Én kifejezetten kedvelem a visszafogott, konzervatív stílusú angol dizájnt a maga pasztell színvilágával, de a fémdobozos változatú Harry Potter kiadásoknak ebben a formában nem látom értelmét.
Ez túlságosan "snassz".
A normál kiadást és a gyűjteményes változatot viszont kíváncsian várom, mert külföldi áruházban láttam már, és elképesztően gyönyörűnek tartom az összes részt! Annyira, hogy azokat egy polcra, egymás mellé a borítójukkal a "szemlélő felé" lenne érdemes kitenni. (Érdekes módon a DVD változatok borítója a régi, "eklektikus", szereplőket felvonultató dizájnt kapta; nem tetszik.)
Azt viszont nem értem, hogy ha már újból kiadják, akkor az első és második rész esetében miért nem a bővített változatot kapják meg a vásárlók!? Azt a változatot, ami a "Hogwarts Collection" és "The Wizard s Collection" változatok része volt.
Amennyiben pedig esetleg az új résszel együtt egy olyan gyűjteményes kiadás is megjelenne, amely azokhoz méltó...
No én akkor lennék gondban, hogy melyiket válasszam!? :)
0
2016. szeptember 17., szombat 2:36
52
Bocs a sok elírásért, mobilról...
0
2016. szeptember 17., szombat 2:35
52
49: kiegíszíteném azzal, hogy vannak, akik bizonyos (mondjuk anyagi) okokból most ugrana be a kék lemezek világába, itt vagyok pl. én. :) Sajna csak most jött össze egy normális épített házimozira a pénz, gagyit meg nem akartam venni. Én is elszomorodtam, hogy mire ide érek, egy csomó film nem kapható joglejárat miatt, vagy bizonytalan a beszerzése, vagy ilyesmi. Pl. nagyon megörültem a Bourne filmek megjelenésének, meg is vettem őket fémben. Pedig biztos sokan gondolták, hogy ezt minek, aki akarta, már megvette. Ugyanez a HP-kel - meg fogom őket venni, feltéve, hogy végre lehet már majd egyszer tudni, mibe fognak kerülni. Xpressen továbbra sincs nyoma, szétmász az ideg.
0
2016. szeptember 16., péntek 11:45
1849
46. Ne izgulj, sok HP kiadás fog még napvilágot látni. Nem kell izgulni. Amúgy csak annyi az értelme, hogy novemberben jön az új HP-film és a kiadó nagyon ügyesen meglovagolja ezt a hullámot. Plusz a régi kiadások eléggé kikoptak már a polcokról, ideje volt frissíteni.
0
2016. szeptember 16., péntek 11:43
1849
21. Oh, az egy nagy hiányossága a hazai piacnak, nagyon jó horror. Az utóbbi évekből az egyik legerősebb. Még jobb is, mint a Démonok között. Valaki kiadhatná végre.
0
2016. szeptember 16., péntek 10:57
1849
A sima és a fémdobozos HP kiadásokban benne van a dvd, akkor a gyűjteményben miért nem?
0
2016. szeptember 16., péntek 9:35
25
Áruljátok el kérlek mit jelentsen ez a baromság, hogy ÚJRA kiadják az összes Harry Pottert DOKUMENTUMFILM SOROZATTAL!? Mi értelme ennek?
És mi a helyzet a Trónok harca 6.évadával?
0
2016. szeptember 15., csütörtök 23:59
40
Én az UHD-nak örülök a legjobban.De ugy látom az elkerűlte a figyelmet. Így tovább PROVIDEO. 4K előre..........juhéééé
0
2016. szeptember 15., csütörtök 23:10
2405
42: Az utolso mondatoddal teljesen egyetertek :)
0
2016. szeptember 15., csütörtök 21:08
7074
41. Vagy ott van a híres utas-sorozat. A nyolcadik után mindjárt az 57-est adták ki.
0
2016. szeptember 15., csütörtök 20:16
504
37. Én csak reagálni igyekeztem a logikára. :) Tudom jól, hogy a gyűjtés legyen szó bármiről egyfajta vallás és lám vannak szélsőségesek ebben is. :) Próbálnék rávilágítani arra is, hogy ilyen eseteknél én megpróbáltam tenni valamit az ellen, hogy ne a kiadó (jogtulaj, forgalmazó stb...) részéről legyen az elégedettség azzal, hogy látván ez sem fogy,mert (bla, bla, bla, bla, bla) milyen jól tettük, hogy nem adtuk ki az első részt úgyis bukó lett volna. Ez nyílván egy durván kikúrtított hozzáállás, ám ha megfigyeljük az utóbbi évek kiadói magatartását a legkevésbbé érzem rossz iránynak. Én is szeretném, várom az első részt, hiányzik a polcról. Most is hiányzik és a második mellől is fog. Addig ameddig lesznek vásárlói és kiadói részről is efféle valós vagy vélt hozzáállások addig marad a hagyományos jómagyar ördögi kör.
