páron, ha nem is annyira sokon: Ganxsta Zolee és a Kartel (tudom, meglepõ, persze egy fiú miatt mentem el), Quimby (na az viszont jó volt!), Irigy Hónaljmirigy, Oláh Ibolya, Uriah Heep, Kormorán. Az utolsó 3 isteni jó volt!!!!
0
2005. június 10., péntek 18:14
Persze ez csak vicc volt, hiszen nem ismerem a "csapatot" és akár még tetszhetne is! :)
most posts by TM
0
2005. június 10., péntek 18:14
:-)))
0
2005. június 10., péntek 18:07
Nekem egy másik költő jutott eszembe: "...fülembe forró ólmot öntsetek!"  :)
most posts by TM
0
2005. június 10., péntek 17:57
A következõ József Attila! :-)))
0
2005. június 10., péntek 17:54
jaj eszembe sincs, ne haragudj, csak kerestem egy nagyobb képet, hát nem kurva jól néznek ki?

nem értem mért nem teccik baszki ezek a sorok ez költészet

" a japán meg kínai
elmentek fingani
a japánnak sikerült
a kínai meg elterült

ref:
JAPÁN VAGYOK!!!!!"

0
2005. június 10., péntek 17:49
Provokálsz? :-)))
0
2005. június 10., péntek 17:45
"a postás felesége sokat karattyol
de csak addig hallgatom míg velem kamattyol"

0
2005. június 10., péntek 17:44
Azt hiszem, erõsen különbözik az ízlésvilágunk. :-)
0
2005. június 10., péntek 17:39
pont tegnap voltam egy marha jó koncerten, Népi papa és a haverok nevű banda, ha megérzéseim nem csalnak, akkor nemsokára mint egy befutott zenekarról hallotok róluk, szal kezdték a régi slágerekkel, pl. "a japán meg a kínai" elmentek fingani, aztán a tatabánya, meg még egy csomó más ami nem jut eszembe és aztán jött a csúcs, az új szám, a "Lobognak a nagy csöcsök, száll a pinaszőr", egy vidéki dugógép kalandjairól szóló bulizós nóta elektronikus alapokon, őrület volt, mindenki kibújt a bőréből

0
2005. június 10., péntek 17:39
Számomra az idei "csúcs" egyértelműen ANASTACIA!
most posts by TM
0
2005. június 10., péntek 17:33
csak ránéztem a címre, máris tudtam, hogy gerike nyitotta. :) amúgy jó kis topik, csak most nicns időm se olvasni, se írni. majd visszatérek! ál bí bakk! :)
0
2005. június 10., péntek 17:32
Én nemrég jöttem haza az Aerodrome fesztiválról. Nem volt rossz, de a tavalyi jobb volt...
0
2005. június 10., péntek 17:27
most ami érdekelt volna, de egy cd behelyezésést egyszerűbbnek tartottam, az a vaya con dios
erre megy/ment vki?
0