Keresés

ProVideo: 2016. augusztusi megjelenések

2016. július 16., szombat 11:54
"29. Nick@ írta: "Pontosan az UHD Blu-ray-nak lesz magyarorszagi sikere, mivel annak a vedelme nincs ( remelem nem is lesz ) feltörve, igy nem lehet beszerezni a "szellessavu haztartasokban" a kalozmasolatokat! :)"

Bizton mondom, hogy ebben sajnos tévedsz! Azok, akik nem jogtiszta forrásból szerzik be a filmeiket a legcsekélyebb mértékben sem részei az eredeti filmek piacán a keresleti oldalnak.

Még akkor sem vásárolnak meg egy filmet, ha az más formában nem beszerezhető.

Abban tehát - sajnos - kár bízni, hogy ha egy adathordozó csak eredeti formában megtekinthető, akkor majd a "kalózok" is rohannak DVD és BD filmeket vásárolni!

Nagyon sok víznek le kell folynia még a vén Dunán, hogy az emberek gondolkodásmódja (ilyen téren is) megváltozzon.
0
2016. július 16., szombat 11:50
"10. MUCU írta: "régi jó trancsirozos horror ok hol vannak mint pl ,chucky menyaszonya ,gyilkos kobold hasonló tudom hogy zs kategória"

Maximálisan egyetértek veled, hogy lenne igény ezekre a filmekre. Én például a Horror műfajban pont ezt a stílust kedvelem. Amelyek minimálisan borzongatnak, sokszor inkább nevetségesek, és a legkevésbé sem valósághűek, sem naturálisak. Én még "Zs" kategóriának se nevezném. Inkább "B" kategória, de még inkább egy külön műfaj.

A "Rémecskék", a "Gyerekjáték" sorozat, vagy az említett "Gyilkos Kobold" simán megérne egy-egy gyűjteményes kiadást. Legalább DVD-n.

Ahogyan egyébként külföldön kaphatóak is. Kár, hogy sok jó cím esetében a magunkfajta filmgyűjtő kénytelen külföldön vásárolni, ha szeretné a gyűjteményét bővíteni! :/
0
2016. július 16., szombat 11:18
Kedves DVDEXTRA!

A sötét lovag trilógia DVD kiadásán (is, meg persze a BR-en is) az új extrák magyar feliratosok lesznek? Ha igen, mind, kivétel nélkül?
Előre is köszönöm a választ! :-)
0
2016. július 16., szombat 1:57
Igen, és
1. rendelkezik mindenki akkora lakással, ahol. 65"-os TV-t kényelmes távolságból tudjon nézni.
2. rengeteg embernek van arra pénze.
0
2016. július 16., szombat 1:32
30. feltetelezem nincs mihez viszonyitanod , igy elhiszed amit ott allitanak!
a meret nem minden...
0
2016. július 16., szombat 0:46
29: Ncore-on jártál már? :)
0
2016. július 16., szombat 0:41
Pontosan az UHD Blu-ray-nak lesz magyarorszagi sikere, mivel annak a vedelme nincs ( remelem nem is lesz ) feltörve, igy nem lehet beszerezni a "szellessavu haztartasokban" a kalozmasolatokat! :)
Ne, ne jöjjön senki Netflixxes kamu uhd-val ,mert van par lemez a birtokomban.
BReal : ne csak a reszleteket, de az szinarnyalotaokat is nezd, 65"-os hajlitott SUHD TV-n fenomenalis.

0
2016. július 15., péntek 15:04
Miért te az vagy?
0
2016. július 15., péntek 13:58
26. És te honnan tudod, hogy PV mit hazudott? Netán bennfentes vagy?

Mert az igazság, hogy lehet itt összeesküvés-elméleteket gyártani, de nem érdemes. Annyi történt szerintem, hogy inkompetens a kiadó (most mindegy, hogy nem vállalt annyi mennyiséget vagy nem fogyott annyi). Nem tett az ügy érdekében semmit, ezután sem fog. Nem érdekli őket.
0
2016. július 15., péntek 12:22
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2016. július 15., péntek 11:08
24: Arról nem is beszélve, hogy ahhoz a filmeknek az utómunkálatait is 4K-ban kéne befejezni. Amiket eddig kiadtak a formátumon, kb. 3-4 van, aminek olyan is a képe, hogy megérje netán UHD-ben polcra tenni.