0
2016. szeptember 15., csütörtök 20:15
372
39. :D én is így vagyok a District 9 nal. :(
0
2016. szeptember 15., csütörtök 20:14
2405
39: LOOOOOOOOL
0
2016. szeptember 15., csütörtök 20:00
9
Én sem szeretem, ha egy filmnek nem jelenik meg az össze része, pl.: anno megvettem DVD-n a Nekem 8-at és a mai napig elszomorít, hogy nem adták ki az előző hét részt. :D
0
2016. szeptember 15., csütörtök 19:41
372
37. Azért ez így már nem teljesen igaz. Az már egy másik gyűjtési szint, ha olyat vesz az ember, ami nem is tetszik neki.
0
2016. szeptember 15., csütörtök 19:28
2405
36: Nekem a te logikad tunik egy picit furanak.
En zeneben is, miutan megvettem egy eloado CD-jet (kiveve a besf of albumokat), akkor az osszes korabbi CD-jet is beszerzem, fuggetlenul attol, h tetszettek-e vagy sem. Legyen mar teljes a gyujtemeny. Kulonben nincs ertelme. Ha gyujtok valamit, akkor legyen meg a leheto legszebb egesz gyujtemeny, vagy legyek casual buyer, aki csak random megvesz 1-1 filmet/zenet, ha eppen ihletet kap ra.
0
2016. szeptember 15., csütörtök 18:09
504
35. Egy komoly gyűjtői és filmkövető rálátással nem hinném, hogy feltételezni kell. Nem akarok ebben elmerülni mert sok így egyszerre feldolgoznom. Biztos van sok olyan ember akinek az első rész nem tetszett és nem lesz csonka a gyűjteménye, mert csak ezt veszi meg. Vagy valaminek a második részét. Ám ha ennek az elsője valamikor megjelenik nem ér begyűjteni már azoknak akik emiatt nem vásároltak. :p kiakadás jelző smile nem volt. :)
0
2016. szeptember 15., csütörtök 17:51
3534
34. Egy első résszel miért lenne bárkinek hiányérzete? Az a legtöbbször nem feltételez második, harmadik vagy sokadik részt.
0
2016. szeptember 15., csütörtök 17:45
504
33. Elég hiba az mondom. Azzal a logikával első részt se vegyél, mert lesz sok hiányérzeted.
0
2016. szeptember 15., csütörtök 17:39
481
16. Én meg ezzel a logikával nem tudok mit kezdeni :O
32. Ez nem a gyűjtők hibája. A Démonok köztnél ismertebb, népszerűbb és jobban várt filmek sem jelennek meg, akkor miért kellene bízni bármiben is? Itt lett volna az alkalom a második rész apropóján, hogy mellé kiadják az elsőt is, de nem... Magam ellensége sem vagyok, de a pénztárcámé sem. Hiányérzetem lenne, ha csak a 2. rész árválkodna a polcon, főleg, hogy az első sokkal jobban tetszett.
0
2016. szeptember 15., csütörtök 17:20
504
Enyhe agyrém amit most itt olvasok. :) Én sem veszek már dvd-t, de BD gyűjtőként ki a maga ellensége, hogy nem vesz meg egy tökéletes kiadást? Ja, mert 2. rész. Ennyi erővel semminek nem érdemes megvenni az első részét sem, mert lehet nem adják ki a folytatást. Lásd: Amerika Kapitányok. Idei legbővebb megjelenési lista úgy gondolom ez ettől a kiadótól. Egy szavunk nem lehet. Lehet majd, ha karcosak a steel-ek, nem lesz rajtuk szinkron. DE! Felnőtt embereknek magyarázni, akik gyűjtők elvileg és a magyar piacra vannak kényszerülve. Komolyan elképzelhetetlen, hogy pont a Démonok között nem fog megjelenni? Lehet majd két év múlva. Akkor meg jön a sírás, hogy nem vette meg anno a másodikat.
0
2016. szeptember 15., csütörtök 17:12
52
Árakra kíváncsi lennék, de ami érdekel (Potter BD-k, Nice Guys BD), azt egyszerűen nem találom az xpress-en. :(
0
2016. szeptember 15., csütörtök 16:52
2405
27: En asszem 2009-ig vettem rendszeresen DVD-t, azota max ha 5 darabot vettem (es 1-2 sorozatot szinten DVD-n).
0
2016. szeptember 15., csütörtök 16:49
2405
28: :D kivetel erositi a szabalyt ;)
Nem mintha erdekelne a Démonok között 2 BD, csak ugy altalanossagban a kiadoknak arra kellene torekedni, hogy ne csonka "sorozatokat" adjanak ki. Sajnos a csonkasagra eleg sok pelda van a magyar piacon.
0
2016. szeptember 15., csütörtök 16:34
3448
27: Én szoktam venni DVD-t is. Van amit BD-n is megvehettem volna, elég volt a DVD. Ennyire nem egyszerű. :)