nem szívesen szólok bele a vitátokba, de TM, ha az egyik oldalt ilyen jól képviseled, akkor - és ezt minden harag vagy bántás miatt mondom - megbeszélhetnéd juliettel, hogy ha lehet, ne kössön bele egy fél évvel ezelőtti hozzászólásomba, vagy ha mégis: lássa már be hogy tévedett, főleg, mert teljesen feleslegesen hozott fel egy általam régóta nem emlegetett témát, az offolást/chatelést.
sztem legyünk korrektek, ennyi gesztust juliet is tehet. lehet, hogy gyerekesnek tűnik a kérésem és az, hogy próbálom belőle kicsikarni, hogy ismerje el, volt egy buta hozzászólása, de azt gondolom, nem adtam okot arra hogy belém kössön.
mellesleg, egy kétdiplomás tanárnőtőtl elvárható, hogy a hibáit is felvállalja...
és jöjjön a smiley, mert ezt tényleg barátságos hangnemben akartam közölni :)
PS: jama hozzászólását én nem éreztem sértőnek, sztem felfújjátok, de ebbe tényleg ne menjünk bele, ellenben ha már jó ízlésről is tárgyalunk, az én jó ízlésem meglenne az általad a chat-topikba felrakott tűzoltóautóméretű dudák nélkül is. ;)
én mindenesetre itt fogok vásárolni akkor is, ha a fórumra nem is lesz érdemes bekukkantani sem, mert engem a vásárlásra a bolt kínálata, stb. vonz, fórumozásra meg a társaság.