Látom, reagáltál még tegnap (ugye, jól nézem a dátumot?) ezért hogy rávilágítsak pár dologra, most egy nappal később én is megteszem.
Nos, "gerendát" ábrázoló kép inkább a buzitopicba férne el! ;-)
Van olyan barátom, akinek roppant szigorú főnöke van, mégis a munkahelyén netezik, sőt, a frivol képeket is ott pakolja fel a netre, nyilván szereti a kihívásokat! Majd szólok neki is gerenda-ügyben! :-)
Egyébként a biztos megoldás a kajánkodó kollegák ellen az, ha munkaidőben leginkább dolgozik mindenki.
De ha már itt tartunk, a 21. században egy félmeztelen nő látványa nem igazán megbotránkoztató, hiszen bármelyik vízparton, vagy parkban találkozhatunk fürdőzőkkel, napozókkal akik a topless nyújtotta lehetőséget élvezik.
Az emberek egy része mindig is érdeklődött a testileg különleges társaik iránt, akár "petit", akár "grande" dolgokról volt szó.
Ha témakör szerint nézzük az esetet, Zena Fulsom a maga filmes műfajában világsztárnak számított (ha jól tudom leginkább a 80-as években), számos videója, (majd mára már) dvd-je jelent meg, azaz ő is filmsztár. Az esztétikum szintén szubjektív témakör, hiszen például Rubens képeitől sem okádik mindenki, jónéhányan látták már őket, és a Millendorfi Vénusz szobrát sem zúzták porrá.
Említhetném e témához kapcsolódóan még Russ Meyer filmrendező munkásságát, akinél talán csak az volt számottevő szempont, hogy a minél nagyobb fedetlen keblek a lehető legtöbb szögből megfelelő világossággal és élességben látszódjanak a vásznon.
Én az extrém méreteim miatt soha nem éreztem magam lelkileg sérültnek, vagy szerencsétlennek.
Szerintem a belül torz emberek inkább veszélyesek a társadalomra!
Jó ez az eszmecsere, így 24 órás feleletekkel! Olyan, mintha két székely vitatkozna on-line! :-)))