Szerintem is teljességgel felesleges ez a próbálkozás.
0
2016. július 15., péntek 10:53
Igen van lejátszó is meg TV is arányáron.
Közben meg ugye semmi anyag nincs hozzá, amit tudnál rajta nézni. Kivéve majd most a Lego kaland, hurrá. :D

És igen egy "kis" tévén nem sok értelme van szerintem ennek a 4K-s dolognak, max 100" fölött, de ugye oda meg egy olyan projektor ami tudja a 4K-t az kb egy autó ára. :D

Szóval hajrá 4K, biztos ennek is nagy kereslete lesz, mint a BD-nek! Főleg, hogy jó páran még mindig a DVD-ket veszik...

SuperHeRo
0
2016. július 15., péntek 10:37
Igen, van lejátszó, nagyjából 110e Ft magasságától. És a lemezek sem lesznek olcsóak.  És igen, megy a parasztvakítás, jól írták. Mert egy 40"-os TV-n, a megszokott távolságból semmilyen előnye nem jön ki az UHD-nek.
0
2016. július 15., péntek 8:54
Miért mossátok össze a kettőt? Attól, hogy a Disney az itteni bevételeket látva nem kíván a jövőben BD kiadványokat megjelentetni, a Warner hadd fejlesszen már!

Egyébként van lejátszó.
0
2016. július 15., péntek 0:14
Teljesen fölösleges ide az UHD.
Egyetértek az előttem szólókkal Disney BD-ket újra.
Legalább a nagyobb címeket.
0
2016. július 14., csütörtök 23:40
Csak az a vicc hogy még 4k lejátszó sincs, na mindegy, ez úgy röhej ahogy van. 4K-val vakítanak miközben DVD-ben jelennek meg filmek. És kinek? Minek? Disney-t vissza és a húzós címeket BD-n. Ha ez rendben akkor lehet villantani de addig. Áhhh kész.
0
2016. július 14., csütörtök 21:10
18.

+1
Én is inkább azt díjaznám, mint ezt az uhuhádés filmek kiadását...
De valahogy azt érzem, hogy nem nagyon fogunk már Disney BD-ket kapni, max évente 1-et a Star Wars-okat...
SuperHeRo
0
2016. július 14., csütörtök 17:56
Inkább hoznák rendbe amit elcsesztek Disney fronton, jobban örülnék. De erről hallgatnak, már két éve semmi változás :( :( :(
0
2016. július 14., csütörtök 15:39
16. Mondjuk kiindulva a BD piac sikeréből, kíváncsian várom, mit alkot különösen a hazai piacon az UHD BD. Szerintem semmit.
0
2016. július 14., csütörtök 14:50
Elindult az UHD filmek forgalmazása !!!Ez a hír megmelengette keblemet........JUhéééé Igy tovább Pro Video.
0
2016. július 13., szerda 13:56

Már csak egy kérdés adódik.
A 10 lemezes Christopher Nolan gyűjtemény árához képest milyen árat fog képviselni ez az 5+1 lemezes Sötét lovag trilógia?
A Nolan gyűjteményben 7500 forintra jön ki a három film.
Vajon mennyivel ér többet plusz egy DVD és néhány kártya?

0
2016. július 13., szerda 13:30
13. Tippre úgy 10000 Ft minimum. :D
0
2016. július 13., szerda 13:22
Kedves Xpress! Van már információtok az UHD-kiadvány áráról?
0
2016. július 13., szerda 13:01
11: Én is örülök a Trónok harca folytatásainak. Az első évadot már megvásároltam, remélem a többi is problémák nélkül (szinkron+felirat) fog megjelenni.
0
2016. július 13., szerda 12:52
A Trónok Harca évadoknak nagyon örülök, azt hiszem most már teljes bizalommal  befizethetek rájuk.
0