Keresés

BALLAGÁSOK! Oszd meg velünk élményeidet! (Gamma ajánlásával)

2005. december 25., vasárnap 13:17
De már régóta oda van írva a neved, szóval nem értem miért fél évvel később vagy dühös Gerikére...?!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 25., vasárnap 13:16
Ja, gerike jól feldühített.
0
2005. december 25., vasárnap 13:14
Gamma!

Valami baj van? Rosszul telnek az ünnepek?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 25., vasárnap 13:12
Mit röhösz? Amit mondtam, komolyan is gondoltam. Nem fogsz lejáratni az idétlen marhaságaiddal. Olyan rohadt idegesítő tudsz lenni.
0
2005. december 25., vasárnap 13:10
:)
0
2005. december 25., vasárnap 13:07
Jajj, hogy megnőtt a kis pofid. Eddig észre sem vettem a nevemet, mindig Gerikének olvastam. Nem lesz ott örökké, ugyanis intézkedni fogsz ezügyben! Mert ha nem, akkor én intézkedek, de abban nem lesz köszönet!
0
2005. december 25., vasárnap 11:31
" 10.  gamma    6/15/2005 3:09:25 PM  

Talán öt éves legyényke lehettem, mikor először megláttam az iskola szép, zöldre mázolt kapuját. Szegény parasztcsaládban nőttem fel, szülőfalumban, Budapesten éltünk egy egy szoba hal nélküli, beázott zsindelyű lyukban nyolc szép testvéremmel és két ...."

Ekkor még nem bántad, hogy a neved is szerepel ott. Na nem baj, ez már ott lesz örökké:)

0
2005. december 25., vasárnap 11:21
Hali! Én épp idetévedtem, és épp azt nézem, hogy ez a Gamma miféle topikokat nyittat itt másokkal......:-)
0
2005. december 25., vasárnap 3:43
Héló-héló, Gerike fiam, most nézem csak... áruld már el drágám, ki a szent szar engedélyezte a nickemet feltűntetni e... khmm... topik címében? No-no, a fene vigye el. Vagy csak mert anno nyitottál két "Oszdmeg velüng a zéléményeidet" topicot két tök fölösleges kategóriában, és én humorosan megjegyeztem, hogy ha már épp most ballagsz, ugyan nyiss már egy ilyen topikot is, az szerinted már hiteles engedély? Nekem meg itt égeted a pofám, hogy a jövőben az idetévedő szerencsétlenek majd azt konstatálhassák: ,,ez a gamma kész lol, ilyen topikot csak egy hülye nyit". Fú geri, most jól feldühítettél, pedig eddig olyan szépen alakult számomra az ünnep.
Tessék bocsánatot kérni!
0
2005. július 13., szerda 11:47
:).............;)
most posts by TM
0
2005. július 13., szerda 11:42
ezekszerint akkor pár ****** van itt az xpress-en :]
0
2005. július 13., szerda 11:23
Most tökre meglepődtem! :-)
Nem csesztél le! :)))))
0
2005. július 13., szerda 10:57
sajnos az utóbbi időben sok minden furcsa errefelé...
0
2005. július 13., szerda 10:47
És akkor mi van a mezőgazdasággal, annak is van topicja. :] Az nem furcsa egy DVD bolt fórumán?
0
2005. július 13., szerda 6:37
talán pont azért mert ki nem ****** le a ballagási élményeket egy dvd bolt fórumán?
0
2005. július 13., szerda 3:00
Azért enyhén szét offoltátok a topikot. :]
0
2005. július 13., szerda 2:12
A Chat-elésnek megvan a maga topicja, én is jobban örülnék ha máshol csak a filmekről dumálnánk. :)
0
2005. július 13., szerda 0:20
A legnagyobb baj az, hogy idejön az ember, látja, hogy X témában van új hozzászólás, ráklikkel, aztán azt látja, hogy:
- ":)"
- ":("
- "de jót nevettem"

Vagy a klasszikus: (a te dvd gyűjteményed témakörben volt talán hasonló)
vki felrakja a listát a dvdiről, erre a válasz: "az .. dvd nekem is megvan!"
Kit érdekel?!

Nem lenne baj, ha ez csak egy topicot érintene, de sajnos az összesre jellemző.
Mondjuk én egyre könnyebben kivédem a dolgot: bizonyos nevek láttán rá sem klikkelek a topicra, úgyis tudom, hogy amit ott olvasnék, az a chatbe való.
Nem is az a baj, hogy emberek összeismerkednek, és utána beszélgetnek az interneten, csak lenne az ilyen egy topicban, vagy más csatornán (pl. MSN).
0
2005. július 12., kedd 22:35
"Engem kifejezetten irritálnak a semmitmondó, chat-szerű beszélgetések"

Engem is. :)
0
2005. július 12., kedd 20:23
Engem kifejezetten irritálnak a semmitmondó, chat-szerű beszélgetések, pl. a hasonlók:

"- Nem tudja valaki, hol lehet kapni a .... dvd-t?
- Én nem. ):"

Bakker, ha nem tudod, minek válaszolsz?! Mi lenne, ha mindenki leírná, hogy nem tudja?!

Ez persze nem megtörtént eset, de remélem szemlélteti, mire gondolok.

Természetesen nekem sincs bajom senkivel és én sem akartam senkit megsérteni.
0
2005. július 12., kedd 11:26
Sőt, ha arra gondolok, hogy ez egy on-line bolt, már-már a gigaLOL-t is megkockáztatnám.. ; )
0
2005. július 12., kedd 11:24
Kivételesen egyetértek... gyakran olvasgatom vissza a régi hozzászólásokat, és oda kevés kivétellel csak filmhez értő, és/vagy az adott kiadványt jól ismerő hozzászólók irtak.
0
2005. július 12., kedd 11:11
A régi generáció jobban értett a dolgokhoz. Mostanában olyan az xpress, mint a "játszótér" suli után. A társaság már főleg a barátságra és a jó beszélgetésekre törekszik, nem pedig a filmekről való csevegésre. Régebben átláthatóbbak voltak a topikok. Kevesebb volt a napi termés, de tartalmasabb. Nincs bajom senkivel és nem akartam senkit megsérteni, de ezt én is így látom.
0
2005. július 12., kedd 2:46
Új Xpress-es generáció? Na ez érdekes! Én is ebbe tartoznék? Ugye mivel kb.: fél éve vagyok itt, de azért remélem kiscsoportosnak már nem minősülök. :))
0
2005. július 11., hétfő 13:03
detto..
0