Keresés

BALLAGÁSOK! Oszd meg velünk élményeidet! (Gamma ajánlásával)

2006. január 10., kedd 13:05
Felesleges pengeváltások, felesleges energiák. Engem is irritálnak itt egyesek, de nem ugrom folyton nekik!
Tényleg nem értem, mi értelme mindennek?
most posts by TM
0
2006. január 10., kedd 13:02
sokat javult a helyzet azóta. de most is van hova tovább javulnia ;)
0
2006. január 10., kedd 12:59
nézd meg a mai hozzászólásod mellett a dátumot, aztán vesd össze azzal, amire reagáltál, végül talán értelmezd ezt a sok információt így a maga komplexitásában...
0
2006. január 10., kedd 10:37
Az még csak egy hónapja volt.
0
2006. január 10., kedd 10:13
azóta talán gyökeresen megváltozott a véleményed e témát illetően?
0
2006. január 10., kedd 10:11
inkább az a fárasztó, hogy egy ilyen méltán elfeledett off-x-press fórum-topic újra az első oldalra kerül... ha már ilyen szépen megtanultál olvasni, nem ártana elkezdeni az ismerkedést a számokkal - a hozzászólás dátuma, amire sikerült reagálnod: 7/12/2005 10:20:02 PM
0
2006. január 10., kedd 9:24
Topicokról és topicokban.
0
2006. január 10., kedd 9:21
ennél már csak a sok rinyálás fárasztóbb a topicokban. :)
0
2006. január 10., kedd 9:08
"Vagy a klasszikus: (a te dvd gyűjteményed témakörben volt talán hasonló)
vki felrakja a listát a dvdiről, erre a válasz: "az .. dvd nekem is megvan!""

Mégis, a "te dvd-gyűjteményed" topicban miről beszélgessenek az emberek ha nem a saját dvd-ikről? Annyira fárasztó már ez a sok rinyálás a topicokról. Ha valakit nem érdekel, ne olvassa.
0
2006. január 10., kedd 7:14
aham. akkor te most csajozni próbálsz. :)
0
2006. január 10., kedd 1:43
nem, szerintem olyan mint egy kis novella, vagy egy részlet, egy mottó is lehetne, igazi költői látlelet egy elveszett generációról, teli nosztalgiával, bájjal és naivitással, ahogy a harmadik mondat meglódulva lamentál, aztán a következő picit visszakozik, mentegeti magát, de érvel, és a végén az a pontos, rövid, szívszorító mondat, egyszerűen tökéletes

0
2006. január 10., kedd 1:12
te most arra gondolsz, hogy ez a szöveg tökjó lenne egy kovi-produkció prológusának, ugye?
0
2006. január 9., hétfő 23:37
má ugye nem az enyém, értitek
0
2006. január 9., hétfő 23:37
ez a kedvenc hozzászólásom ever
0
2005. december 27., kedd 0:44
Egy: vitát?

Kettő: sajnálom, hogy nem volt vicces. Pedig Gerike is vette a lapot, de sajna, tudod nekem nincs humorérzékem.

Három: mi lett belőle? Már megint ez van. Gerike rég nem is emlékszik semmire, csak Ti hánytorgatjátok fel a sztorit újra meg újra.
0
2005. december 27., kedd 0:33
Sztem zárjuk már le ezt a hülye vitát.

Gamma!

Amit írtál nem volt vicces... Ha odaraksz egy smájlit vagy valami, akkor OK. De így mindenki komolyan vette és látod mi lett belőle.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 27., kedd 0:15
Hát, csak a fórumon való nézelődés alatt észrevettem, hogy valami ballagós topik címében én is bennevagyok. Könyörgöm, kit érdekelnek mások ballagási emlékei egy DVD-bolt oldalán??? És a 63. hozzászólást egy picit ugratós-stílusban is írtam meg, de annyi valóságalapja azért volt, hogy nem szeretem, ha teljesen jogtalanul használják fel a nevemet. Erre különösen kényes vagyok azok után, hogy egy kedves ismerősöm előszeretettel használja az én személyes (!) adataimat is mindenféle oldalakon.

"Ha meg ez a topik debil, akkor mi a vélemény azokról, akik ebbe irogatnak???"
Nekem mindegy, legyen ilyen topik is, DE NE EGY DVD BOLT OLDALÁN! Vagy akkor menjünk Manyika néni sarki közértjébe, vigyünk két havert, majd beszéljük ki George Bush 2005-ös baromságait, és másfél óra után vásárlás nélkül távozzunk. Csak aztán ne bánkódjunk, ha Manyi néni nem fog beengedni többet a vegyesboltba...
0
2005. december 27., kedd 0:08
Azaz én, köszi, ezt megjegyeztem, és elraktároztam az én kis szívembe... :-)
0
2005. december 27., kedd 0:04
Egyetértek.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 26., hétfő 23:44
Szánalmas, hogy valaki(k)nek ezzel telt az ünnep...
most posts by TM
0
2005. december 26., hétfő 23:34
Gamma!

Közöm nincs hozzá, de szerinted ki dönti el, hogy egy topik felesleges-e? A látogatói, nem?

És ez ennél a topiknál a 62. hozzászólás után be is következett volna - mármint, hogy feleslegessé válik - erre jössz Te, beírsz valamit és újra fontosak lettek gerike /és a öbbiek/ ballagási emlékei...egyébként a lőtéri kutya se emlékezett volna rá, hogy valaki nyitott ilyen címen valamit.  

Ha meg ez a topik debil, akkor mi a vélemény azokról, akik ebbe irogatnak??? ; )   / Csak zárójelben: egy egész darab hozzászólással én is besegítettem... /
0
2005. december 26., hétfő 22:29
Szegény Jamamura, meg szegény régi keménymag... most is, szegény Jamának ebbe az idióta és teljesen felesleges topikba kellett írnia...
Bár maradtak volna a régi arcok /is/. Én aktívan csak 2004 szeptembere óta fórumozok, azért korábban már 2001 óta is írogattam be marhaságokat, és akkor még valóban sokkal színvonalasabb volt az egész. Nem voltak ilyen debil topikok, végülis még a viták is a filmekről szóltak...
0
2005. december 26., hétfő 22:01
talán azért, mert ez elsősorban egy bolt, nem fórum.
0
2005. december 26., hétfő 21:29
miért nincs itt moderálás?
0
2005. december 25., vasárnap 23:58
Az a helyzet, hogy egy csomó fölösleges topic van itt! Egy-két emberkének moderálnia kéne magát topic-nyitás témában!!
0